18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Benevento - Sampdoria: Over 2,5 Mål

Match center
7. februar 2021 kl. 12:30 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Ciro Vigorito    Gianluca Aureliano
4. feb. 2021 kl. 19:25 (Opdateret 7. feb. 2021 kl. 14:27) 04/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (12)

Målfest på Stadio Ciro Vigorito!

Chance (Over-Under): 56-44%
Betvalue: 102,48%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Vender Benevento formen på søndag når de hjemme på Stadio Ciro Vigorito tager imod nord italienerne fra Sampdoria? Uanset hvad, tror jeg godt vi kan sætte næsen op efter en målfest. 


Det taler for: 

 • Begge hold har på det seneste spillet utroligt mange målrige kampe. 
 • Beneventos seneste 5 kampe er alle gået over linjen. 
 • Sampdoria har 3/5 af deres kampe spillet over 2,5 mål.
 • Benevento er det hold i ligaen der lukker flest mål ind. Kun rækkens dårligste hold Crotone lukker flere mål ind.  Den samme statistik gælder også når Benevento er på eget græs. 
 • Benevento har overrasket mig i denne sæson. De er klart det hold der er kommet bedst igang af de 3 oprykker fra Serie B (Spezia & Crotone).
 • Benevento snitter sammen med Cagliari flest xGA (Exptected Goals Against) både i ligaen. På eget græs ligger Benenvento med et snit på 19,45 xGA på 10 kampe, altså næsten 2 mål i pr. hjemmekamp. I deres 20 kampe i sæson snitter de 37,10 xGA.
 • Fire pladser længere nede ligger Sampdoria og snitter 35,43 xGA på de 20 kampe de har spillet i sæsonen. På udebane har de et snit på 17,99 xGA.
 • Hjemmeholdet er ikke super gode til, at forsvare sig imod omstillinger. Omvendt er de rigtig gode til, at komme tilbage i kampen, i tilfælde af, at de skulle kommer bagud. 
 • Sampdoria er ikke særligt gode til, at forsvare deres føring. Til gengæld er de i et bedre hold i de små rum hvor duellerne kan opstår og hvor de så kan stjæle bolden og køre en omstilling. Sådan et scenarie er Benevento rigtig dårlig til, at forsvare sig imod. 
 • Seneste indbyrdes opgør og første kamp sæsonen for Benevento var netop imod Sampdoria, hvor linjen også gik over. 

Det taler imod: 

 • Ingen af holdende imponere ligaen med deres xG statistik. Her ligger holdende i top 10 i bunden over de hold der skaber færrest Expected Goals. 
 • Benevento ligger på en 4. plads over de hold der skaber færrest xG på eget græs. 
 • Sampdoria ligger nr. 6 over de hold der skaber færrest xG på udebane.
 • Benevento er ikke hold der score meget på eget græs og de ligger bestemt heller ikke højt på listen over de hold der spiller flest "over" kampe. Det er de så kommet efter i deres seneste kampe. 
 • Slaget kan forekomme på midtbanen og på den sidste 3. del af banen uden nogle fornuftige afslutninger på mål. 
 • Et rødt kort kan ødelægge kampen. En hver der følger med i Serie A ved, at der bliver uddelt mange kort og lige præcis disse to hold ligger godt op af på kort listen. Derfor kan et rødt kort betyde, at defensiven bliver mere kompakt. Det kan for det fuldtallige hold blive svært, at nedbryde og komme til gode muligheder. 
 • Ingen af holdende levere kontinuerligt top præstationer på afslutnings listen. En ting er hvis et hold afslutter meget og rammer målet, en anden ting  er, hvis de afslutter meget men skyder over og forbi. Det kunne jeg godt være nervøs for, at de gjorde en del her. 

Oddset: 
Sampdoria komemr som favoritter hertil opgøret. Oddsene ligger således: 2,90 - 3,20 - 2,50 ved bet365. I det omvendte opgør var Sampdoria også kæmpe favoritter. Der stod oddset på en Sampdoria sejr i 1,75. Oddset stod til dels sådan fordi, at det var Beneventos første Serie A kamp i sæsonen og fordi Sampdoria spillede på eget græs. Oddset på over 2,5 mål var omkring 7 øre højere. Så, at oddset nu skal ligge omkring de 1,83 syntes jeg er rigtig pænt. 


Et interessant spil kunne godt være Benevento +0,5 AH i kort dysten. Altså at Benevento enten vinder, eller krydser i kampen om flest uddelte kort til odds 1,875 hos Bet365. 
Hjemmeholdet tager en del kort i deres kampe. Sampdoria tager dog flere end hjemmeholdet på på papiret. Men jeg forventer, at hjemmeholdet kommer under pres i opgøret her og derfor kunne jeg godt se dem lave flere dumme fejl end udeholdet. 


Lidt ekstra tanker: 
Straffespark går heller ikke uset forbi i denne liga. Efter, at VAR er kommet til fodbold verden er der blevet scoret et hav af mål og det kunne jeg sagtens se ske i denne kamp også. Begge hold har det bedst med, at angribe ned langs siderne. Det kan resultere i dueller på midtbanen men også masser af omstillinger. 
Som sagt, så forventer jeg, at det er Sampdoria der kommer til, at sætte sig på kampen, og skulle de først komme foran er hjemmeholdet rigtig gode til forsat, at holde hoved koldt og komme til målrige chancer. 


Trup Nyt: 
Benevento forventer jeg kommer i en 4-3-2-1 formation. De stillede seneste imod Inter i en 3-5-2 formation hvilket resulterede i et 4-0 nederlag og ingen skud på mål. Det forventer jeg, at træner Inzaghi har lært lidt af og derfor ikke kommer i samme formation når holdet her møder

Sampdoria. 
Benevento har Letizia (F) ude med en langtidsskade. Imens får de Marco Sau (An) tilbage fra karantæne. 
Sampdoria forventer jeg i 4-4-2 formation. Det var samme formation de stille i ved seneste indbyrdes opgør og det har fungeret udmærket for træner Ranieri. 
Sampdoria må undvære Gabbaiadini (An) der er ude med en langtidsskade, også er han da også lige blevet far, så tillykke til ham! 


Kilder: Whoscored.com - Flashscore.com - Understat.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - Transfermarket.com - beneventocalcio.club - sampdoria.it 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback