Carlos Sainz - Daniil Kvyat: 1

15. maj 2016 kl. 14:00
2. maj. 2018 kl. 16:13 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 52-48%
Betvalue: 109,20%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Formel 1-kalenderen indtaget Europa, og Spanien er første destination. Spilforslaget her går på at hjemmebane-darlingen Carlos Sainz Jr. formår at slutte bedre end sin nye holdkammerat Daniil Kvyat(Rus). 

Derfor skal du spille den: 

- Carlos Sainz er på hjemmebane hvilket betyder at forventningerne er store til ham og Alonso. 

- Daniil Kvyat sætter sig i en, for ham, helt ny bil efter at være blevet degraderet fra Red Bull. 

- Sainz har vist i de to fredagstræninger at farten er der for ham, det modsatte for Kvyat. 

- Kvyats hektiske uge kan få ham til at oversatse, som han er kendt for, for at bevise sit værd. 

- Selvom Kvyat kender Toro Rosso´s team fra fortiden, så er det ikke bare lige "Plug´n´Play" at skifte hold med nogle dages varsel. 

- Sainz slog Kvyat i både Qualify og race i 2015. (Da Kvyat stadig var ved Red Bull). 

Det skal du være opmærksom på: 

- Kvyat er en hurtig mand, hvilket også var derfor han blev hevet fra Toro Rosso til Red Bull dengang. 

- Kvyat er frygtløs. Han har Raikkonen´s iskolde tankegang, men også ofte Maldonados manglende situationsfornemmelse. 

- Der er ingen garanti for at en F1-bil når i mål. Men Sainz og teamet har fået godt styr på en del af de børnesygdomme de løb ind i, i sidste sæson. 

Tanker: 

Som allerede skrevet så måtte Kvyat vige sit Red Bull-sæde i den forgangne uge efter nogle yderst uheldige episoder med Vettel over 2 løb. Personligt, og ligesom flere eksperter, så mener jeg ikke at Kvyat gjorde noget forkert i Kina. Han gav den gas i en åbning der var der, han fik sit podie og sine points. Til gengæld var det vanvittigt det han lavede i Rusland som kostede ikke kun Vettel, men også hans eget hold en chance for at godt løb. 

Kvyat er med 99% sikkerhed færdig som kører i Red Bull og Toro Rosso-regi efter denne sæson, så det er nu han skal ud at bevise at han kan gøre sig fortjent til et sæde andetsteds, til næste sæsons kørerkabale. Det kan både tale for og imod spillet. 

Alle der har bare lidt erfaring indenfor racing ved at et skifte som dette giver lidt udfordringer de første løb, som nok kommer til at betyde at Kvyat lige skal bruge lidt tid til at få Toro Rossoen skruet om til sin kørestil. 

Carlos Sainz er efter min personlige mening lidt undervurderet - eller skal vi sige overskygget af Max Verstappen der nu har overtaget Kvyats sæde hos moderholdet. Verstappens 2015 var yderst flot, men sammenligner vi alt andet end de samlede point, så var de 2 kørere ikke langt fra hinanden. Derudover gennemførte Sainz også 2 løb mindre end Verstappen, og var generelt ramt af mere uheld end Hollænderen. Man skal også notere sig at Sainz faktisk vandt Qualify H2H mod Verstappen med 10-9. 

http://grandprixrankings.com/comparison/2015/carlos-sainz-jr-versus-max-verstappen/

Sains har denne sæson som "last call" hvis han skal forblive en del af Red Bulls fremtid. Red Bull er ikke bange for at sende deres kørere ud af vagten hvis de ikke præsterer indenfor rimelig tid. Talentet er uomtvisteligt - men det skal bankes ned i asfalten. 

Jeg mener at Danske Spil er for gavmilde i denne situation, og jeg ser en god edge til Sainz med CV 52-48. 

OBS: Oddset kan ændre sig hurtigt efter Free Practice 3 kl 11:00 i dag fredag, og selvfølgelig efter Qualify som starter kl 14:00 også i dag lørdag. 

Her finder du spillet: Danske Spil -> formel 1

Lets beat the bookies! 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback