18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cagliari - Spezia: 1

Match center
23. august 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Italien - Serie A
Unipol Domus    Francesco Fourneau
22. aug. 2021 kl. 12:06 (Opdateret 23. aug. 2021 kl. 20:24) 22/08
429
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 53-26-21%
Betvalue: 108,65%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 2-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Cagliari er favoritter hjemme på Sardegna Arena, og bør have gode muligheder mod et svækket Spezia mandskab. Gæsterne vil sandsynligvis komme med en defensiv tilgang til opgøret, men hjemmeholdet virker en tand bedre og på et halv fyldt stadion.
Det taler for
 • Spezia har mistet en del spillere i forhold til sidste sæson, og yderligere er succestræneren Vincenzo Italiano væk, og det kommer til at betyde at mandskabet kommer til at spille på en anden måde under Thiago Motta, og yderligere er udråbt til at rykke ned.
 • Cagliari og træner Leonardo Semplici havde et ganske godt forår, og hvor overlevelsen kom i hus, og yderligere ligner mandskabet meget det fra sidste sæson, men krydret med tilgangen af Strootman og Dalbert som skal give mere stabilitet.
 • Øboerne er kendt for at have det bedst hjemme på Sardegna Arena, og hvor man normalt henter de fleste point, og mandagens opgør bliver med et halv fyldt Sardegna Arena, og det bør tale til Cagliaris fordel.
 • Dette er sæson to i Serie A for Spezia, og det betyder en endnu mere vanskelig sæson i forhold til sidste sæson, man stiller samtidigt i mandagens opgør med seks nye spillere i startopstillingen, og en ny træner på bænken, og spillet sidder ikke skabet endnu.
 • Cagliari kan til mandagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og man kommer med en frisk 3-1 sejr fra sidste weekends Coppa Italia opgør hjemme imod Pisa fra Serie B.
 • Disse opgør skal vindes på hjemmebane i denne sæson, og hvis Cagliari ikke skal i problem igen med at overleve i den kommende sæson.
 • Offensivt må gæsterne undvære vigtige Nzola i angrebet, han er på vej ud af klubben efter uoverenstemmelser med træner Thiago Motta, og det svækker dem umiddelbart inde i boksen, og i luftspillet.
Hold øje med
 • Cagliari har mistet belgiske Nainggolan på midtbanen, og yderligere er der problemer omkring Nandez som gerne vil væk fra klubben, to store profiler som man må undvære.
 • Spezia vandt det seneste indbyrdes opgør tilbage i marts, og hvor Cagliari var klart bedst efter spil og chancer, men ikke kunne udnytte chancerne.
 • Det er første spillerunde, og det betyder at spillet endnu ikke sidder i skabet, og det kan betyde mange fejl og stop i spillet.
 • Gæsterne fra La Spezia vil være ganske fint tilfreds med en pointdeling på Sardinien.
 • Cagliari kommer sandsynligvis til at skulle åbne op for et defensivt gæstende mandskab, og jo længere vi kommer ind i opgøret kan det blive endnu sværere at åbne op Spezia defensiven, hvis man ikke kommer foran.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 2.05 på en Cagliari sejr mandag aften, og oddset var tidligere i odds 2.20, 888sport er i odds 2.00 på en sardinsk sejr.

CAGLIARI: Det sardinske mandskab skal godt fra land i denne sæson, og med undtagelse af profilen Radja Nainggolan som er skiftet til belgiske Antwerpen ligner Cagliari mandskabet det samme fra sidste sæson, men krydret med erfarne Kevin Strootman på midtbanen og Dalbert på venstre wingback, to gode navne til truppen.

Cagliari er favoritter i mandagens hjemmekamp imod et Spezia mandskab som både har skiftet ud på trænerposten og ikke mindst i truppen og startopstillingen på flere pladser, og det bær betyde at spillet hos gæsterne ikke helt sidder i skabet endnu.

Øboerne kommer igen til at spille foran hjemmetilhængerne og det bør give dem en fordel på et halv fyldt stadion, samtidig med at man ikke kan undgå at være sulten efter at spille foran tilskuerne igen, og det taler til Cagliaris fordel, og man kommer til opgøret med en 3-1 sejr fra sidste weekends hjemmekamp i Coppa Italia imod Pisa fra Serie B.

Skal Cagliari ikke i nedrynkningsproblemer i denne sæson, så skal disse hjemmekampe vindes mod mandskaber af Spezias kaliber, og kan man finde de samme takter fra det seneste opgør, og med noget som ligner stærkeste opstilling så dufter det af tre point til øboerne i mandagens hjemmekamp.

Cagliaris forventede startopstilling: 3-5-2: Cragno-Ceppitelli, Carboni, Godin- Zappa, Marin, Strootman, Deiola, Dalbert- Joao  Pedro, Pavoletti.

Trupnyt: Cagliari kan til mandagens opgør stille i stærkeste opstilling, det store spørgsmål er om Nandez ryger på tribunen eller om det bliver til en plads på bænken.

SPEZIA: Den lille klub fra Ligurien overraskede alt og alle i sidste sæson ved at overleve, men op til denne sæson er man blevet svækket da succestræneren Vincenzo Italiano er røget til Fiorentina, og flere spillere som var lejet i sidste sæson er væk, og det har betydet at man har måtte skifte ud i over halvdelen af startopstillingen.

Thiago Motta er kommet til som ny træner, han var senest i Genoa uden den store succes og hvor han blev fyret, og spørgsmålet er om han er gearet til at være i Spezia, min umiddelbart vurdering er at det kan blive en kort proces i klubben, og han kan være væk ret hurtigt hvis man ikke kommer godt fra land.

Det er sæson to for Spezia i Serie A efter oprykningen, og normalt er anden sæson den sværeste som oprykkere året før, og derfor ligner det da også en utrolig vanskelig sæson, og hvor man også er udråbt som en af nedryknings favoritterne, og det at man har skiftet en del ud og en ny spillestil skal spilles ind kan tag tid, og det gør ikke tingene nemmere, og allerede mandag kan man komme i store problemer på Sardinien.

Spezias forventede startopstilling: 3-4-3: Zoet- Nikolaou, Erlic, Hristov- Amian, Kovalenko, Maggiore, Ferrer- Verde, Mmraz, Colley.

Ttrupnyt: Topscorer Nzola har været i uoverenstemmelser med træner Thiago Motta og er sat til salg, og at han er på vej væk svækker gæsterne markant i det offensive med hans styrke inde i boksen og i luftspillet, man stiller til mandagens opgør med seks nye navne fra start.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, cagliaricalcio.com, unionesarda.it, Tuttomercatoweb.com, acspezia.com, sportmediaset.mediaset.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback