18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Braga - Benfica: (AH: 0,0) 1

Match center
5. maj 2011 kl. 21:05 - Fodbold, Europa - Europa League
Estadio Municipal de Braga
Opdateret
1
0
Links til mine tips kan også findes på twitter under @jonas_71
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 36-30-34%
Betvalue: 103,08%
Spilbar ned til odds: 1,94
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Semifinale. Returopgør efter 2-1 til Benfica på eget græs i første kamp. Jeg er mildt overrasket over, at bookmakerne tildeler Benfica en godt nok lille forhåndsfordel til denne kamp. Ganske vist er det en fordel for Benfica, at de kan nøjes med uafgjort, men hovedstadsholdets defensiv-statistik lover ikke godt for en eventuel nullert: Benfica har lukket mål ind i deres sidste 16 kampe i træk.

Men hvor Braga trods alt må betegnes som outsidere til at gå videre til finalen, så kan nordportugiserne, der gik overmåde uimponeret til opgaven i torsdags, konsultere hjemme-statistikken med fortrøstning. Braga har ikke tabt en hjemmekamp siden februar; i internationale kampe (og tag ikke fejl, dette opgør skal bedømmes som en sådan) er så stærke hold som Celtic, Sevilla, Arsenal og Liverpool blevet sendt tomhændede hjem fra Estadio AXA.

Spillet: Braga Asian 0. Fuldt udbytte i tilfælde af Braga-sejr, pengene tilbage i tilfælde af uafgjort, og alle pengene tabt hvis Benfica vinder.

Lidt ulogisk har jeg sat uafgjort-chancen en anelse lavere end chancen for 1 eller 2. Det er hovedsageligt fordi Braga må forventes at jagte sejren lige til slutfløjt og ikke kan bruge en pointdeling til noget. Det vil, i givet fald, betyde blottelser bagude, og med et øje på Benficas utætte forsvar tror jeg, at Benfica-tecnico Jesus nærmere vil gå efter at afgøre kampen end han vil gå efter at beholde det ene point, der vil betyde samlet avancement; hvis det første opgør var endt med point til Braga havde vi kigget på et helt andet scenarie rent chancevurderingsmæssigt.

Ikke desto mindre er værdien noget større i det rene X, det er hensynet til sandsynligheden der gør, at jeg inddrager pengene-tilbage muligheden i det foreslåede spil.

Braga er hjemmestærke. No two ways about it. Godt nok er liga-hjemmestatistikken ikke helt så flot i denne sæson som den var i den sidste, men flot nok endda: Beira-Mar, Pacos de Ferreira og Porto er de eneste portugisiske hold, der har fået tre points med hjem fra Estadio AXA i denne sæson.

Hvis man nøjes med at kigge på europæiske kampe er statistikken på sæt og vis endnu flottere. Her har man godt nok måttet inkassere et bittert nederlag hjemme (0-3 til Shaktar Donetzk, der indirekte betød exit fra CL) men ellers har man gjort rent bord. Fraregnet nederlaget til Shaktar har Braga ikke lukket et eneste europæisk mål ind på hjemmebane.

Det er ikke hvemsomhelst, der er blevet sendt hjem fra Braga uden at have scoret. Celtic, Sevilla, Arsenal og Liverpool er blandt de hold, der har spillet 90 minutter på Estadio AXA uden at have scoret. Ikke hold, der umiddelbart kan betegnes som svagere end Benfica.

Braga vil gå frisk til opgaven! OK, den slags kan aldrig være andet end en formodning, men jeg har nået at have den i. I det omvendte opgør for en uge siden gik Braga ganske frisk og uimponeret til Benfica. Det kom medgivet noget bag på mig.

Min vurdering af Benfica-Braga var i første række baseret på, hvad jeg havde set i Bragas to opgør imod Dynamo Kiev. Imod ukrainerne var Braga febrilske og nervøse og samlet set ret heldige med at gå videre (via 1-1 ude og 0-0 hjemme) men imod Benfica gik man egentlig rimeligt offensivt til sagen, alt taget i betragtning - som forventet dominerede Benfica kampen og var nok i virkeligheden lidt uheldige med kun at vinde 2-1, men Braga fik også tilspillet sig deres chancer, hvoraf man jo altså fik udnyttet en af dem.

Med et øje på Benficas usikre forsvar er det måske ikke så underligt, at Braga gik noget mere offensivt til værks når man tager bagklogskaben til hjælp. Missionen set fra min sofa hed udebanemål og point, subsidiært tåleligt nederlag, og den må siges at være fuldført.

For rent defensivt er Benfica bestemt til at tale med. Nu er det ikke *kun* den lettere hullede ørne-defensiv, der er grunden til, at Porto har genindtaget mesterskabstronen i Portugal med stil. Men statistikken er faktisk temmeligt påfaldende. Benfica har lukket mål ind i deres sidste 16 kampe i træk! Også nummer næstbedst i den portugisiske række må forventes at holde et clean sheet nu og da, men altså ikke Benfica, der ikke har holdt buret rent siden man slog Stuttgart ude i Euro League i slutningen af februar.

Jeg tillægger det utætte Benfica-forsvar betydning i vurderingen af denne kamp. Især når man sammenholder det med, at Braga rutinemæssigt holder buret rent i deres europæiske hjemmekampe som uddybet ovenfor.

Ganske vist er Benficas europæiske record flottere og frem for alt (meget) længere end Bragas. Hovedstadsholdet klarede sig ikke så godt i CL, især ude (ligesom Braga), men i Euro League-sammenhæng er man ubesejrede i denne sæson idet man har kæmpet sig frem til denne semifinale via samlede sejre over Stuttgart, PSG og PSV, et program, der samlet set nok har været ca. lige så svært (eller nemt) som Bragas; ganske ligesom for Braga har det overordnede mønster været ude-uafgjorte og hjemmesejre.

Endeligt og afrundende er den nyere indbyrdes historie ret entydigt på Bragas side. Denne sæsons tre møder er endt med to hjemmesejre til Benfica samt en hjemmesejr til Braga. Længere tilbage i historien er statistikken i overvejende grad på Benficas side, men det er ikke så mærkeligt: Braga er opkomlinge blandt de store i portugisisk fodbold hvor Benfica er det veletablerede storhold. Det er i sidste ende nok også derfor, at værdien i dette spil ligger på hjemmeholdet.

Skader og karantæner: hos Braga er anfører Vandinho (M - fast) i karantæne, en tydelig svækkelse. Hos Benfica er Aimar (M - fast/indskifter) i karantæne.

Hos Braga er Quim (MM - reserve) og Paolo Cesar (A - fast) begge ude med skader. Ukra (A - reserve) er cup tied og dermed ikke spilleberettiget.

Hos Benfica ventes Nuno Gomes (A - fast når han er klar), Amorim (M - fast), Salvio (M - fast) og Luis Filipe (F - reserve/indskifter) alle fortsat ude med skader.

Kampen kan i øvrigt ses på live stream hos bwin.

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Tirsdag 25. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Danmark - Serbien: 1
2,22
Placer Bet
Lørdag 29. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bliver slået ud i 1/8-delsfinalerne: Danmark
2,20
Placer Bet
23:00 Tour de France: Pogacar
3,15
Placer Bet
Mandag 1. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:00 Republikansk Vicepræsidentkandidat: Kristi Noem
9,00
Placer Bet
Torsdag 18. Juli 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Flest guldmedaljer: USA
1,20
Placer Bet
Torsdag 1. August 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
Tirsdag 5. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:30 Hvilket parti får flest stemmer?: Republicans
4,50
Placer Bet
Onsdag 6. November 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
00:05 Wisconsin: Democrats
7,00
Placer Bet
Tirsdag 10. November 2026
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
20:00 Statsminister: Nicolai Wammen
10,00
Placer Bet

Kommentarer

Feedback