18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Belinda Bencic - Iga Swiatek: 1

Match center
6. september 2021 kl. 17:10 - Tennis, USA - Grand Slam |
Louis Armstrong Stadium
5. sep. 2021 kl. 17:33 (Opdateret 6. sep. 2021 kl. 19:18) 05/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)

Nu skal OL mesteren vise at hun er i god form mod en top 10 spiller.

Chance (1-X-2): 50-0-50%
Betvalue: 107,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 2-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Hvis man skal klandrer Bencic for noget her i sin gode stime, er at hun endnu ikke har været oppe imod nogle fra den absolute top endnu. Hun slog i OL finalisterne fra French Open, og en Rybakina der kan byde alle op til dans, men nu står den på en etableret spiller fra toppen.

Iga er kommet lidt småskidt fra land, trods at have vundet sine 3 første kampe. Hun kører med alt for lave 1 serv procenter, men har for hende stadigvæk en god anden serv, og er en spiller der kan fighte tingene hjem, når det ikke lige kører for hende. Hun udligner næsten sig selv med vindere og uprovokeret fejl, og har ikke helt virket på det niveau man kan forvente fra hende. Hun er god til at diktere spillet fra baglinjen, og får ofte sine modstandere til at løbe fra side til side. Rent spillemæssigt minder de 2 duellanter utroligt meget om hinanden.

Bencic har ikke rigtig været testet endnu, da hun igennem hele kampen mod Pegula var oven på. Hun rammer bolden rigtig godt for tiden, og de velkendte frustrationer på banen, har været lagt på hylden et stykke tid nu. Hun ynder også at spille modstanderen fra side til side, hvor det handler mere om dybde i slagene end farten.

Jeg tror stadigvæk at Iga i denne kamp kommer ud med flest vindere og uprovokeret fejl, tendensen er bare at Bencic spiller bedre og dybbere end Iga for tiden.

Alle holder Iga som favorit, hvor oddset endnu ikke har fundet sit leje, Bet365 og ComeOn kører det i et lag højere, og det syntes jeg er pænt betalt for en kvinde i medvind. Bencic har vundet sine 4 sidste 3 sætter og Iga sine sidste 2, så tegn på det er 2 som har lidt ekstra at skyde med hvis vi skulle nå der til.

h2h vandt Iga sikkert i 2 sæt i starten af året, men der var Bencic ret beset et helt andet sted tennismæssigt end hun er nu. Frem med popcornene for dette ligner på papiret en gyser, med plus på Bencic kontoen i min bog.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback