Annonce

Chris Weidman - Gegard Mousasi: 1

9. april 2017 kl. 05:30
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 55-45%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Første gang jeg hørte dette matchup blive annonceret, der tænkte jeg umiddelbart at Mousasi ville vinde kampen. Nu har jeg så haft lidt tid til at tænke over det, og så tror jeg egentlig Weidman tager den. Weidman er gået fra er være det nye usårlige tronarving fra Anderson Silva, med en perfect record på 13-0, til at tabe 2 kampe i streg, og nu står der 13-2 på cv'et.
Luke Rockholt er efter min mening divisionens bedste fighter, og hvis ikke det var for hans problemer med en anelse glaskæbe, ville han (efter min mening) ikke være til at stoppe, og Weidman klarede sig rigtig godt hele kampen mod Rockhold(2-1 efter 3 omgange til Rockhold inden 4. omgang), indtil han valgte at lave en spinning back kick, med elendig form og dårlig teknik, og betalte så en hård pris, for at prøve at være lidt smart.

Mod Yoel Romero, var det også en meget tæt affære, man kan argumentere for, at Weidman vandt de første 2 runder, men de fleste havde 1-1 på scorecarded efter de første 2 runder, og så 24 sekunder inde i 3. runde, bliver han ramp af et knæ fra en anden dimension af Yoel, som ingen ville have overlevet.

Mousasi er en rigtig god fighter, og han har noget af det teknisk bedste standup i divisionen, men han har ikke den power, som Yoel har, og hans takedown defense er ikke verdensklasse. I hans kamp Mod Jacare, lignede det en elev mod Lærer opvisning. Jacare's verdenklasse BJJ og hans stærke fysik var for meget for Mousasi, så meget at han ikke lignede en, der hørte til i UFC. Weidman har noget af det bedste wrestling i Middleweight divisionen, og hans er en meget anerkendt grappler ved siden af, og har haft stor success i mange BJJ turneringer. 
Jeg tror Mousasi har fordelen stående, men Weidman kan godt være med der, så længe han ikke bliver "finnished", og det tvivler jeg stærkt på, og så ser jeg Weidman tage Mousasi ned uden de store problemer, spørgsmålet synes jeg er, hvor længe han venter med at bruge sit wrestling og grappling, men han plejer at have en høj fighter IQ, så regner med han vinder en hårdt kæmpet decision. 

Det taler for spillet:

 • Weidman har meget bedre wrestling og grappling
 • Mousasi har ikke det bedste takedown defense
 • Mousasi har ikke power som Yoel , og er ikke en power puncher
 • Kløften imellem dem mht wrestling er større end kløften imellem dem mht til striking
 • Weidman bør kunne tage mousasi ned, og kontrollere ham.

Det skal du holde øje med:

 • Mousasi er en verdensklasse striker
 • Weidman kan vælge at stå for længe med Mousasi
 • Mousasi er pumpet med selvtillid efter hans seneste winstreak, og Weidman kommer med 2 nederlag i streg i bagagen.
 • Weidman tager imod lidt for mange slag generelt i hans kampe
 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback