18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Caroline Wozniacki - Vera Zvonareva: (AH: -1,5) 1

Match center
10. september 2010 kl. 19:30 - Tennis, International - Grand Slams |
10. sep. 2010 kl. 11:07 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 10/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 65-0-35%
Betvalue: 102,05%
Spilbar ned til odds: 1,54
Rigtig/forkert:
SportingBet Spil nu hos SportingBet
Semifinale – hard court – US Open

OBS: Spillet går på, at Wozniacki vinder første sæt med mindst to partier.

I bund og grund er der for ringe – dog forventede - odds på Wozniacki til at vinde denne kamp (Zvonareva er mere solid end fx Sharapova; færre spektakulære slag, men også færre fejl). Jeg synes dog, danskeren har set noget bedre ud end Zvonareva i turneringen, og jeg forventer, hun går i finalen igen.

Generelt er oddsene på de forskellige markeder, som jeg havde regnet med. 2-0 til Wozniacki vil være det mest sandsynlige udfald, men oddset er ikke prangende. Derfor har jeg fundet lidt af et alternativt spil frem, hvor der kun udløses gevinst, hvis Wozniacki vinder første sæt med mindst to partier (60, 61, 62, 63, 64 eller 75).

Jeg har nemlig været ret imponeret over den måde, hun har tacklet sine kampe på i startfaserne - mod både Sharapova og Cibulkova så Wozniacki rigtig godt ud i første sæt - og kan hun være 100 % fokuseret fra begyndelsen af sin semifinale, så er Zvonareva en type spiller, der kan knække.

En fokuseret Wozniacki (uden nogle former for mentale udfald) bør være en klasse bedre end en fokuseret Zvonareva.

Find spillet

Sportingbet -> Tennis -> US Open Women´s - Match Coupon -> Wozniacki, C v Zvonareva, V -> Alle væddemål -> Games Handicap Betting, Set 1 -> Wozniacki -1,5

Form

Wozniacki har været storspillende op til turneringen med turneringssejre i både Montreal og New Haven. Siden Wimbledon er hun 19-1 (nederlag til Bartoli pga. træthed efter sejren i Farum), og det er blevet til sejre over Dementieva, Pennetta, Schiavone, Kuznetsova, Sharapova og Zvonareva undervejs. Sejren over Zvonareva er en udmærket målestok for det forestående opgør, da de to spillende en såkaldt ”big match” i finalen i Montreal. Begge har været topmotiverede og formstærke.

Zvonareva har selvsagt også været i god form på det seneste. Finale i Wimbledon, hvor hun dog blev kørt godt og grundigt over af Serena Williams, og finale i Montreal er hendes bedste nylige resultater. I Montreal slog hun både Clijsters og Azarenka, men alligevel endte hun med at blive rundbarberet af Wozniacki i finalen. Jeg var ikke imponeret af hendes indsats mod Kanepi i kvartfinalen, hvor vinden i høj grad var medvirkende til russerens sejr.

Wozniackis vej til semifinalen:

 1. Runde: Gullickson 61 61
 2. Runde: Chang 60 60
 3. Runde: Chan 60 61
 4. Runde: Sharapova 63 64

Kvartfinale: Cibulkova 62 75

Zvonarevas vej til semifinalen:

 1. Runde: Kucova 62 61
 2. Runde: Lisicki 61 76
 3. Runde: Dulgheru 62 76
 4. Runde: Petkovic 61 62

Kvartfinale: Kanepi 63 75

Matchup

Et ikke helt så enkelt matchup for Wozniacki på papiret, for det er ikke nok kun at sætte sin lid til den gode defensiv her. Zvonareva bevæger sig også godt, og hun laver knapt så mange uprovokerede fejl som f.eks. Sharapova. Hun har vel det, Kenneth Carlsen vil kalde en kontrolleret offensiv, men det er sjældent nok mod Wozniacki, fordi danskeren er så uhyggeligt stabil og giver modstanderen så uendeligt lidt at arbejde med. Jeg forestiller mig en kamp med lange dueller, hvor Wozniacki holder lidt bedre længde og løber bedre end Zvonareva. Wozniacki vil formentlig også i lidt højere grad gå efter at presse Zvonareva, da hun godt er klar over, at russerens antal af ”nemme” fejl er mærkbart mindre end mange af hardhitternes. Derfor vil Zvonareva efterhånden begynde at gå mere efter sine slag, og det vil muligvis fungere i små perioder af kampen, men i det store hele er hun ikke tungt nok spillende til, at Wozniacki kan blive slået ud af kurs.

Head to head: 2-2

2009: Zvonareva 64 62 (hard court)

2009: Wozniacki 60 67 64 (hard court – den famøse kamp, hvor Woz faldt om med kramper)

2010: Zvonareva 52 ret. (grus)

2010: Wozniacki 63 62 (hard court)

TV

Kampen vises på Eurosport.

 • Stort spiludbud
 • Stort live betting-udvalg
 • God support

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback