18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Clara Burel - Andrea Petkovic: 1

6. januar 2022 kl. 01:00 - WTA - Melbourne s1 - hardcourt
5. jan. 2022 kl. 22:43 (Opdateret 6. jan. 2022 kl. 03:15) 05/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

2 runde i Melbourne.

Chance (1-X-2): 47-0-53%
Betvalue: 108,10%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 1-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Jeg endte lidt ude i plan C eller D her, men en kamp jeg finder en smule interessant.

Begge spillere havde et rigtig dårligt hardcourt i år i 2021, men viste sig stærke på andre underlag med titler. Petkovic er blevet 34 år men servede den perfekte kamp, uden at give breakbolde mod Samsonova, hvor Burel også viste stor servkvalitet men blev brudt 2 gange i træk mod Zhang.

Her i sin 21'ende sæson som seniorspiller har Petkovic startet året i Australien et hav af gange. Hun er en af de spillere som er svær at gøre sig klog på, men helt sikkert en spiller der stadigvæk besidder stor kvalitet, trods hun flere gange har været i en bølgedal og virket som en der søgte væk fra tennis. Jeg må indrømme jeg er lidt skræmt af hendes 1 runde resultat hvor hun servede perfekt, 4 ud af 5 servet partier vandt hun dog til 30, så her kunne Burel i større grad godt udfordre Petkovic. 

Sandheden om Petkovic er dog også at 1 kamp ud af hendes 5-8 hardcourt i 2021 var et stærkt resultat, hvor resten bare var udfald man kunne forvente. Hun havde en rigtig stærk grus periode og kom derved stærkt tilbage, men har været ordinær siden August 2021. 

Burel er en jeg altid har været lidt lunken over, men et nyt år giver en ny chance. Hendes sidste år med 7-7 gav ingen imponerende sejre, hvor kun hendes forsøg på det store comeback i 1 sæt mod Tauson, var noget der kunne have fået en op af stolen. Hun fik dog stadigvæk hevet 2 itf titler hjem på andre underlag, selvom det ofte er kampforløb hvor hun mister momentum for så at vinde i 3 sæt, og det er trods alt en meget god egenskab at have.

Jeg skreg efter pause til Burel sidste år, som trods skader og hårdt program prøvede at klø på, nu må det vise sig om hun har fået genopladet sine batterier. Selvom hun havde 2 udfald mod en Zhang i form, var hun ellers meget imponerende i hvad hun ellers foretog sig i den kamp, og burde komme med god boost til denne dyst.

Burel er tidligere nr:1 på juniorlisten hvilket kastede en tabt finale i AO af sig. Sidste år var hun forbi kval og sejrede 3 gode kampe her, så syntes hun allerede har givet god lovning på sit spil i Australien. 

Petkovic kommer med uvurderlig erfaring og burde have et lille egde på hardcourt, trods sidste år ikke gav et tydeligt billede af dette. Burel har dog den ubekendte x-faktor som gør hende til en svær opgave for alle spillere. Jeg forventer ikke Petkovic jerner igennem denne kamp, så spændt på at se hvordan hun reagerer på at blive brudt, og hvor lange dele af kampen Burel kan holde hovedet koldt.

Markedet har fundet sin plads efter stigning, flere med samme odds som det valgte. Jeg syntes dog at Petkovic bliver gjort til for stor favorit, men det kan man så blive klogere på her om 2 timers tid.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback