18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cagliari - Salernitana: 1

Match center
26. november 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Unipol Domus    Daniele Doveri
22. nov. 2021 kl. 11:49 (Opdateret 26. nov. 2021 kl. 22:44) 22/11
354
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)
Chance (1-X-2): 51-26-23%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 1-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Cagliari er favoritter og hjemmebanen bør kunne gøre en forskel i dette must win opgør. Salernitana skal også til at vinde hvis de vil væk fra bunden, men hjemmeholdet har et bedre hold på papiret og med mere erfaring, og det bør give tre point.
Det taler for
 • Cagliari fik et flot og fortjent point i søndagens udekamp i Reggio Emilia, og hvor man spillede 2-2 imod Sassuolo.
 • Salernitana tabte 0-2 hjemme til Sampdoria i søndagens hjemmekamp, og har tabt fem af de seneste seks opgør, og endnu en gang så man at man har store problemer i det defensive med at lukke af, samtidigt med at man ikke har scoret i de seneste tre spillerunder.
 • Nu skal Cagliari simpelthen til og i gang hvis de skal overleve i denne sæson, og i de kommende fem spillerunder har man bestemt gode muligheder for at få point i fire af opgørene, og vil man overleve og ikke mindst væk fra bunden så skal fredagens opgør vindes.
 • Hjemmeholdet har på papiret et bedre og mere erfarne mandskab end oprykkerne fra Salerno, og hvor man både offensivt og på midtbanen bør være en tand bedre end gæsterne, og efter de første tretten spillerunder af dette års Serie A efter spil og chancer burde have haft et par point mere på kontoen.
 • Cagliari har i Joao Pedro og Keita Balde to offensive våben som kan gøre ondt på det svage Salernitana forsvar, og kan øboerne få lagt er godt pres på gæsterne så skal chancerne umiddelbart nok komme, og da Salernitana ganske enkelt ikke har midlerne til at lukke af defensivt.
 • Meget af Salernitanas spil skal igennem Franck Ribery, og kan Cagliari få lukket ned for især ham så bliver det meget begrænset hvad der kommer af bolde til offensiven, og hvor man flere gange i denne sæson har virket meget tandløse, og Ribery er meldt tvivlsom til opgøret.
 • Gæsterne fra Salerno havde store problemer senest i weekenden på omstillingerne, og hvor Sampdoria kom frem til flere store chancer, og med hurtige folk som Joao Pedro og Keita Balde så kan det blive samme billede igen, og bestemt noget af det Cagliari skal ud og spille på og ikke mindst udnytte, og mod et meget tungt og usikkert gæstende forsvar.
Hold øje med
 • Cagliari fyrede træner Leonardo Semplici efter kun tre spillerunder, og Walter Mazzarri kom til og det har kun kastet seks point af sig i ti spillerunder.
 • Ligeså elendige Salernitana er i det defensive har Cagliari været det, og da gæsterne også skal frem og jagte point så kan det blive et opgør med masser af chancer og også indianerfodbold, og da hjemmeholdet bestemt endnu ikke har vist stabilitet i det defensive under Walter Mazzarri.
 • Cagliari har kun vundet en hjemmekamp i denne sæson, og har tabt til Empoli og kun spillet uafgjort mod Venezia i de to hjemmekampe og hvor man har været favoritter mod disse to oprykkere.
 • Det kan blive et meget nervøst og taktisk opgør, og hvor begge ikke kan undgå at være bange for tabe dette vigtige opgør.
 • En del spillere hos Cagliari har underpræsteret i denne sæson, og har simpelthen ikke lignet spillere med Serie A niveau, og yderligere er Radja Nainggolan ganske enkelt savnet på midtbanen, og hvor man mangler en styrmand.
Oddsmarked

Marathonbet er i odds 2,10 på en Cagliari sejr fredag aften på Sardinien, samme odds finder man hos Nordicbet, men oddset er så småt ved at falde hos de fleste bookmakere.

CAGLIARI: Tretten spillerunder og kun syv point i tabellen er langt fra imponerende for et mandskab og en klub som Cagliari, og det har endnu ikke haft den store effekt at man valgte at sparke Leonardo Semplici ud efter kun tre spillerunder, og ansætte Walter Mazzarri da det kun har givet seks point i de ti spillerunder han har været ansat i den sardinske klub.

Nu skal tingene simpelthen til at ændre sig hvis man skal væk fra bunden af tabellen, og i de i kommende fem spillerunder er der gode muligheder for point i fire af opgørene, og da man med stor sandsynlighed ikke henter noget i Milano mod Inter, men Salernitana hjemme, Verona ude, Torino hjemme, og Udinese hjemme inden jul er alle opgør med gode muligheder, og hvor bøtten skal vendes.

Man er favoritter i fredagens hjemmekamp mod oprykkerne fra Salernitana som bestemt ligner en nedrykker i denne sæson, både offensivt og defensivt har de haft store problemer, og scorer og skaber for lidt, og defensivt lukker man alt for mange mål ind til at kunne overleve, og er det ikke disse opgør Cagliari vinder hjemme i denne sæson, ja så kan de også risikere at tag en tur ned i Serie B.

Cagliari har på papiret et bedre mandskab og med mere erfaring end gæsterne fra Salerno, og efter det flotte og fortjent point i Reggio Emilia i søndagens udekamp mod Sassuolo så bør det have givet troen på at nu skal tingene vendes, selvom der forsat er en del problemer med at lukke af defensivt. Med Joao Pedro og Keita Balde har man en offensiv som kan gøre ondt på gæsterne, og især på hurtige omstillinger, og fredagens opgør skal og bør blive et opgør hvor øboerne sætter sig på tingene fra start til slut, og hiver tre vigtige point i hus.

Cagliaris hjemmebanestatistik: 1-2-4, målscore 10-13.

Trupnyt: Cagliari har indtil videre ingen vigtige fravær til opgøret, men dog er Godin(fast) i midterforsvaret tvivlsom til opgøret.

Cagliaris forventede startopstilling: 4-4-2: Cragno- Zappa, Ceppitelli, Carboni, Lykogiannis- Bellanova, Grassi, Nandez, Marin- Joao Pedro, Keita Balde.

SALERNITANA: Det dufter af en nedrykning til Salernitana mandskabet, og de har indtil videre været det klart dårligste mandskab af de tre oprykkere og ikke mindst i Serie A, defensivt er man det mandskab som har lukket flest mål ind indtil videre i sæsonen, og sammen med netop fredagens modstander fra Cagliari, men man har også et klubsalg over hovedet som fylder hos tilhængerne, og ikke mindst spillerne.

Salernitana skal være solgt senest den 31 december 2021, og ellers risikere man at blive rykket direkte ned i Serie B, man fik lang snor af fodboldforbundet i sommers, da det på papiret er Lazio ejer Claudio Lotito som ejer Salernitana, men da man ikke må eje to klubber i samme række fik man dispensation, og her knap fem uger før udløbsdatoen er der forsat ikke sket noget på den front.

Gæsterne kommer til Sardinien med tre nederlag i træk og hvor man heller ikke har scoret, og ja man har været oppe mod Napoli og Lazio mandskaber man ikke skal måle sig med, men det mest bekymrende er at man defensivt har store problemer med at lukke af, og man i flere opgør i sæsonen er blevet straffet på omstillingerne, samtidig med at det er begrænset med mål og chancer i det offensive.

Salerno mandskabet er ikke mere isoleret i bunden end Cagliari, og har kun fire op til Spezia som er fjerdesidst i tabellen, men der venter et hav af svære opgør inden jul og som gør at man med stor sandsynlighed ikke kommer over stregen, og da man i de kommende runder skal op imod Juventus hjemme, Milan ude, Fiorentina ude, Inter hjemme, og Udinese ude inden julepausen, og det kan sagtens blive til nul point i disse fem opgør.

Træner Stefano Colantuono ændre med stor sandsynlighed ikke det store til fredagens opgør på Sardinien, og i et opgør hvor man helst ikke skal tabe igen, men det er utrolig svært at se noget fremgang hos Salerno mandskabet, og det ligner umiddelbart endnu et nederlag til oprykkerne.

Salernitanas udebanestatistik: 1-0-5, målscore 5-14.

Trupnyt: Ribery(fast) i det offensive er meldt tvivlsom til fredagens opgør med knæproblemer, Mamadou Coulibaly(fast-reserve) på midtbanen er skadet.

Salernitanas forventede startopstilling: 4-3-1-2: Belec-Zortea, Gyomber, Gagliolo, Veseli- Kechrida, L.Coulibaly, Di Tacchio-Ranieri- Simy, Bonazzoli.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, cagliaricalcio.com, unionesarda.it, ussalernitana1919.it, sportmediaset.mediaset.it, sport.sky.it

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback