Annonce

Bray Wanderers - Finn Harps: (AH: 0,0) 1

Match center
10. august 2018 kl. 20:45 - Fodbold, Irland - FAI Cup
Carlisle Grounds
9. aug. 2018 kl. 20:25 (Opdateret 10. aug. 2018 kl. 22:36) 09/08

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 37-27-36%
Betvalue: 101,74%
Spilbar ned til odds: 1,97
Rigtig/forkert: 1-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Den store af de irske pokalturneringer (FAI Cuppen) går for alvor i gang fredag aften. Hvor langt de fleste kampe involverende hold fra den bedste irske række ser ud til at have klare favoritter, er der en enkelt kamp, der falder i øjnene. Kampen mellem Bray og Finn Harps er af bookmakerne spået til at være meget lige, endda med 1. division-holdet fra Finn Harps som små favoritter. Det er jeg uenig i. Finn Harps er nok det bedste hold, og de 2 hold kan let komme til at byttet division når sæsonen slutter, men til netop denne kamp mener jeg at motivation bliver det afgørende. Og her bliver ny manager, ny formand, ny åbenhed, ja nyt på mange fronter det der kan få kampen til at ende med sejr til hjemmeholdet. Et hjemmehold der trods alt ikke er SÅ ringe hjemme.

Det taler for spillet:

  • Bray har netop ansat Gary Cronin som ny manager efter en periode med træner Graham Kelly ved roret. Altså spillernes første chance for at vise deres værd i kamp.
  • Bray er reelt rykket ud af den bedste irske række, og skal ikke tænke på at spare spillere.
  • Finn Harps spiller derimod om at komme med i play-off om oprykning til dem bedste irske række. Jeg tror ikke de vil tage chancer med de småskadede spillere de har.
  • Bray har 2 sejre og 2 uafgjorte i deres seneste 5 hjemmekampe i den bedste række.
  • Der kan forventes mange (for Bray) tilskuere på stadion, idet det nye tiltag med gratis adgang for børn under 14 ifølge med voksne bliver toppet med en gratis softice til børnene ;-)

Det skal du være opmærksom på:

  • På trods af optimistiske toner hos Bray, er der tale om en såret klub. De har som tidligere nævnt mistet 6 + 1 spillere i den turbulente tid, hvor der ikke blev udbetalt løn. De må fortsat ikke tegne nye kontrakter, så der bliver suppleret med spillere fra klubbens ungdomsafdeling.
  • Finn Harps ser, ud over at være i god form, specielt ud til at have en god defensiv. Man skal tilbage til 15. juni (7 kampe) siden der sidst blev scoret mod dem.

Trupnyt:
Bray har fortsat Hugh Douglas (forsvar/fast), John Sullivan (midtbane/reserve), Mark O’Connor (målmand/reserve) og Calvin Rodgers (forsvar/reserve) skadet. Poul O’Conor (midtbane/fast) sad over i sidste kamp og er tvivlsom. Gary McCabe der fik rødt kort i Brays seneste kamp skal først afsone karantænen i Brays kamp mod Dundalk om en uge.
Trupnyt fra Bray er ikke officielt nyt.

Hos Finn Harps meldes følgende spillere skadet Paddy McCourt (midtbane/fast) og Adam Duffy (angreb/reserve). Der er tvivl om Nathan Boyle (angreb/ny), John O’Flynn (angreb/fast) og Mark Timlin (midtbane/fast). Keith Cowan (forsvar/fast) vender tilbage efter en kamps karantæne.

Kilder:
Klubbernes hjemmesider, extratime.ie, soccerway.com, betexplorer.com.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback