Annonce

Bernard Tomic - Philipp Kohlschreiber: 2

Match center
14. januar 2015 kl. 12:00 - Tennis, ATP
2. maj. 2018 kl. 15:37 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 60-40%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes

Det taler i mod spillet, at Tomic plejer at være god på den Australske del af touren, men jeg syntes alligevel at Kohlschreiber skal have en fair chance her, mod den unge, noget svingende Tomic.

Kohlscreiber (24) er en ganske udemærket HC spiller, og sammenligner man hans HC stats med Tomics (53), så holder Kohlschreiber bedre serv, mens Tomic "fører" lidt på returen.

Begge spillere kan benævnes svingende på dagen, og man kan dertil lægge, at man ser en del tanks op til en GS. Den usikkerhed gør, sammen med Kohlschreibers meritter, at jeg hellere vil sætte indsatsen på en overraskelse, end på at Tomic giver den fuld gas.

Kohlschreiber tabte den seneste kamp mod Struff i 3 sæt, men plejer ellers at være udemærket på HC. Tomic slog Sijsling i den seneste kamp, og før det tabte han til Nishikori. Udemærket start på 2015, uden at være prangende.

Jeg ser kampen som meget åben, og jeg lægger også mærke til at markedsledende Pinnacle ligger i 2,53 for tyskeren, det indikerer også at 2,75 er et udemærket odds.

Venligst

T

  • God service

Kommentarer

Feedback