18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cadiz - SD Huesca: Under 2,5 Mål

Match center
8. maj 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Ramon de Carranza    Alejandro Hernández
3. maj. 2021 kl. 07:05 (Opdateret 8. maj. 2021 kl. 20:27) 03/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)
Chance (Over-Under): 37-63%
Betvalue: 102,69%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert: 2-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Begge hold fik godt nok 3 point i deres seneste kampe. Men med den nuværende stilling hvor Huesca igen er endt under stregen bør vi se en defensiv kamp imod "Los Piratas" og "Oscenses"!
Det taler for
 • Granada smed point og Cadiz kunne langt om længe endelig tage 3 point med hjem. Det var tiltrængt for holdet og de har nu 10 point forspring ned til stregen. Cadiz var klart bedst af de to hold. Granada havde deres chancer, men organistationen hos Cadiz var for stærk for sydspanierne og hjemmeholdet endte med kun 2 skud på mål. 
 • Huesca endte med 3 point hjemme imod Real Sociedad. Kampen stod ellers til en point deling indtil det 87' minut hvor Ramirez på et lidt heldigt frispark for snittet Elustondo og dermed blev målmand Remiro sat af. Huesca spillede egentlig godt imod Sociedad, men de har problemer med præcisionen i deres afslutninger.
 • Huesca står nu i den situation at de skal vinde igen og derfor må de heller ikke tillade mål. Cadiz kom godt fra start imod Granada og kunne spille sig til 1-0 sejren. Det må forventes nu at Huesca kommer ud med et mere defensivt udtryk her. Samtidig har de scorings problemer imod de bedre organiserede hold. De fik bla. ikke scoret imod Getafe, Ath. Madrid eller Alaves!
 • Cadiz er et af de hold med den lavest målscorer. Kun 29 mål har de nettet, og de har også haft det svært imod de defensive hold. Cadiz kan sagtens nøjes med en point deling, så for dem giver det ikke meget mening at satse alt for 3 point imod Huesca og dermed risikere at tabe kampen på eget græs! 
 • Holdenes offensiver har heller ikke præsteret meget. De kan godt skabe chancer, men de har svært ved at få det sidste aftryk på og scorer målene. Tallene på xG listen bevidner også om to hold der er faldet i procenter. Holdende har spillet mange kampe og for nogle kan man godt se trætheden. De samme tegn har Huesca også vist! 
 • Cadiz kan komme ud med stærk organisation og dermed bevare kontrollen i kampen. Huesca kan derfor blive overladt til at skulle skabe spillet, hvilket de ikke har haft held med. Derfor må de også være noget nervøse for at tabe kampen her.  Jeg kunne se kampen få en del muligheder, men jeg har sværer ved at forstille mig en målrig kamp da begge hold ikke helt har kunne afgøre deres seneste kampe! 
Hold øje med
 • Cadiz kan komme i anden forfatning hvor de åbner op for deres linjer og der med giver rum bagud. Hvis de så samtidig satser en del offensivt kan blive straffet bagud og dermed kan Huesca komme ret hurtigt på tavlen. Skulle Huesca først komme bagud, så er det nødt til at kaste alt frem og dermed åbne op. De har så vidst lidt bedre takter i tilbage løbet end Cadiz har.
 • Begge hold har i ligaen lukket en delCadiz kan komme i anden forfatning hvor de åbner op for deres linjer og der med giver rum bagud. Hvis de så  mål ind. Især udeholdet her har under Rojo Martin praktiseret en mere offensiv spillestil end sammen tømret defensiv. På xGA ligger begge hold da også en den høje ende. Huesca er så blevet bedre til at lukke af og det kan vi da kun håbe de også er her!
 • Tilfældigheder kan afgøre det hele. Huesca vandt kampen imod Sociedad mest fordi Sociedad var uheldige og lave et selvmål. Det samme er set ske for begge hold her. Begge holds fejl kan sagtens havde en indflydelses på linjen. Der bliver til tider i de defensiver linjer spillet med høj risiko. Samtidig kan det blive en udfordring for forsvaret at følge med de hurtige offensive spillere! 
Oddsmarked

Markedet har sat Huesca som værende favoritter til opgøret her.
Ved Bet365 kan man lige nu få oddsene: 3,40 - 3,10 - 2,25. Det giver et CV på: 28% - 30% - 42%. 
Personligt syntes jeg godt at man kan tillade lidt flere procenter til Cadiz. De har spillet godt, holdt deres organisation og bør have en lidt større fordel i at kunne spille "frit".
Derfor kunne et andet interessant spil være 1X til odds 1,66 ved Cashpoint. 

Rent oddsmæssigt bevæger oddsene sig i den forkerte retning af hvad jeg forventer. Men jeg kan ikke forstå hvorfor vi skal have 1,63 for under 2,5 mål. Hvis vi tager et eksempel. Senest Huesca stod i næsten samme situation var imod Alaves. Der kom under oddset ned under 1,60. Denne kamp er som sådan ikke anerledes end den imod Alaves, der iøvrigt var meget chance fattig. 
Jeg forventer et odds fald henover ugen. 

Ved seneste indbyrdes opgør endte kampen 0-2 til Cadiz. Oddset på under linjen var der 1,40 som værende højeste. Jeg syntes vi har fat i et ret godt spil. 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer en nervøs og defensiv kamp. I hvert fald i første halvleg, så kan det være at kampen åbner sig mere op i anden halvleg. Jeg har ikke meget tiltro til holdendes offensiver. De er ikke kendt som værende dem der kan afgøre det hele, dog skal man heller undervurdere kampens betydning. Huesca har før smidt alt og bare satset og med et godt resultat. Cadiz kan i princippet gøre det samme, altså spille frit og åbent, men i bog giver det ikke mening at Cervera og Co. Pludselig skulle gå mål amok når en point deling kan være nok for dem. 
Hjemmeholdet motivation må selvfølgelig være at få en bedre placering i tabellen og det kan de da også godt få imod Catalanerne her. Men skulle de først komme foran kunne jeg godt se de stillede sig dybt og kompakt og spillede den 1-0 føring hjem. Skulle Huesca kommer foran kunne jeg sagtens se dem gøre det samme også. 
Så ved mindre der står 1-1 ved halvleg forventer jeg en meget chance fattig og nervøs kamp. 

Trup Nyt: 

Cadiz forventer jeg i 4-4-2 formation. 
Ledesma - Issac - Fali - Cala - Akapo - Izquierdo - Jonsson - Jose Mari - Alejo - Negredo - Sobrino 
Fravær: Perea - Alex - Quezada - Sanchez 

Huesca forventer jeg i en 3-5-2 formation.
Fernandez - Vavro - Pulido - Siovas - Maffeo - Ferreiro - Seoane - Rico - Galan - Mir - Ramirez 
Fravær: Valera - Ontiveros 

Hold gerne øje med Sportsmole.co.uk forventede opstilling 1 dag før kamp start! 
 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Whoscored.com - Understat.com - Marca.com - Laliga.com - Cadizcf.com - Sdhuesca.es 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback