18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Caisja Hennemann - Marine Partaud: 2

8. september 2021 kl. 11:30 - w25 - Saint Palais sur Mer - grus
8. sep. 2021 kl. 01:23 (Opdateret 8. sep. 2021 kl. 17:33) 08/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

Det ville være oplagt at gå med svenskeren som er reagerende mester fra sidste år.

Chance (1-X-2): 37-0-63%
Betvalue: 101,43%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det er lidt et vurderings spørgsmål, for svenske Hennemann vandt samme turnering sidste år, og har flotte 27-12 på grus i år, hvor hun også har slået flere fine navne. Siden hun trak sig i Juli, har det ikke rigtig gået hendes vej og spørgsmålet er hvor fit hun er for tiden.

Hennemann er utrolig slidsom, og står på baglinjen og får det meste tilbage. Der skal som regel mange slag til for at nedbryde hende, men det er også en spillestil der er meget udmattende hvis man ikke fysisk er på toppen.

Franske Partaud har jeg altid set lidt som en tennis nomade, da der aldrig er en klar linje hvor i verden hun lige popper op. Hun gjorde fint indtryk fra Spanien i sidste uge, og havde også en nogenlunde periode i Georgien i Juli. Hun er lidt en alt eller intet spiller, som nogle gange har tendenser til at gå helt ned, og nogle gange trække sig lige inden kampen er spillet færdigt.

Hun er selv en slider, og spiller også mange bolde som skal over nettet et hav af gange. Selvom jeg ikke ser hende have lige så god styrke i defensiven som modstanderen i dag, ser jeg hende med bedre serv og mere bund i sine grundslag.

Jeg følger markedet her der lige nu er omkring 1,51-1,55 på Partaud, men Bet365 er mere varsomme og holder den på 1,61.

Selvom jeg ikke bryder mig om disse lavodds kampe, og med klare røde lamper der blinker, satser jeg på at Partaud som selv har en indendørs grus titel fra Frankrig, kører sit momentum videre fra Spanien her i hjemlandet.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback