18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chievo Verona - Cosenza: Under 2,5 Mål

Match center
31. oktober 2020 kl. 16:00 - Fodbold, Italien - Serie B
Stadio M. A. Bentegodi
30. okt. 2020 kl. 10:01 (Opdateret 31. okt. 2020 kl. 17:54) 30/10
102
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 38-62%
Betvalue: 105,40%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Chievo er favoritter hjemme mod Cosenza, men det dufter ikke af mange mål mellem to stærke defensive mandskaber. Hjemmeholdet har vundet de seneste tre opgør, og var stærke offensivt senest i Monza, men gæsterne kommer for at lukke af defensivt.
Det taler for
 • Det er et opgør mellem to mandskaber som defensivt har set rigtig stærke ud i de første fem spillerunder i dette års Serie B, og specielt Cosenza har stort fokus på det defensive.
 • Chievo har altid været kendt for deres lidt for defensive og ikke alt for underholdne spillestil, og har i det første fem spillerunder holdt nullet i tre af opgørene.
 • Cosenza har kunne lukke ned for stærke offensive mandskaber som Cittadella, Reggina og Lecce i de seneste tre opgør, og i sæsonens første fem spillerunder er samtlige opgør gået Under 2,5 mål.
 • Offensivt mangler Cosenza noget skarphed, og hvilket man tydeligt har kunne se i de første fem spillerunder og hvor det kun er blevet til tre mål, og man mangler franske Riviere i angrebet som blev solgt til Crotone i Serie A.
 • Cosenza kommer ikke til Verona for at underholde, og træner Occhiuzzi vil endnu engang have fokus på at man skal forsvare sig mod et af de bedre mandskaber i Serie B.
 • Samtlige opgør indtil videre i sæsonen som Chievo har spillet har været tæt, og offensivt vælter man sig ikke i profiler som scorer 15-16 sæsonmål, og hvilket man bestemt også har kunne se her i sæsonstarten.
 • Det er et opgør hvor Chievo er favoritter, men hvor man skal lukke op for et stærkt og kompakt udehold, og det bliver ikke nemt da hjemmeholdet bare ikke er kendt
Hold øje med
 • Cosenza har spillet uafgjort i de første fem opgør i denne sæson, og i tre af opgørene har man været bagud og alligevel fået point, og kommer man bagud i Verona så vil man skulle frem og jagte mål og point, og det kan betyde at man kommer til at se et mere åbent opgør.
 • Chievo spillede noget som lignede sæsonens bedste opgør senest ude mod Monza og mod en modstander som af de fleste eksperter er tippet til at rykke op i Serie A, og hvor Djordjevic scorede to mål og virkede rigtig skarp.
 • Syditalienernes mål i denne sæson er at overleve, men man bliver ikke oppe i Serie B ved kun at spille uafgjort, og derfor må man snart slippe håndbremsen en smule og være mere satsende i spillestilen.
 • I Chievos seneste fire opgør er to af opgørene gået Over 2,5 mål.
Oddsmarked

Bet365 er i odds 1,70 på Under 2,5 mål i Verona lørdag eftermiddag, og samme odds kan man finde hos Nordicbet.

CHIEVO: Den lille klub fra Verona har fået en godkendt start på sæsonen med ti point efter de første fem spillerunder, og vandt senest meget overraskende ude mod Monza som de fleste eksperter har tippet til at være en af favoritterne til at rykke op i Serie A i denne sæson. Chievo vil gerne op i Serie A igen og de bør have gode muligheder for at komme med i playoff-spillet, men at de slutter på en af de to direkte oprykningspladser tror jeg ikke på over en hel sæson.

Offensivt har man ikke meget at skyde med og man er generelt ikke kendt for en offensiv spillestil, men mere med fokus på det defensive og det er da også kun blevet til fem mål i de første fem spillerunder i dette års Serie B, og man har yderligere holdt nullet i tre af de første fem opgør.

Chievo er favoritter lørdag eftermiddag når Cosenza kommer på besøg, men gæsterne har stort fokus på det defensive og ikke mindst at forsvare sig og stå kompakt, og derfor ligner det umiddelbart et vanskeligt opgør for hjemmeholdet, da man mangler kvaliteterne offensivt til at kunne lukke op for syditalienerne, og det dufter af endnu et opgør med få mål.

Chievos hjemmebanestatistik: 1-0-1, målscore 2-2.

Trupnyt: Chievo kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og træner Alfredo Aglietti ser ikke ud til at ændre det store i forhold til det seneste opgør i Monza, man må undvære Viviani(reserve) på midtbanen som er i karantæne.

Chievos forventede startopstilling: 4-3-3: Semper- Mogos, Leverbe, Rigione, Renzetti- Palmiero, Obi, Garritano- Canotto, Fabbro, Djordjevic.

COSENZA: Syditalienerne forsætter den gode stime fra foråret som betød at man overlevede i Serie B, og man er ubesejret i de seneste tolv opgør man har spillet, og er ubesejret i de første fem opgør i dette års Serie B og hvor alle opgør er sluttet uafgjort, og hvor man bestemt har mødt gode offensive mandskaber som Cittadella, Reggina og Lecce, og hvor man har lukket godt af defensivt.

Defensivt kan man ikke sige ret meget om Cosenza de er stærke og lukker rigtig godt af og det er positivt hvis man skal overleve i en række som Serie B, det store problem er dog i det offensive, og hvor man kun har scoret tre mål i de første fem spillerunder.

Man har skabt for lidt også selvom man har været op mod et par rigtige stærke mandskaber som Lecce og Reggina som begge er tippet til at slutte i toppen, men at franske Riviere er væk i angrebet har man tydeligt kunne se i de første opgør i sæsonen, og at man valgte at sælge ham til Crotone i Serie A kan komme til at give Cosenza store problemer offensivt i denne sæson.

Cosenza kommer til Verona i noget som ligner stærkeste opstilling, og man skal sandsynligivs ikke forvente at syditalienerne kommer for at underholde, men nærmere for at tag det ene point med hjem igen, og det ligner umiddelbart et meget tæt og jævnbyrdigt opgør, selvom Chievo er favoritter, og man har bestemt alle muligheder for at lukke godt ned for hjemmeholdets offensiv.

Cosenzas udebanestatistik: 0-2-0, målscore 1-1.

Trupnyt: Cosenza kommer til det norditalienske i noget som ligner stærkeste opstilling.

Cosenzas forventede startopstilling: 3-4-1-2: Falcone-Ingrosso, Idda, Legittimo- Corsi, Sciaudone, Petrucci, Bittante- Baez- Carretta, Petre.

Kilder

TuttoB.com, larena.it, chievoverona.it, Gazzetta Dello Sport, ilcosenza.it, tifocosenza.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback