18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Chaos - Triumph: 2

10. juli 2020 kl. 02:00 - Mythic Invite League Season 1
9. jul. 2020 kl. 14:51 (Opdateret 10. jul. 2020 kl. 09:20) 09/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

Mythic Invite League Season 1

Chance (1-2): 51-49%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
På bare 3 dage møder Chaos og Triumph hinanden for anden gang. Første endte 2-0 Chaos efter 2 meget tætte maps, som Triumph burde have lukket. De havde i hvert fald gode chancer på både dust2 og Mirage.
Det taler for
  • Begge hold er godt spillende og niveaumæssigt ligger de meget tæt på hinanden
  • Triumphs "Grim" spiller sit bedste CS i øjeblikket. En god præstation af ham i denne finale vil give Triumph rigtig fine chancer. Dertil har de "Junior", som også er en ung spiller, som er på vej fremad
  • Triumph har slået Chaos på Overpass i år med hele 16-2. Det er et muligt decider map, hvis de kan hive mindst ét af de to første map hjem.
Hold øje med
  • Chaos har en anelse bedre winrate på diverse maps. Dertil har de generelt spillet flere kampe.
  • Som Triumph har "Grim" og "Junior", så har Chaos så sandelig også Xeppaa og leaf, som spiller rigtigt godt i øjeblikket.
  • Chaos er inde i en stime, hvor marginalerne er på deres side. Det så man imod Triumph og senest Yeah, hvor det igen blev til to tætte maps.

Finalen i første sæson af Mythic Invite League skal skydes igang i nat, hvor de to forhåndsfavoritter mødes. Det bliver på papiret en meget tæt finale, som kan få begge veje. Den kan efter min vurdering ikke komme tættere på en 50/50 - jeg må dog give Chaos en lille favoritværdighed eftersom de som hold er en smule bedre og flere kampe de sidste tre måneder.
Chaos' "Xeppaa" og "leaf" har været så gode, at der er gået rygter om, at de skulle snyde. Der er ingen beviser på det og min overbevisning tyder det heller ikke på, at de skulle snyde. De spiller bare virkelig godt af at være "ukendte" unge spillere. Denne situation har vi set flere gange med blandt andre ropz og ZywOo, som kommer som helt ung og ukendt og skyder de professionelle ud af serveren.
Den individuelle duel er imellem de to nævnte Chaos' spillere og Triumphs "Grim" og "Junior", som henholdsvis ligger med 1,30 og 1,11 rating de sidste tre måneder. Det er super godt gået - især Grim, som virkelig har spillet imponerende!

Med hensyn til maps vil vi ikke få Vertigo at se. Den banner Chaos. Går det som sidst, så vil Triumph banne Train, da Chaos spiller en rigtig god Train og Triumph knap så god. Det ligger derfor op til at Chaos igen kan få lov at picke Mirage, mens Triumph kan vælge dust2. Triumph kunne også vælge Nuke - det vil ikke overraske mig besyndeligt, da de har gode stastitikker herpå med 73% winrate på 11 kampe de sidste tre måneder. Det vil sige ni sejre og otte ud af de sidste otte er blevet til sejr. Heriblandt imod gode hold som Gen.G, 100 Thieves, Yeah og Team One.

Over 2,5 maps til 1,83 hos bet365 kunne jeg også se lidt værdi i. Ned til 1,80. 2-1 Triumph vil være mit bud på kampen, hvor de tager deres eget respektive map og Overpass/Nuke som decider.

Held og lykke!

Kilder

www.hltv.org

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback