18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brasilien - Ghana - Tips & Spilforslag

Infokamp
Match center
23. september 2022 kl. 20:30 - Fodbold, Venskabskampe
21. sep. 2022 kl. 17:02 (Opdateret 23. sep. 2022 kl. 22:33) 21/09
216
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Venskabskamp, neutral bane, Le Havre, Frankrig

VM-favoritterne Brasilien ser ud til at komme med 5 offensive stjerner fra start mod Ghana, hvor tidligere FCN-profiler Mohammed Kudus og Kamaldeen Sulemana skal forsøge at udfordre den brasilianske defensiv.

Får vi brasiliansk opvisning mod Ghana?

Bookmakerne har udvalgt Brasilien som favorit til at vinde VM 2022 i Qatar og den brasilianske landstræner Tite vil forsøge at finde den rette startformation til VM-slutrunden og der er adskillige stærke angribere at vælge imellem.

Mod Ghana lader det til, at vi får lov til at opleve en lynhurtig offensiv med Vinicius Jr, Raphinha og Richarlison.
Den trio kan forvente god støtte fra kreative Neymar og Lucas Paquetá, der begge skal sørge for at der bliver lagt et massivt pres på den ghanesiske defensiv.

Den brasilianske balancespiller Casemiro står med et stort arbejde med at holde styr på organisationen. Med 5 offensive spillere i startopstillingen vil Brasilien være sårbar overfor omstillinger og her skal Casemiro være på vagt.

Det bliver især spændende at følge ex-FCN´erne Mohammed Kudus og Kamaldeen Sulemana, der også skal vise sig frem og overbevise landstræner Otto Addo om at satse på de to driblestærke angribere. I den ghanesiske offensiv finder vi også den erfarne Crystal Palace-profil Jordan Ayew.

I Qatar skal Ghana møde Portugal, Sydkorea og Uruguay i gruppespillet og en solid indsats mod Brasilien vil kunne vise, at de har kvaliteten til at gå videre fra denne VM-gruppe.

ODDS
Brasilien er naturligvis storfavoritter mod Ghana og startopstillingen fra Tite viser en risikovillig taktik, hvor han i den sydamerikanske kvalifikation holdt fast i makkerparret Casemiro og Fred på den defensive midtbane.

Ghana skuffede fælt i årets African Nations Cup, hvor de røg ud allerede i gruppespillet. De får nu chancen for at blive testet mod et af de absolut bedste hold og særligt den defensive organisation er virkelig til eksamen.

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER
BRASILIEN
Alisson, Eder Militão, Marquinhos, Thiago Silva, Alex Telles; Casemiro, Lucas Paquetá; Neymar, Vinicius Jr, Raphinha, Richarlison.

GHANA
Ofori; Amartey, Djiku, Salisu; Lamptey, Partey, I.Baba, A.Baba; J.Ayew, Kudus, Sulemana

Du kan se kampen på TV3 Sport og Viaplay.dk samt via livestream på Unibet.

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback