18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cagliari - Spezia: 1

Match center
29. november 2020 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Sardegna Arena    Valerio Marini
27. nov. 2020 kl. 08:18 (Opdateret 29. nov. 2020 kl. 19:55) 27/11
366
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 50-27-23%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Cagliari er favoritter mod Spezia, og har vundet de seneste fire hjemmekampe i træk, og har mere kvalitet end gæsterne. Spezia stod stærkt defensivt mod Atalanta og er ubesejret i de seneste to opgør, men Cagliari giver ikke meget væk hjemme.
Det taler for
 • Cagliari har vundet de seneste fire opgør i træk på Sardegna Arena, og er generelt bare kendt for at have det bedst hjemme på Sardinien, og hvor man normalt henter de fleste point.
 • Det sardinske mandskab er begyndt at ligne et solidt midterhold efter Di Francesco er kommet til som træner, og man er begyndt at tag form og se stabile ud over hele banen.
 • Spezia må til opgøret undvære Galabinov og Verde i angrebet, samt fire reservespillere og reservekeeperen.
 • En af Cagliaris store styrke er deres midtbane, og her bliver man til opgøret styrket markant da Nandez vender tilbage mod oprykkerne fra Spezia, og han er generelt motoren på den sardinske midtbane.
 • Spezia har været lidt svære at blive kloge på efter de første otte spillerunder, og har efter min mening fået et par point for meget efter spil og chancer.
 • Styrkemæssigt og teknisk der kommer man ikke udenom at hjemmeholdet er stærkere end gæsterne, og man har set i en del af opgørene indtil videre i sæsonen, at når Spezia bliver presset langt tilbage så har de svært ved at bide fra sig, og det kan muligvis godt blive billedet i dette opgør.
 • Cagliari kommer sandsynligvis til at prøve at sætte sig på opgøret fra start, og kommer man til at få overtaget især på midtbanen med folk som Nandez, Rog og Marin, ja så kan det godt gå hen og blive en hård omgang for Spezia, og da oprykkerne kommer til at spille med to normalt reserver på den centrale midtbane.
Hold øje med
 • Oprykkerne fra Spezia er begyndt at bide godt fra sig, og har kun tabt et opgør i de seneste fem spillerunder, og det var 1-4 hjemme mod Den Gamle Dame fra Torino.
 • Spezia spillede senest 0-0 mod Atalanta, og hvor man stod rigtig stærkt defensivt, og ikke mindst diskede Ivan Provedel i målet op med flere flotte redninger.
 • Cagliari må undvære Giovanni Simeone i angrebet, Diego Godin i midterforsvaret, og sandsynligvis også Lykogiannis på venstrebacken, altså tre vigtige brikker til opgøret.
 • Alle point som Spezia kan få skrabet sammen bliver vigtige i kampen om overlevelse, og kan de få et point med fra Sardinien vil de være mere end godt tilfreds.
 • Cagliari er kendt for deres offensive spillestil på hjemmebane, og hvor de angriber med mange op af banen, og her kan Spezia have gode muligheder for at straffe dem på omstillingerne.
Oddsmarked

Oddset er i 2,20 hos Nordicbet og har tidligere været oppe i odds 2,25, Bet365 er i odds 2,15 og ellers er de fleste bookmakere i omkring odds 2,10.

CAGLIARI: Det sardinske mandskab tabte den senest udekamp i Torino mod Den Gamle Dame, og i et opgør hvor man ganske enkelt var oppe mod en bedre modstandere, og hvor man mere eller mindre intet skabte, men det er så heller ikke mod en modstander af den kaliber at man skal forvente at få point, og slet ikke på udebane.

Man fik så vasket tavlen ren ved at besejre Verona på hjemmebane i Coppa Italia onsdag aften, og man har vundet de seneste fire hjemmekampe på Sardegna Arena som man har spillet, og generelt så har man det bare bedst når man spiller på Sardinien, hvor man er kendt for at hente de fleste point.

Til søndagens opgør er Giovanni Simeone ude i angrebet og det samme er Diego Godin i midterforsvaret begge med Covid-19, samt er græske Lykogiannis på venstreback tvivlsom til opgøret, de to først nævnte er begge med sikkerhed ude, hvilket er en svækkelse, men den hurtige argentiner bliver afløst af  Pavoletti som har banket masser af mål ind fo øboerne, og som især i luftspillet kan gøre rigtig ondt på Spezia. 

Godin er utrolig rutineret med sin 34 år, men både polske Walukiewicz og Klavan har masser af rutine til at kunne lukke ned for et Spezias angreb uden Galabinov, og især på midtbanen med Nandez tilbagekomst bør man kunne overmatche gæsterne som kommer til at spille med to normale reserver, så helt svækket er Cagliari bestemt heller ikke, og de bør have gode muligheder for at forsætte den gode stime på hjemmebane.

Cagliaris hjemmebanestatistik: 2-0-1, målscore 6-4.

Trupnyt:Simeone(fast) i angrebet er ude med Covid-19, Godin(fast) i midterforsvaret er ude med Covid-19, samt er græske Lykogiannis(fast) på ventreback tvivlsom til opgøret.

Cagliaris forventede startopstilling: 4-2-3-1: Cragno- Zappa, Walukiewicz, Klavan, Tripaldelli- Marin, Rog- Nandez, Joao Pedro, Sottil- Pavoletti.

SPEZIA: Oprykkerne har kun tabt et opgør i de seneste fem spillerunder, og det var hjemme mod Den Gamle Dame fra Torino og hvor det blev til et 1-4 nederlag, og man spillede senest 0-0 mod Atalanta og hvor man stod rigtig stærkt defensivt, og hvor Ivan Provedel i målet diskede op med flere flotte redninger, men samtidig virkede det også til at Atalanta undervurderede Spezia, og måske allerede havde Champions League opgør i tankerne mod Liverpool.

Jeg synes umiddelbart det er en lille smule svært at vurdere hvor stærkt er det her Spezia mandskab, og man kommer ikke udenom at de i et par opgør har fået point, og hvor de efter spil og chancer ikke skulle have haft noget, og der hvor man må sige at her har man fået lukket ned er i det defensive, man har nemlig holdt nullet i de seneste to opgør, og efter at have haft et snit på at lukke over 2 mål ind pr.kamp i de første seks spillerunder.

Alt hvad man kan få skrabet sammen nu af point vil blive utrolig vigtig når vi går ind i foråret i kampen om overlevelse, og af de tre oprykkere i Serie A i denne sæson virker Spezia indtil videre som det bedste mandskab, og har virket mere stabile end både Benevento og Crotone, men der venter forsat et langt stykke arbejde for succestræneren Vincenzo Italiano.

Til søndagens opgør må man undvære vigtige Galabinov i angrebet og yderligere er Verde også ude i angrebet, samt er Bartolomei tvivlsom på midtbanen, reservekeeperen Zoet er også ude, og man må på midtbanen spille med Acampora og unge 22 årige Maggiora, hvilket bestemt ikke styrker mandskabet på midtbanen, og det ligner en vanskelig opgave på Sardinien mod et stærkt hjemmehold.

Spezias udebanestatistik: 2-1-1, målscore 7-5.

Trupnyt: Galabinov(fast) i anngrebet er ude til opgøret, Verde(fast-reserve) i angrebet er ude til opgøret, Bartolomei(fast) på den centrale midtbane er ude til opgøret, og yderligere er reservekeeperen Zoet ude, samt Ferrer, Dell´Orco, Sena, Farrer, altså man er også ramt i bredden på bænken.

Spezias forventede startopstilling: 4-3-3: Provedel- Mattiello, Terzi, Erlic, Bastoni- Acampora, Maggiore, Ricci- Farias, Nzola, Gyasi.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, cagliaricalcio.com, unionesarda.it, acspezia.com. tuttomercatoweb.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback