18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Caroline Wozniacki - Elena Dementieva: Wozniacki fører 2-0 efter 2 partier

26. oktober 2010 kl. 17:30
26. okt. 2010 kl. 12:39 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 26/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (1)
Chance: 38%
Betvalue: 112,10%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert:
William Hill Spil nu hos William Hill
De næste 6 dage skal WTA have rundet sæsonen af med en sæsonfinale i Doha. Der er ære og store præmier på spil, og med puljespil er der et andet spilformat end i normale turneringer. Jeg tror godt vi kan forvente en god tennisoplevelse.

Og så med en dansker som 1.-seedet og favorit. Fås det bedre? Måske hvis Henin og Serena havde været med. Men det er de nu engang ikke.

Her et spil på en god Caroline-start i hendes første kamp i turneringen.

Dementieva trak sig i sidste uge i Luxembourg, men er næppe synderligt skadet. Men hun spiller som regel ret dårligt i disse sæsonfinaler.

Russeren vandt 6-1 i første sæt i seneste indbyrdes opgør, men nu er det sæsonfinale i Doha, og alt peger på at danskeren er fokuseret og velforberedt.

Find spillet

William Hill - Sports - Tennis - Matches - Caroline Wozniacki v Elena Dementieva - Set Betting Markes - 1st Set - Score At 2 Games

Rigtig lækkert at se Caroline ombejlet her i optakten til WTA-sæsonfinalen. Jeg vil ikke sige, at hun nødvendigvis er den spiller, der skal slås - og dog. Hun er nummer et i verden på ranglisten, og da hun har hentet mange af sine gode resultater her hen over sensommeren og efteråret, ja, så er det naturligt at de andre spillere som udgangspunkt har hende som favorit. Bookmakerne holder også hende som smal favorit foran Clijsters. Og det er fair nok, da Clijsters har været ude med skade et stykke tid. Umiddelbart synes jeg Azarenka ser farlig ud, hvis hun da ellers har fået omstillet sig fra Moskva, hvor hun spillede finale i søndags. Mon ikke.

Desværre er bookmakerne temmeligt tilbageholdende med at komme ud med gode special-spil til kvindernes sæsonfinale i Doha. Der er enkelte, der er ude af busken heriblandt William Hill. Men det gør sammenligningen af odds og spil lidt svært, når der kun er få på færde med de her typer spil. Flere kan tænkes i løbet af dagen op til store kampe. Og mon ikke en stor bookmaker som Bet365 dukker op med en del spil.

Men det vil jeg ikke partout holde mig tilbage for, når jeg ser nogle okay spilmuligheder. Så nogle gange skal man altså blot iagttage de her special-tips som inspiration i fald man ikke lige når spillet. For der er ingen tvivl om, at markedet er mindre her. Det betyder også, at hovedparten af spil nok i sidste ende vil være de mere gængse spiltyper.

Der kan også tænkes spil (bedre odds) hos andre bookmakere end dem som er godkendt herinde på BetXpert. Derfor vil jeg ikke afholde mig fra i ny og næ at knytte en kommentar til at spillet kan findes på nettet, men uden link/navn til den givne bookmaker.

Wozniacki behøver vi dybest set ikke skrive alverden om. Det er vist næppe gået manges næse forbi, at vi lige nu har en verdensetter i kvindetennis. Og det er da også nu de her år at Caroline skal profitere af alt forarbejdet, der er lagt i hendes karriere og så ellers klø på og fortsætte med at udvikle sig spilmæssigt.

3 kampe i indledende rødbrun gruppe, og rigtig god lodtrækning er det blevet til med ikke mindst at få Schiavone og Stosur med i gruppen. Her ser vi første konsekvens af det at ligge nr. 1 i verden så at sige.

Første kamp mod Dementieva har potentialet til at blive endnu en sejtrækker i de mange lige opgør mellem de to. Dog er min mavefornemmelse lidt en anden. Tippet her går på Caroline fører 2-0, altså vinder de to første partier. For jeg er sikker på at Caroline vil være godt forberedt på at Dementieva de seneste par opgør mellem de to er kommet langt bedre fra land end danskeren. Senest i Tokyo hvor Dementieva vinder 1.sæt 6-1.

På den konto kan det virke en anelse mystisk at gå imod Dementieva. Grunden til jeg gør dette her, er, at Dementieva typisk ikke får det til at svinge i de her sæsonfinaler. Desuden har momentum det med at skifte i de her typer opgør. Dvs er en spiller kommet ned fra start af i de seneste par kampe, ja, så er der givetvis fuld fokus på fra Wozniacki-lejren at undgå dette igen. Dementieva trak sig sidste uge med en (muligvis) fingeret skade i Luxembourg lidt a la Caroline sidste år. Og jeg regner ikke med hun er specielt skadet. Men kan da godt være hun er en smule usikker på den front. Men kun spekulation. Hun spillede en rædderlig 1. kamp mod Peng og var bl.a. nede 1-5 i 2.sæt. Og så kom hun altså i tanke om, at hun hellere måtte se at skynde sig afsted til Doha og indkøb af nye rober inden præsentationen i weekenden ;)

Dementieva holder generelt et godt fighterniveau i alle sine kampe, og er klart forbedret på den front ift. for få år siden. Ikke mindst på sin serv og sin indledning i kampene. Men hun mangler de vigtige sejre i karrieren. Nemlig afgørende gennembrud i Grand Slams.

Samlet set tror jeg vi ser en meget fokuseret Caroline til sæsonfinalens første kamp, og jeg spår en relativ sikker sejr grundlagt via en god start.

  • Høje odds på specialspil
  • Accepterer høje indsatser
  • Meget brugervenlig hjemmeside

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback