18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cagliari - Bari: 1 - Tips & Spilforslag

Match center
17. september 2022 kl. 14:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie B
Unipol Domus
13. sep. 2022 kl. 11:28 (Opdateret 17. sep. 2022 kl. 16:00) 13/09
223
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 58-26-16%
Betvalue: 106,14%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 0-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Cagliari er favoritter og bør have gode muligheder hjemme imod oprykkerne fra Bari. Gæsterne er forsat ubesejret i sæsonen, men har endnu ikke være oppe imod en modstander af øboernes kaliber, og hjemme bør Cagliari kunne hente tre point.
Det taler for
 • Cagliari er sammen med Genoa de to største favoritter til, at rykke direkte op i Serie A, og man må forvente at især hjemme på Sardinien kommer man til og hente masser af point i den kommende sæson.
 • Hjemmeholdet hentede tre vigtige point i lørdagens udekamp i Benevento som blev besejret med 2-0, og det var den tredje sejr i de seneste fire spillerunder, og man har vundet de to første hjemmekampe i sæsonen imod Cittadella og Modena.
 • Oprykkerne fra Bari er forsat ubesejret efter de første fem spillerunder, man holdt nullet senest i udekampen i Cosenza som blev besejret med 1-0, men ellers har man ikke formået, at holde nullet og det kan give problemer imod et offensivt stærkt hjemmehold som både scorer og skaber godt med chancer på Sardinien.
 • Kigger man på de to mandskaber så har Cagliari et mandskab som bør være et niveau over Bari, og med flere spillere med masser af Serie A erfaring som Nandez, Rog, Pavoletti, Lapadula og som kommer til, at gøre en stor forskel i denne sæson for Cagliari i Serie B.
 • Cagliari har været mest på bolden i de første fem opgør man har spillet, og været mest spillestyrende, og det bør sandsynligvis blive samme billede man kommer til, at se i lørdagens hjemmekamp på Unipol Domus. I de seneste to opgør imod Modena og Benevento har øboerne lukket godt af i det defensive og holdt nullet.
 • Bari har forstærket sig hen over sommeren, men hele defensiven er den samme man spillede med i Lega Pro i sidste sæson, og det vil sige med 39 årige Di Cesare og 35 årige Terranova i midterforsvaret, og det er to spillere som Cagliaris offensiv skal ud og løbe med, og som de skal kunne give store problemer.
 • Vil Cagliari rykke direkte op i den kommende sæson så er disse opgør must win opgør, og især hjemme på Unipol Domus, og hvor alt andet end tre point imod en oprykker vil være skuffende.Træner Fabio Liverani kan til lørdagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling.
Hold øje med
 • Oprykkerne fra Bari er kommet godt fra land i Serie B med ni point i de første fem spillerunder, og forsat er ubesejret i sæsonen.
 • Bari kommer med stor sandsynlighed til Sardinien for, at stå kompakt i det defensive og prøve, at lukke ned for et offensivt sardinsk mandskab som skal ud og jagte yderligere tre point.
 • Jeg har sagt det tidligere er man ikke klar på dagen kan alle opgør blive vanskelig i Serie B, Parma dummede sig i weekenden hjemme imod Ternana, og Genoa tabte i Palermo.
 • Cagliari har fået to rødekort allerede i sæsonen, og det kostede et nederlag i Ferrara imod Spal, og i weekendens opgør i Benevento fik man et rødtkort igen, man vandt og spillede ti mod elleve i 35 minutter det har man ikke råd til på den lange bane.
 • Øboerne har skulle åbne op for defensiven hos modstanderne i samtlige opgør indtil videre, og ganske enkelt fordi man ved man er oppe mod et af de klart bedste mandskaber i rækken, og Bari kommer sandsynligvis med samme opskrift til opgøret.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,83 på en Cagliari sejr lørdag eftermiddag på Unipol Domus, Danske Spil er i odds 1,82, mens Marathonbet er 1,72 og Bet365 er i odds 1,75.

CAGLIARI: Ti point efter de første fem spillerunder er godkendt hos øboerne som ligner et mandskab som kun kender en vej tilbage til Serie A i en fart, og man besejrede Benevento senest i weekenden på en svær udebane med 2-0 og man var det bedste mandskab i opgøret selvom, at man spillede med en mand i undertal de sidste 35 minutter i opgøret.

Der er store forventninger til Cagliari i denne sæson man skal rykke direkte op i Serie A og mandskabet er bestemt også bygget op til en hurtig oprykning med folk som Nandez, Rog, Pavoletti, og Lapadula i truppen, man har været mest på bolden i samtlige fem opgør og nederlaget i Ferrara for et par uger siden var efter spil og chancer ikke fortjent. 

Træner Fabio Liverani gør det godt og spillerne tror på konceptet og man bliver et mandskab som bliver svære, at slå i denne sæson og især hjemme på Sardinien, og hvor man må forvente øboerne kommer til og hente mange vigtige point i denne sæson.

Nu gælder det så gæsterne fra Bari i weekenden og oprykkerne har endnu ikke tabt i sæsonen, men det skal også nævnes, at syditalienerne endnu ikke har været oppe imod en modstander af Cagliaris kaliber, og der bør være forskel på de to mandskaber når man kigger på trupperne, og hvor øboernes spillere har mere Serie A og Serie B erfaring end gæsterne.

Umiddelbart så kan det godt gå hen og ligne et opgør som de første to opgør Cagliari har spillet på hjemmebane, og hvor man er spillestyrende og kommer med et god pres fra start, og vil øborerne tilbage til Serie A, så skal man ganske enkelt besejre en oprykkere på hjemmebane, og Cagliari virker på et højere niveau end gæsterne, og det dufter af endnu tre point til øboerne.

Cagliaris hjemmebanestatistik: 2-0-0, målscore 3-1.

Trupnyt:Obert(fast) vestreback blev udvist senest og er i karantæne, men Cagliari er godt garderet på samtlige pladser så man er ikke helt svækket.

Cagliaris forventede startopstilling: 4-3-3: Radunovic-Carboni, Altare, Goldaniga, Zappa- Rog, Makoumbou, Viola- Nandez, Lapadula, Mancosu.

BARI: Ni point efter de første fem spillerunder og forsat ubesejret i Serie B er mere end godkendt for oprykkerne fra Bari, og selvom man forsat spiller med en del af truppen fra sidste sæson som rykkede op fra Lega Pro så har man godt kunne følge med og har spillet ganske fint.

Målet for Bari er udelukkende og overleve i denne sæson, og ikke mindst etablere sig i Serie B efter et par mørke sæsoner med konkurs, nye ejere og starte forfra i Serie D i sæsonen 2018/19 og stå i den næste bedste række tre år efter, men det bliver på ingen måder nemt i denne sæson, og da det godt kan gå hen og blive meget jævnbyrdigt især i bunden af rækken.

Man er startet ud med masser af selvtillid og troen på egne evner i de første fem spillerunder, og hvilket man ser tit fra en oprykkere, at man kommer med masser af energi, men jeg tror umiddelbart jo længere vi kommer ind i sæsonen så vil Bari så småt kravle ned i tabellen, og først og fremmest fordi man defensivt er til, at tale med, og man endnu ikke helt har været oppe imod de stærkeste mandskaber i Serie B med alt respekt for 2-2 resultatet ude imod Parma.

Bari og ledelsen har hentet spillere ind som Salcedo fra Inter til angrebet, Folorunsho som er lejet i Napoli til midtbanen, Ceter er hentet i Cagliari hvor han aldrig slog til, Bellomo er kommet til fra Reggina til midtbanen, men har en fortid i Bari, men ellers er det forsat flere af de samme spillere fra sidste sæson i Lega Pro som man stiller med.

Det ligner en vanskelig opgave man skal på lørdag eftermiddag, man har 21 årige Caprile i målet og 39 årige Di Cesare og 35 årige Terranova i midterforsvaret, samt begge backerne er også spillere som man spillede med i Lega Pro i sidste sæson. Offensivt har 38 årige Antenucci og Cheddira gjort det godt, og har scoret syv af Baris ni mål i sæsonen.

Man vil blive udfordret på fart og tempo i dette opgør, og mod et hjemmehold som har flere strenge, at spille på end Bari, og det kan derfor godt gå hen og blive sæsonens første nederlag man løber ind, og især fordi man defensivt er til, at tale med, og kun har holdt nullet i et opgør indtil videre.

Baris udebanestastik: 2-1-0, målscore 6-3.

Trupnyt: Bari kan umiddelbart stille i noget som ligner stærkeste opstilling til lørdagens opgør på Sardinien.

Baris forventede startopstilling: 4-3-1-2: Caprile- Pucino, Di Cesare, Terranova, Ricci- Mallamo, Maiello, Folorunsho- Montero- Antenucci, Cheddira.

 

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, TuttoB.com, cagliaricalcio.com, unionesarda.it, Tuttomercatoweb.com, sscalciobari.it, sport.sky.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

2022-10-09
- Bruger
- Ekspert
15:00 Crystal Palace - Leeds: Over 2,5 Mål
1,90
19:00 Minnesota Vikings - Chicago Bears: Halvleg/fuldtid: 1/1
1,80
20:00 Everton - Manchester United: X
3,86
21:00 Barcelona - Celta Vigo: (AH: +1,5 Andre - uddyb manuelt) 2
2,15
22:25 Los Angeles Rams - Dallas Cowboys: 2
2,85
2022-10-15
- Bruger
- Ekspert
21:00 Athletic Bilbao - Atletico Madrid: Under 2,5 Mål
1,69
2022-10-19
- Bruger
- Ekspert
13:00 Copa del Rey 2022/23: Athletic Bilbao vinder Copa del Rey V/P 2 Placerin
26,00
2022-11-01
- Bruger
- Ekspert
12:00 Næste Statsminister: Søren Pape Poulsen
11,00
12:00 SF: Over 8,25 %
1,90
12:00 Radikale Venstre: Under 6,25 %
1,85
12:00 Flest stemmer: Danmarksdemokraterne - SF: Danmarksdemokraterne
1,65
12:00 Dansk Folkeparti: Under 2,0 %
2,80
12:00 Dansk Folkeparti: Ikke med i kommende regering
1,14
20:00 Socialdemokratiet: får flere stemmer end sidste valg
4,00
20:00 SF: Får flere stemmer end ved sidste valg
1,90

Kommentarer

Feedback