18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Boca Juniors - Belgrano: Under 2,5 Mål

Match center
16. oktober 2011 kl. 23:30 - Fodbold, Argentina - Argentina Primera Division
Opdateret
0
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (Over-Under): 40-60%
Betvalue: 106,20%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
I den argentinske Apertura-turnering er der afviklet 10 af de i alt 19 spillerunder. Mægtige Boca Juniors har indtaget førstepladsen, og kursen er sat mod mesterskabet med en voldsomt defensiv organisation.

Der er blot scoret 2 mål mod keeper Agustín Orión i de 10 kampe, hvor Boca Juniors unge offensiv ikke ligefrem har vist mesterklasse med blot 12 scoringer.

Oprykkerne Belgrano håber på at overrumple storklubben efter tre udesejre i træk, og sensationelt er Belgrano stadig ubesejret på fremmed græs i Aperturaen.

Men gæsterne fra Córdoba tager til La Bombonera med kun 12 scoringer i bagagen, og det er yderst ofte målfattigt i både Boca Juniors´ og Belgranos kampe.

Der er umiddelbart ikke lagt op til den store underholdning eller målfest, når et defensivt Boca Juniors-mandskab vil forsøge at dominere kampens tempo og forsvare den suveræne førsteplads.

Der er nu afviklet ialt 100 kampe i den argentinske Apertura turnering, og der er ialt scoret 204 mål. Med kugleramme giver det et meget lavt scoringsgennemsnit på 2,04 mål pr. kamp. Der er mange bud på årsagen til de mange målfattige kampe (65% af de 100 kampe er endt "Under 2,5 Scoringer"), men økonomisk kaos i Argentina har gjort det muligt at støvsuge ligaen for målfarlige spillere, mens forsvarsprofilerne ikke i samme omfang har fristet de europæiske storklubber.

Men der er bestemt også udviklet en målfattig tendens i den argentinske liga, som nu i adskillige sæsoner har været præget af organisation, hård fight og defensiv taktik.

Boca Juniors har sat skarp fokus på forsvarskæden, hvor veteranen Rolando Schiavi er vendt tilbage som forsvarsgeneralen til at styre de defensive tropper. Den 38 årige Rolando Schiavi har formået at holde modstanderne fra scoringer i 8 af de hidtil 10 Apertura kampe, og de ubesejrede Boca Juniors har skabt sig et forspring på 5 point ned til Atl. Rafaela på andenpladsen.

Det er defensiven, der skal give Boca Juniors mesterskabet. Offensiven med de unge Viatri og Mouche har ikke imponeret trods god støtte fra den erfarne Juan Román Riquelme på den offensive midtbane. Træner Julio César Falcioni´s defensive taktik svækker offensiven, men det giver point. Boca Juniors har vundet deresseneste 3 hjemmekampe på La Bombanera med 1-0; det er ikke vildt underholdende, men det sender storklubben på mesterskabskurs.

Hele 8 af de 10 Apertura kampe er endt med "Under 2,5 Scoringer". I de 19 Clausura kampe i sidste sæson endte 12 kampe med "Under 2,5 Scoringer".

Belgrano var indblandet i de dramatiske play-off kampe med River Plate, og Boca Juniors fansene er henrykte over, at deres ærkerival rykkede ned, mens Córdoba klubben overtager pladseni Primera Division.

Oprykkerne har klaret det over forventning. Specielt på udebane, hvor det er blevet til 3 sejre og 2 uafgjorte. Det er imidlertid ikke en løssluppen offensiv taktik, der har overrasket modstanderne, og 4 af de 5 udekampe er endt med "Under 2,5 Scoringer".

Hvis vi ser på sidste års sæson i Primera B, så var Belgrano også der oftest involveret i målfattige kampe, og det har oprykkerne overført til den bedste række. Af de foreløbige 10 Apertura kampe er 7 endt med "Under 2,5 Scoringer".

Belgrano defensiven har dog ikke vist samme overlegenhed som BocaJuniors, og der er scoret 9 gange mod Belgrano, hvor den rutineredekeeper Juan Olave dog har holdt buret rent i 5 af de 10 kampe. Til gengæld kan Belgrano sagtens følge med Boca Juniors offensiven. Det er ikke meget at prale med, men både Boca Juniors og Belgrano har scoret 12 sæsonmål efter de 10 første spillerunder.

SENESTE RESULTATER

Boca Juniors 1-0 Tigre

Argentinos Jrs 0-0 Boca Juniors

Boca Juniors 1-0 Estudiantes

Lanús 1-2 Boca Juniors

Boca Juniors 1-0 San Martin

Belgrano 1-2 Argentinos Jrs

Estudiantes 2-3 Belgrano

Belgrano 0-0 Lanús

San Martin 0-1 Belgrano

Belgrano 2-0 Independiente

TRUPNYT

Boca Juniors har udnyttet landsholdspausen til at få angriberen Darío Cvitanich kampklar. Han må formentlig tage plads på bænken. Forsvarsreserven Matías Caruzzo er skadet.

Belgrano har midtbanespilleren Esteban González tvivlsom.

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER

BOCA JUNIORS

Agustín Orión; Clemente Rodríguez, Rolando Schiavi, Facundo Roncaglia, Juan Insaurralde; Walter Erviti, Leandro Somoza, Diego Rivero, Juan Román Riquelme; Lucas Viatri, Pablo Mouche.

BELGRANO

Juan Carlos Olave; Gastón Turus, Luciano Lollo, Claudio Pérez, Juan Quiroga; César Mansanelli, Ribair Rodríguez, Guillermo Farré, Lucas Parodi; Franco Vázquez, César Pereyra.

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 29. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Olympiacos - Fiorentina: 2
2,35
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet

Kommentarer

Feedback