18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chievo Verona - Juventus: 2

Match center
31. januar 2016 kl. 12:30 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio M. A. Bentegodi
25. jan. 2016 kl. 09:39 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 25/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)
Chance (1-X-2): 13-23-64%
Betvalue: 103,68%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Juventus har elleve sejre i træk, og det bliver formentligt ikke Chievo som stopper dem. Verona-holdet er ubesejret i de seneste tre hjemmekampe, men gæsterne er på et andet niveau i øjeblikket, og det ligner endnu tre point.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Juventus er inde i en rigtig godt stime med elleve sejr i træk i Serie A, og virker ustoppelig i øjeblikket.
 • Skal den Gamle Dame vinde mesterskabet for femte år i træk skal denne slags kampe vindes.
 • Chievo har kun vundet en af de seneste fem kampe, og virker i øjeblikket ikke som et mandskab som ka gi Juventus problemer.
 • Defensivt har den lille Verona klub haft problemer i de seneste kampe, hvor man har lukket ti mål ind i de seneste fem spillerunder.
 • Gæsterne har vundet de seneste tre indbyrdes opgør i Verona mod Chievo.
 • Chievo må undvære vigtige Cesar i midterforsvaret som er i karantæne,  og yderligere er Paloschi i angrebet solgt til Swansea, to vigtige spillere man må undvære.
 • Juventus har et mandskab som er to niveauer over hjemmeholdet.
 • Gæsterne ser stærke ud offensivt med farlige Dybala, og defensivt gir man ikke meget væk, hvor man kun har lukket et mål ind i de seneste fire kampe.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Chievo har alt og vinde, og intet at tabe i dette opgør.
 • Juventus har vundet elleve kampe i træk i Serie A, man vandt over Roma i søndagens hjemmekamp, men spillede bestemt ikke imponerende.
 • Det første opgør i Torino tilbage i september sluttede 1-1, hvor Chievo spillede en god taktisk kamp, og hvor Juventus først scorede sidst i opgøret på et straffespark.
 • Den Gamle Dame skal formentligt flytte en parkeret bus i Chievo forsvaret.
 • Juventus skal onsdag spille pokalsemifinale mod Inter i Torino - sparer nok en del stamspillere, men ikke alle.

Oddset: Scandic er også i 1,62 på udesejren. Faldet fra 1,67. Oddset vil formentligt falde endnu mere i løbet af ugen på Juventus. Odds 1,67 fås dog stadig hos licensløse Bet-52 (BetXpert kan ikke hjælpe ved eventuelle problemer).

CHIEVO:

Hjemmeholdet er placeret solidt i midten af tabellen på en flot tiendeplads med 27 point, og har ni point ned til Carpi som er tredjesidst i tabellen, derfor ser det i øjeblikket ud til at den lille Verona endnu engang overlever i Serie A, selv det kun er blevet til en sejr i de seneste fem spillerunder.

Man løb ind i et 4-1 nederlag i søndagens udekamp i Rom mod Lazio, hvor man ellers kom tidligt foran i opgøret, men med ti mand i hele anden halvleg kunne man ikke holder romerne fra at hive tre point i hus.

Chievo har det generelt ikke nemt når man møder Juventus hjemme på Stadio Bentegodi, hvor man har tabt de seneste tre indbyrdes opgør, man er samtidig svækket i midterforsvaret til søndagens opgør da slovenske Cesar er ude med karantæne, efter det rødekort mod Lazio.

Tilbage i september spillede man overraskende 1-1 i Torino mod Juventus, hvor man stod meget solidt i forsvaret, og Den Gamle Dame først fik udlignet sidst i opgøret på et straffespark ved Dybala, men Juventus var på daværende tidspunkt inde i en formkrise, og siden har tingene ændret sig markant.

Hjemmeholdet har alt og vinde, og intet at tabe i søndagens middagskamp i Verona, men har set meget skidt ud i det defensive i de seneste kampe, og der venter umiddelbart en meget svær kamp, hvor det ikke ligner point til Chievo.

Chievos hjemmebanestatistik: 3-4-3, målscore 14-11.

Trupnyt: Cesar (fast) i midterforsvaret er ude med karantæne, Gamberini(fast) i midterforsvaret er ligeledes ude til opgøret. Finske Hetemaj (fast) venstrekant på midtbanen er ude, yderligere er Paloschi (fast) i angrebet solgt til Swansea, så et hjemmehold som er ganske svækket til søndagens opgør.

Chievos forventede startopstilling: 4-3-1-2: Bizzari, Cacciatore, Dainelli, Frey, Sardo, Castro, Radovanovic, Rigoni, Birsa, Mpoku, Inglese.

JUVENTUS:

Den Gamle er inde i en fantastisk stime med elleve sejr i træk i Serie A, og efter den lidt dårlige start på sæsonen, ligner man igen et mandskab som kan hive det femte mesterskab i hus på fem sæsoner.

Juventus er placeret på andenpladsen med 45 point, og har kun to point op til Napoli på førstepladsen, de to hold tørner sammen i Torino den 13 februar, og det kan blive et opgør som gir et godt billede af, hvor mesterskabet havner i denne sæson.

Gæsterne vandt søndagens vigtige hjemmekamp mod Roma med 1-0 på mål af Dybala, og i et opgør, hvor Roma lignede et mandskab som var kommet til Torino for at spille på at få et point med hjem, kampen bød ikke på de store chancer, og søndag bliver det formentligt et opgør, hvor man endnu engang skal bryde en forsvarsmur.

Juventus skal i midtugen spille semifinale mod Inter i Coppa Italia, men træner Massimiliano Allegri vil formentligt vælge at spare en del af de faste startere som det var tilfældet i den seneste pokalkamp mod Lazio, og kan derfor stille i stærkeste opstilling i søndagens udekamp på Stadio Bentegodi.

Skal mesterskabet i hus igen, skal man have tre point i opgøret mod Chievo, Napoli virker ustoppelig i øjeblikket og tager hjemme mod Empoli, hvilket ligner en sejr til napolitanerne, derfor har Juventus ikke råd til at smide point væk.

Juventus er to niveauer over Chievo i øjeblikket, og det ligner umiddelbart tre point til Den Gamle Dame, som bliver bedre og bedre for hver kamp de spiller, og ikke ligner et mandskab som kommer til at smide ret mange point væk i foråret.

Juventus udebanestatistik: 7-1-3, målscore 21-9.

Trupnyt: Juventus spiller pokalkamp onsdag aften hjemme mod Inter, og træner Allegri vil formentligt gi en pause til de fleste af de faste startere. Kroatiske Mandzukic er skadet en lille svækkelse, og er meldt ude til opgøret, dog betyder det at spanske Morata starter inde, samt er Evra i karantæne, hvilket gir plads til brasilianske Sandro. Chiellini(fast) i midterforsvaret starter på bænken.

Juventus forventede startopstilling: 3-5-2: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Khedira, Marchisio, Pogba, Sandro, Dybala, Morata.

Kilder: Gazzetta dello sport, tuttomercatoweb.com, juventus.com, chievoverona.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback