18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

BIG - forZe: 2

24. marts 2020 kl. 18:00 - ESL PRO LEAGUE Season 11 EU
24. mar. 2020 kl. 09:45 (Opdateret 24. mar. 2020 kl. 21:54) 24/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (7)

forZe med bedre kvaliteter

Chance (1-2): 43-57%
Betvalue: 108,30%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 1-2
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Begge hold med meget på spil, da en North sejr over et mere eller mindre umotiveret complexity hold (man kan diskuter om motivationsfaktoren også spiller ind i CS), vil få konsekvenser for ét af holdene. En sejr er derfor nødvendigt.

Den ligger i mine øjne bedst til forZe, som jeg bare synes har bedre kvaliteter end BIG. Spiller for spiller og så har de spillet godt i deres første 4 kampe. To tætte kampe imod fnatic og Navi som beggf ender i 1-2 nederlag. Det pudsige er at både BIG og forZe har 2-2 men tabt og vundet over forskellige hold. BIG heldige med at slå både Navi og fnatic, 2 første kampe, hvor alle skulle vænne sig til online måden at spille. Især fnatic og Navi som er vant til store scener må og har været påvirket. De er kommet bedre med og det kunne ses i deres efterfølgende kampe. Navi ligner dog ikke helt sig selv, men har stadig taget 2 sejre i de seneste 2.

Og at BIG taber til dårligere hold efterfølgende bekræfter mig i at de ramte Navi og fnatic på gode tidspunkter.

Map-pool har begge hold gode procenter og spiller stort set alle maps. ForZe spiller ikke Overpass og BIG spiller ikke train. Derudover er det meget frit for begge hold hvad de picker. Jeg forestiller mig at BIG går med inferno eller nuke. Hvis BIG tager nuke, tænker jeg at forze går med inferno, da det er map de føler sig hjemme på trods BIG også har flotte resultater her. Skræmmer mig dog ikke hvis dette skulle blive scenariet.

Mirage kunne være tredje map. 

Kunne godt se en 2-0 forZe, men vi holder os her til ren sejr. 

Held og lykke! 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback