18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kansas City Chiefs - Tennessee Titans: 2

Match center
19. januar 2020 kl. 21:05 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
Arrowhead Stadium
18. jan. 2020 kl. 14:13 (Opdateret 20. jan. 2020 kl. 00:44) 18/01
151
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)

NFL Konference finalen

Chance (1-2): 72-28%
Betvalue: 107,80%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Chiefs' forsvar er ikke bygget til at stoppe Titans' tunge løbeangreb hvor de endda kan mangle deres vigtigste brik Chris Jones. Titans får dog svært ved at stoppe både Tyreek Hill og Travis Kelce, men Titans' kasteangreb er også slemt undervurderet.
Det taler for
 • Jeg synes generelt Chiefs får for meget credit for deres comeback mod Texans’ elendige kasteforsvar (se mere i noter).
 • Chiefs løbeforsvar er dårligere end Ravens’ og rangerer #29 målt på DVOA og yards/løb. Chiefs tillod 225 yards sidst mod
 • Endnu vigtigere: Cheifs’ bedste DL mod løbet Chris Jones trænede kun begrænset med i fredags. Er han ude, er det et stort plus.*1
 • Er Jones ude, vil Chiefs’ linebackere skulle koncentrere sig endnu mere om at dække op for løbet – kan give plads til Titans’ kasteangreb.
 • Chiefs’ forsvar er bare bygget mest til at stoppe kastet, hvilket også tydligt ses på stats (#6 mod kast og #29 mod løb målt på DVOA og YPP*2).
 • Men selv på kastet er Titans dygtige og Ryan Tannehill har været fænomenal når han går dybt i år.
 • Titans kan måske få deres bedste LB Jayon Brown samt slot-receiver Adam Humphries tilbage fra skade her.
Hold øje med
 • Titans ligger #26 i total yards tilladt til TEs, og Travis Kelce er et monster. Han har været limited i træning men det var han også sidste uge.
 • Mahomes slagtede Chiefs for 446 yards i deres sidste indbyrdes kamp, hvor han endda stadig måske var en smule hæmmet af sin skade.
 • Titans er #17 og Chiefs #3 på 3rd down conversion, og jeg har lidt mere tiltro til Chiefs ift at move the sticks.
 • Titans er samtidig det hold der har scoret flest gange i redzone, en statistik som jeg ser som lidt ustabil. Chiefs er #6 i RZ defense.*3
 • Tannehill holder i gennemsnit fast i bolden endnu længere end Watson (2,76 vs 2,64 sec), og det kan blive problematisk mod Chiefs’ pass-rush.
 • Chiefs’ cornernbacks Charvarius Ward og Bashaud Breeland er faktisk begge gode mod løbet, modsat hvad Ravens’ cornerbacks var.
 • Titans’ forsvar spillede 92 snaps sidste uge mod Ravens – flere end nogen hold overhovedet i hele sæsonen – kan de restituere fra det?
Oddsmarked

Oddset er steget lidt siden markedet åbnede. 
Generelt værdi hos hele markedet, Bethard med samme odds. 

En toneangivende licensløs bookmaker tilbyder odds 3,93.

Noter:
*1 Chris Jones var i øvrigt MED i den kamp, da Chiefs tabte sidst til Titans. Chiefs’ HC Andy Reid har ikke lydt til at være optimistisk da han udtalte sig til pressen forud for kampen her. (Kilde: Arrowheadaddict).
*2 DVOA = defense adjusted value over average (kilde: Footballoutsiders.com)
      YPP = Yards pr play (kilde: Teamrankings.com)
*3 Titans har i øvrigt ikke sparket et FG siden week 15 – er Ryan Succop mon klar, hvis kampen skal afgøres på udebane når det gælder mest?  

Jeg synes generelt at Titans bliver slemt undervurderet op til den her kamp. Rigtig mange analytikere og eksperter fremstiller Chiefs som den her pointmaskine der kaster bolden med succces, og Titans som det her old-school angreb der kun løber bolden. Det er også ganske rigtig, at kigger vi på Chiefs over sæsonen, så er de #1 målt på Points pr play med 0,486. Men Titans er altså lige bagefter som #5 med 0,425. Ryan Tannehill har været den QB der har kastet mest dybt i hele sæsonen, og endda været historisk præcis på hans dybe kast; 70,3% completion (#3) med intended air yards på 9,6 (#3).

Kigger vi på Chiefs’ angreb overfor Titans forsvar, så ligner det dog en svær opgave. Man bliver formentlig nok nødt til at sætte 2 mand til at dække Chiefs’ TE Travis Kelce, og det gør, at WR Tyreek Hill formentlig kommer til at stå 1-mod-1 mod Adoree Jackson, der dog kan matche ham nogenlunde på fart, men det er stadig en farlig matchup.

Skader:
For Chiefs er RB LeSean McCoy meldt questionable, men han forventes ikke at få mange snaps alligevel.

For Titans er både begge linebackere Rashaan Evans og David Long questionable, dog ikke med alvorlige skader. Det samme gælder for RT Jack Conklin og CB Adoree' Jackson.

Vejret:
Det skal blive forholdsvis koldt, og potentielt helt ned omkring de -11 grader. Ingen chance for sne, og formentlig også nogenlunde vindstille.

Det var også koldt sidste år, da Chiefs mødte Patriots, dog noget koldere end her, men stadig, et koldt og modbydeligt vejr, ser jeg som en fordel for Titans. Når det er koldt, så ser vi bare ofte det mere fysiske hold dominere. Når det er super koldt, så har man ikke som forsvarsspiller specielt meget lyst til, at skulle ind og tackle en fyr som Derrick Henry.

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback