Annonce

Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning: 2

Match center
29. november 2017 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
KeyBank Center
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 25-20-55%
Betvalue: 112,75%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

OBS! Har netop opdateret startende målmænd for begge hold nederst.

Amerikansk ishockey fra øverste hylde. Tampa Bay Lightning besøger Buffalo Sabres i en kamp som står mellem den absolutte top og bund i Eastern Conference. 

NHL er, som meget andet sport i USA, meget jævnbyrdigt og alle kan slå alle. Det er i mange tilfælde marginaler som afgør kampens udfald i ordinær tid. Jeg vil forsøge at reddegøre for, hvorfor jeg mener marginalerne, muligvis, er på Tampas side i nat. 

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

- Buffalo Sabres er i besiddelse af to goalies som ikke umiddelbart ser ud til at være 'første goalie material'. Tilliden til deres goalies virker meget lille. Hvilket er ret skidt i en sport hvor din målmand kan betyde forskellen på succes eller fiasko.

- Buffalo Sabres har på papiret et rigtig fint hold og har også ageret fint på transfermarkedet i løbet af sæsonen. Problemet er bare, at de er inde i en periode hvor intet fungerer. 8 ud af de sidste 9 kampe er tabt så vidt jeg husker og problemet er ret tydeligt efter min mening: de mangler dybde. 

- Således er det stort set kun deres 1. og 2. kæde som producerer points for holdet. 3. og 4. kæden har været stort set usynlig indtil videre - og det går bare ikke i en liga som denne. 

- Tampa Bay Lightning ligger pt. nummer 1 i deres Conference og kan igen i denne sæson præsentere en af ligaens farligste offensiver. De er kun overgået af Toronto Maple Leafs i deres Conference. 

- Samtidigt har Tampa Bay Lightning også en god evne til at lukke af nede bagi. De er således det hold i deres Conference som har lukket det 2. mindste antal mål ind. Det er ikke godt for Buffalo Sabres som er det hold i deres Conference som klart scorer mindst(!).

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

- Dog vokser træerne ikke ind i himlen og det skal derfor nævnes, at Tampa Bay Lightning har tabt deres to sidste kampe til henholdvis Pittsburgh Penguins (5-2) og Washington Capitals (3-1) - begge også på udebane. Dog skal det siges, at dommerpræstationen i deres sidste kamp mod Penguins skulle have været meget tvivlsom og at Tampa Bay endda skulle have god grund til at føle sig snydt.

- Tampa Bay Lightnings ellers så farlige offensiv har set tandløst ud de sidste par kampe. 

- Tampa Bay er i gang med et langt og hårdt program med 4 kampe i streg på udebane. De tog første er afviklet - og tabt. Dog møder de nu to, på papiret, overkommelige modstandere i form af Buffalo Sabres og Boston Bruins. 

STARTENDE MÅLMÆND:

Buffalo Sabres: Robin Lehner. GAA (Goal Against Average) på 2.96.

Tampa Bay Lightning: Andrei Vasilevskiy. GAA (Goal Against Average) på 2.30.

Edderkoppen

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback