Bulgarien - Holland: Over 1,5 mål til holland

Match center
25. marts 2017 kl. 20:45 - Fodbold, VM
Vasil Levski
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Holland har igen fundet lidt flyt og offensivt er det flere spillere som er i god form. De har nogen skader i defensiven og kan blive nødt til at score mere end en gang for at vinde og uden sejer kan nok sige endelig goodbye til 1.pladsen. Bulgaria slipper ind mange mål og slipper modstanderne til mange sjanser.

Holland er nummer to i gruppen bag Frankrike. Det er tre poeng op og efter at Frankrike vant 1-0 i Amsterdam, så skal det helst ikke blive flere poeng før mødet i Frankrike.

Holland klarede bare 1-1 i Sverige i en kamp hvor de var klart bedst. Robin Olsen debuterede til terningkast 6, men Holland scorede faktisk til 2-1 på overtid - men dommeren valgte fejlaktig at annulere det målet. 

Hollands play off plads bør ikke komme i fare, men de mislyktes med at komme til EM sidst og skal ha seks poeng på de to næste så de får en mulighed til at tage 1.pladsen når de møder Frankrike ude i august.

På midtbanen og i angrebet er det rikelig med muligheder nå. Strootman, Klaassen, Wijnaldum, Sneijder, Depay og Robben. Det er længe siden alle disse havde selvtillid på samme tidspunkt.

Depay er f.eks. på vej op igen efter en tung periode i Man Utd. Han lykkes mere nu og oplever stang ind denne sesongen. Med Robben, Wijnaldum og Klaassen så har Holland mange matchvindere samt en stadig verdensklasse-server i Sneijder som er meldt klar.

Defensivt er det større problemer med skader på Dijk og Bruma. Bl.a. er purunge Ligt taget ud.

Vrij er å siste øjeblik blevet rask, men det bliver nogen nye relasjoner i defensiven. Tete, Veltman, Ligt og Viegever er alle spillere fra Ajax som er taget med. Spillere som er gode med bolden, men mangler lidt mere uden bold. Fysisk og på dødbolde i mod er ikke dette Oranje holdet specielt stærkt.

Manager Blind har og et lite "dilemma" på keeperposten. Stekelenburg har ikke spilt siden december, Cillessen/Vorm sitter og på bænken og det kan åbne op for PSV keeper Zoet. 

Bulgaria har jeg haft "gleden" af at se mod Danmark og Sverige det sidste året og blev ikke imponeret af dem. De slapp ind fire mod Danmark og tre mod Sverige, uden at score. De har slået Luzembourg 4-3 hjemme og så har de slået Belarus 1-0 hjemme i den sidste kampen. Belarus tabte hele 4-1 mod Holland og ud i fra stats og bilder fra kampen i Bulgaria så var ikke Bulgaria uheldige med at vinde den kampen. Mærk og at Bulgaria tabte hele 7-2 i Kirin Cup mod Japan snart et år siden.

Bulgaria er slettes ikke hektet af i denne puljen, da de som nevnt har slået Belarus og Luxembourg hjemme - men det krever nok tre poeng her om de skal ha en realistisk sjanse for at tage den 2.pladsen. Det burde åbne op for en kamp som aldrig dør. 

Jeg forventer et Holland mandskab som dominerer det meste af kampen og skaber mere en nok sjanser til at score to mål. Holland har åtte udekamper på rad uden tab og scorer mindst to i seks af dem.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback