18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bologna - Fiorentina: X

Match center
6. januar 2020 kl. 12:30 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Renato Dell'Ara    Paolo Valeri
3. jan. 2020 kl. 13:40 (Opdateret 6. jan. 2020 kl. 14:24) 03/01
362
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)
Chance (1-X-2): 37-30-33%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: 1-1
Bethard Spil nu hos Bethard
De to mandskaber spiller normalt tætte opgør mod hinanden, og ny træner i Firenze bør give ny energi. Bologna er inde i en bedre stime end gæsterne og er derfor favoritter, men det ligner et tæt opgør og hvor gæsterne vil være tilfreds med et point.
Det taler for
 • Fiorentina har fået ny træner i vinterpausen, og hvor Giuseppe Iachini er kommet til det kan betyde en defensiv tilgang i årets første opgør.
 • De seneste to indbyrdes opgør er begge sluttet 0-0.
 • Gæsterne fra Firenze kommer i næsten stærkeste opstilling, og hvor kun Ribery er ude det er positivt for et mandskab som har døjet meget med skader.
 • Fiorentina skal til at have point på kontoen, og det bør betyde en defensiv tilgang og med en trukket håndbremse, og især med den stime man er inde i.
 • Bologna er ikke kendt for at være et spillestyrende, og sejrene mod Napoli, Atalanta og Lecce har lugtet mere af uafjort efter spil og chancer.
 • 2020 og første opgør i det nye år og hvor man bestemt kan leve med et point, det kan betyde forsigtighed fra begge mandskaber.
 • Disse to mandskaber virker meget jævnbyrdige på papiret, selvom Fiorentina har underpræsteret meget i denne sæson.
Hold øje med
 • Bologna har vundet tre opgør i de seneste fire spillerunder.
 • Fiorentina er i krise og har kun fået et point i de seneste fem spillerunder.
 • Hjemmeholdet har det normalt svært mod gæsterne fra Toscana som man ikke har besejret siden 2013.
 • De seneste seks indbyrdes opgør, der har Bologna spillet to uafgjort og tabt fire opgør mod Fiorentina.
 • Gæsterne fra Firenze har store problemer i denne sæson, og der skal bestemt ikke meget til for at skubbe dem ud af den.
Oddsmarked

Bethard er i odds 2,52 på en Bologna sejr og 3,52 på uafgjort, mens 888sport er i odds 2,95 på en Fiorentina sejr i Bologna.

BOLOGNA: Hjemmeholdet er inde i en god stime i øjeblikket, men man har bestemt også haft heldet på sin side og det gælder både i udesejren i Napoli, og ikke mindst hjemme mod Atalanta og senest i Lecce og kigger man på tabellen er man i øjeblikket nummer ni, men man er ikke længere væk end syv point fra Brescia som er tredjesidst.

Julepausen er overstået og i mandagens hjemmekamp kommer Fiorentina på besøg, og et mandskab som kommer med ny træner og som samtidig normalt giver Bologna problemer, man har nemlig ikke besejret det toscanske mandskab siden 2013, og de to mandskaber ser på papiret ganske jævnbyrdige ud, og det kan ligne et tæt som det normalt gør mellem de to mandskaber.

Bologna er ikke kendt for at være dygtige til at være spillestyrende og det vil de sandsynligvis heller ikke være her, selvom de er favoritter hos bookmakerne, det ligner et tæt opgør og hvor et point vil være godkendt i årets første opgør.

Bolognas hjemmebanestatistik: 3-2-3, målscore 13-13.

Trupnyt: Bologna har ikke vigtige fravær til opgøret, dog er schweiziske Dzemaili tvivlsom på midtbanen, og det samme er den tidligere FCKer Federico Santander i angrebet.

Bolognas forventede startopstilling: 4-3-3: Skorupski- Tomiyasu, Bani, Danilo, Denswil- Soriano, Medel, Poli- Orsolini, Palacio, Sansone.

FIORENTINA: 2019 skal glemmes i en fart hos Fiorentina man var elendige i foråret og hvor man var tæt på at tag en tur ned i Serie B, og efteråret har ikke ændret sig med dårlige resultater og endnu en trænerfyring da Vincenzo Montella blev fyret efter en række skuffende resultater.

Beppe Iachini er kommet til som ny træner, og ja det er et godt valg som brandslukker i Firenze og hvis man lige nu tænker overlevelse og ikke andet, men på den lange bane skal man have et bedre og ikke mindst et større navn, da Iachini mest er kendt for at træner småklubber som kæmper for overlevelse, og det er bestemt ikke de planer man har i Toscana, og hos den nye klubejer Rocco Commisso.

Man har været ramt en del af skader i denne sæson og ikke mindst stolpe ud i flere opgør, hvor man havde fortjent at få point, og med et point i de seneste fem spillerunder og en ny træner til mandagens opgør kan det blive en forsigtig trukket håndbremse, og ikke mindst et opgør hvor man bestemt vil være fint tilfreds med en pointdeling i Bologna.

Fiorentinas udebanestatistik: 2-2-4, målscore 11-14.

Trupnyt: Ribery(fast) i det offensive er skadet, men ellers ser det ud til at man kan stille i noget som ligner stærkeste efter at have døjet med skader i løbet af hele efteråret.

Fiorentinas forventede startopstilling: 3-4-1-2: Dragowski- Milenkovic, Pezzella, Caceres- Lirola, Pulgar, Badelj, Dalbert- Castrovilli- Chiesa, Vlahovic.

Kilder

Gazzetta Della Sport, corrieredellosport.it, bolognaafc.it, violachannel.it, tuttomercatoweb.com.

 • MobilePay indbetalinger
 • Overskuelig hjemmeside
 • Hurtig support

Kommentarer

Feedback