18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Catania - Cagliari: 1

Match center
4. december 2011 kl. 12:30 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Angelo Massimino
Opdateret
1
0
Jeg har fulgt italiensk fodbold siden starten af 80erne både på tv og på italienske stadions. Italiensk far/Dansk mor og kommer fra Cagliari på Sardinien, og hvilket betyder jeg taler og skriver flydende italiensk. Jeg ser frem til at dele mine tips med jer fra både Serie A, Serie B, Lega Pro, og kom gerne med input. Sampdoria-fan siden 1987, og elsker generelt alt fodbold.Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 50-29-21%
Betvalue: 103,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
I 16. runde tager Catania imod Cagliari på Stadio Massimino. Hjemmeholdet er nr 8 med 17 point, gæsterne nr 15 med 14 point.

Catania løb ind i årets første nederlag på hjemmebane da det lige efter landskampspausen skuffende blev 1-2 mod Chievo. Hjemmeholdet brændte et straffespark. Sicilianerne vandt seneste ligakamp, ude mod Lecce 1-0, men tabte tirsdagens hjemmekamp i Coppa Italia 2-3 mod Novara hvor man dog stillede med reserverne. Catania kan stille i stækeste opstilling i søndagens kamp.

Gæsterne fra Sardinien spillede 1-1 i sidste søndags hjemmekamp mod Bologna hvor man dog havde fortjent at få alle tre point efter spil og chancer. Efter en god sæsonstart er det kun blevet til et point i de seneste fire kampe, og man tabte den seneste udekamp mod Inter med 2-1. Øboerne må forsat undvære Astori i forsvaret og midtbanemand Biondini. Desuden karantæneramte Nainggolan (midtbane).

Hjemmeholdet fra Catania bør have en god chance for at vinde dette opgør mod Cagliari som man har besejret i de seneste fire kampe i træk på Stadio Massimino.

CATANIA:

Hjemmeholdet tabte tirsdagens pokalkamp hjemme mod Novara med 2-3 efter at man ellers var foran med 1-0, og 2-1 i opgøret, man havde dog valgt at stille med en del reserver som ikke har fået meget spilletid indtil videre i sæsonen, selvom træner Vincenzo Montella inden opgøret havde udtalt at man gik efter at gå videre i Coppa Italia. Hjemmeholdet er normalt meget stærke hjemme på Stadio Massimino hvor man blandt andet har vundet over Inter, og Napoli i sæsonen samt spillet uafgjort mod topholdet fra Juventus, man tabte dog den seneste hjemmekamp mod Chievo med 1-2 hvor man blandt andet brændte et straffespark ved stillingen 0-1, men hvor man spillede den dårligste kamp på Sicilien i denne sæson.

Catania vandt sidste weekends udekamp mod bundholdet fra Lecce med 1-0 på en scoring af argentinske Barrientos sidst i kampen, men hvor man specielt i første halveg brændte en del chancer, og hvor man nok burde have været foran med et par mål ved pausen.

Hjemmeholdet er favoritter i søndagens opgør når Cagliari kommer på besøg, man har nemlig vundet de seneste fire opgør på Stadio Massimino mod øboerne fra Sardinien som mangler tre vigtige spillere til opgøret, og den seneste kamp mellem disse to mandskaber tilbage i maj måned sluttede 2-0 til Catania på mål af blandt andet Silvestre som er skiftet til Palermo, og Bergessio.

Catania har indtil videre hentet elleve point i de første seks hjemmekampe man har vundet over Cesena, Inter og Napoli samt spillet uafgjort mod Siena og Juventus, og kun tabt mod Chievo. Holdet er lige nu placeret som nummer otte i tabellen, man kan dog kravle op på Euro League pladserne allerede i denne weekend i tilfælde af at man vinder søndagens opgør, og rivalerne fra Palermo samtidig taber i Parma, og Napoli skulle skuffe hjemme mod Lecce. Hjemmeholdets mål er dog at overleve igen i denne sæson, og set over hele sæsonen så skulle det overraske mig meget hvis Catania skulle slutte i top 6 i denne sæson, man har bestemt et godt hold som kan drille de store hold når de gæster Sicilien, men man mangler forsat en del inden man kan kæmpe med om Euro League billetterne.

 

Catanias hjemmebanestatistik: 3-2-1, målscorer 7-5.

Trupnyt: Alle mand meldes klar, man har dog forsat spillere som Ledesma og Alvarez ude med skader det er to spillere der vil være meget tæt på startopstillingen når de vender tilbage.

Catanias forventede startopstilling: 5-3-2: Andujar, Izco, Bellusci, Legrottaglie, Spolli, Marchese, Almiron, Lodi, Delvecchio, Gomez, Bergessio.

CAGLIARI:

Gæsterne fra Sardinien er efter en god start på sæsonen gået i stå på det seneste, og efter 1-0 nederlaget i Bergamo mod Atalanta i starten af november måned, der valgte klubbens ledelse af fyrer Massimo Ficcadenti som tiltrådte i sommers efter at Roberto Donadoni blev fyret kort før sæsonen startede efter uoverenstemmelser med klubejer Massimo Cellino. Cagliari har hentet 47 årig Davide Ballardini ind som ny træner i klubben han stod i spidsen for Genoa i sidste sæson, og har tidligere trænet Cagliari i sæsonen 2007-08 hvor han fik klubben reddet fra at rykke ned i Serie B.

Det er indtil videre kun blevet til et point i to første opgør med Ballardini som ny træner, man tabte nemlig 2-1 ude mod Inter i den seneste udekamp, og i weekendens hjemmekamp mod Bologna måtte man nøjes med 1-1, men hvor man bestemt havde fortjent at vinde efter spil, og chancer, og hvor man blandt andet blev snydt for et straffespark.

Holdet har kun hentet to point i de seneste fem kampe, og har ikke vundet siden man i starten af oktober vandt på udebane mod bundholdet fra Lecce med 2-0. Cagliari er inde i en krise i øjeblikket selvom man forsat har fire point ned til Novara som ligger tredjesidst så skal man snart til at vinde kampe hvis man ikke skal komme tættere på de nederste hold i tabellen. Man er forsat uden Astori i forsvaret som er holdets styremand i det defensiv han udgik i hjemmekampen mod Napoli, og man må også undvære Davide Biondini på midtbanen som er en vigtig brik i Cagliaris offensive spil sammen med schweiziske Nainggolan som ligeledes er ude til kampen på Sicilien med karantæne, og det er bestemt et handicap for øboerne som har stærkt brug for point.

Cagliari er kendt for at hente de fleste point hjemme på Sardinien, man har dog hentet syv point i de første seks udekampe i sæsonen hvor man blandt andet har vundet i Rom over Roma, og ude mod Lecce samt spillet uafgjort mod Cesena, mens man har tabt til Palermo, Atalanta og Inter. Jeg forventer at Cagliari vil være meget tilfreds med at få et point med hjem fra dette opgør da man ikke har det nemt på Stadio Massimino i Catania samtidig med at man må undvære to vigtige spillere på midtbanen samt den langtidsskadet i Astori i forvaret.

 

Cagliaris udebanestatistik: 2-1-3, målscorer 8-8.

Trupnyt: Cagliari må undvære Astori fast i forsvaret han udgik mod Napoli i oktober, og er først tilbage om et par uger, man må ligeledes undvære Biondini(fast) på midtbanen han var ikke med i seneste kamp pga en skade, samt Naiggolan (fast) på midtbanen som er i karantæne til opgøret. Naiggolan bliver afløst af Rui Sampaio på midtbanen som kun har været indskifter i tre kampe i sæsonen.

Cagliaris forventede startopstilling: 4-3-1-2: Agazzi, Pisano, Canini, Ariaudo, Agostini, Rui Sampaio, Conti, Ekdal, Cossu, Larrivey, Ibarbo.

 

Tidligere opgør:

2010-11 Catania-Cagliari 2-0

2009-10 Catania-Cagliari 2-1

2008-09 Catania-Cagliari 2-1

2007-08 Catania-Cagliari 2-1

2006-07 Catania-Cagliari 0-1

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Lørdag 25. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Helsinki International Snooker Cup: Vinder: Judd Trump
2,75
Placer Bet
13:00 EM24: straight forecast: 1: Tyskland / 2:Tyrkiet (NB: BV er 350%)
1.500
Placer Bet
14:00 Osasuna - Villarreal: 2
2,32
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
11:00 Jannik Sinner antal Grand Slams 2024: : 1
1,72
Placer Bet
16:00 Leeds - Southampton: Under 0,5 Mål i 1. halveg (1H)
2,85
Placer Bet
20:45 Frosinone - Udinese: Under 2,5 Mål
1,90
Placer Bet
Mandag 27. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Falcons - Complexity (Turnering H2H): 2
1,83
Placer Bet
21:00 NaVi - MOUZ (Turnering H2H): 2
1,90
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet

Kommentarer

Feedback