18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Buffalo Bills - New England Patriots: (AH: -4,0) 1

Match center
1. november 2020 kl. 19:00 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
Bills Stadium
31. okt. 2020 kl. 20:10 (Opdateret 1. nov. 2020 kl. 22:01) 31/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

NB: Kampen spilles uden tilskuere på stadion

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 52-5-43%
Betvalue: 104,84%
Spilbar ned til odds: 1,83
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Sløve Patriots kan rende ind i flere problemer i vigtigt divisionsopgør

Den nye virkelighed uden Brady har været hård ved patrioterne, der er løbet ind i en af de dårligste sæsonstarter (2-4) i dette årtusinde. Med et forsvar, som blot har været en skygge af 2019’s suveræne udgave, samt et angreb blandt de mest ineffektive og talentfattige i ligaen, kan Belichick og co.’s divisionsdrømme ende med at hænge i en yderst tynd tråd efter et besøg hos divisionsfavoritten Buffalo Bills.

Det taler for

 • Patriots kommer til Buffalo med tre nederlag i træk og ligner – meget atypisk for et Belichick-ledet mandskab – et hold uden hverken balance eller en tydelig identitet - voldsomt udstillet senest imod 49’ers i et ydmygende 33-6-nederlag.
 • Æren for holdets primære hovedpine må tilfalde QB Cam Newton, der trods stor hype i preseason på ingen måde har formået at frembringe en offensiv rytme i New England. Med 2015’s NFL MVP under center snitter Patriots sølle 21 point, og for de to seneste kampe har Newton præsteret sammenlagt 255 kasteyards, 0 touchdowns og 5 interceptions.
 • Retfærdigvis skal det siges, at Patriots besidder en af ligaens absolut dårligste skill position-grupper, og bedre bliver det bestemt ikke af, at holdets bedste receiver, Julian Edelman, er ude af opgøret med en knæskade, mens eneste receiver med en touchdown på samvittigheden, N’Keal Harry, ligeledes er tvivlsom med en hjernerystelse. Newton’s problemer og de manglende våben i kastespillet kan tillade Bills’ defense at fokusere ekstra meget på at stoppe løbet, hvilket hidtil har været en stor akilleshæl for dem.
 • Netop Bills’ forsvar fik senest i 18-10-sejren over Jets en tiltrængt defensiv succesoplevelse. På en lidt billig baggrund eller ej, så var de 4! yards, som Jets blev tilladt i anden halvleg, ganske imponerende.       
 • Bills QB Josh Allen vil efter nogle uinspirerende uger få god mulighed for at finde tilbage i nærheden af den storform, han viste i sæsonens første fire kampe, imod et defense, der ligeledes har skuffet stort. Patriots’ forsvar præsterer efter seks kampe en defensiv DVOA på 8.3 % og tillader hele 6,1 yards pr. play, hvilket begge er god for en 25. plads i ligaen.
 • Bills-angrebet får tiltrængt hjælp, da to af holdets nøglespillere ser ud til at vende tilbage i lineupet. G Jon Feliciano er aktiveret efter en længere periode på Injured Reserve og kunne meget vel gå direkte ind og tage en startplads på en noget presset og ”banged up” offensiv linje. Derudover ser WR John Brown også ud til at vende tilbage i startopstillingen, hvilket er en klar forstærkning. I denne sæson har Bills med Brown på banen snittet 28 point, mens de uden ham blot har snittet 17.Hold øje med

 • Bills fører AFC East med en på papiret flot 5-2-record, men efter tre tamme præstationer – to klare nederlag og senest en grim sejr uden at score så meget som en enkelt touchdown mod et af NFL’s dårligste hold – er det svært helt at se dem som et tophold pt.
 • En af årsagerne til de dårlige præstationer har – foruden et underpræsterende forsvar – været Josh Allen’s problemer med at få angrebet i omdrejninger. Forklaringen kan dog muligvis til dels findes i en småskadet QB, der har været betydeligt mere upræcis siden sin tur i græsset imod Raiders i uge 4, hvorefter han konsekvent har figureret på holdets injury report. Han har siden spillet med en beskyttelsesskinne, og selvom det ikke er på hans kastearm, skulle den eftersigende have hæmmet hans ”mechanics” en del.
 • Bills har pt. en lang liste af spillere på skadeslisten, og flere startere/vigtige reserver er questionable. Dertil er starting OG/T Cody Ford og CB Josh Norman meldt ude, mens starting safety Micah Hyde med en hjerneryselse betegnes som et ”long shot” til at spille.
 • Belichick, der er en mester til at finde modstanderens svagheder og skræddersy en gameplan derefter, skal aldrig dømmes ude. Slet ikke i en kamp, der forventes at blive spillet i dårligt vejr, og hvor løbespillet derfor vil blive ekstra vigtigt. Mens Bills har haft sine problemer mod løbet, ligger Patriots nr. fire i ligaen med 155 rushing yards pr. kamp.


Zwei

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback