18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Belgien - Italien

Infokamp
Match center
2. juli 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - EM
Allianz Arena (neutral)    Slavko Vinčić
30. jun. 2021 kl. 10:05 (Opdateret 2. jul. 2021 kl. 22:57) 30/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (16)
Italien er favoritter mod Belgien, men det dufter af et meget tæt og jævnbyrdigt opgør. Er Belgien uden Hazard og De Bruyne vil det svække dem, og det kan italienerne måske udnytte, men det ligner en meget åbent affære, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Bet365, Betfair, comeon, og MrGreen er alle i odds 3,40 på en belgisk sejr, comeon er i odds 3,15 på uafgjort, mens Betfair, comeon, Cashpoint og Nordicbet alle er i odds 2,40 på en italiensk sejr fredag aften i München.

DET TALER FOR BELGIEN:

 • Belgierne er bedre spillet sammen end italienerne, og det kan de måske drage nytte af mod et mandskab som ikke har den store erfaring ved disse slutrunder, og da det italienske mandskab er helt nybygget.
 • Defensivt har belgierne stået ganske stærkt også selvom forsvaret ikke er helt ungt, og har kun lukket et mål ind i de første fire opgør man har spillet, og offensivt mangler Italien den farlige boksspiller.
 • Belgien med eller uden De Bruyne er to forskellige ting, og bliver han klar til fredagens opgør i Tyskland, så kan det give italienerne store problemer.
 • Italien spillede ikke godt mod Østrig senest, de vandt fortjent set over hele opgøret, men virkede usikre i deres spil og havde problemer med at matche østrigernes fysiske spil, og Belgien er kendt for at være fysisk stærk.
 • Offensivt har Belgien i Lukaku, Mertens og Thorgan Hazard en offensiv som kan gøre ondt på Italien, og især på hurtigheden, og hvor Bonucci eller Acebi/Chiellini kan komme i problemer hvis de skal ud og løbe med dem.
 • Belgierne har haft et snit på to mål pr.kamp indtil videre i turneringen, og skal man vinde dette opgør så kræver det at man kan matche italienernes stærke midtbane, og ikke mindst udfordre Italien på kanterne, og hvor man er meget offensiv med Spinazzola og Di Lorenzo.
 • Det store spørgsmål er om Eden Hazard og Kevin De Bruyne bliver klar, træner Martinez udtalte at det ikke ser så slemt ud med dem begge, men andre medier siger noget andet, så det ikke er helt til at blive klog på, er de begge ud er det en svækkelse, men belgierne har forsat en god bredde i truppen og på samtlige pladser.

DET TALER FOR ITALIEN:

 • Fire sejre i fire opgør ved dette EM for italienerne, og ja man havde en lille svipser i det seneste opgør mod østrigerne inden man spillede sig videre, men de fleste som kender til Italien ved at det er sket et hav af gange at Italien sætter sig i problemer mod de små, og de tit er deres værste fjende ved disse slutrunder.
 • Træner Roberto Mancini ser ud til at ændre en lille smule det tyder på at Giorgio Chiellini bliver klar til opgøret, og at han ryger ind i midterforsvaret i stedet for Acerbi, og det styrker Italien da Chiellini har mere erfaring i disse opgør, og yderligere ser det ud til at Domenico Berardi glider ud på bænken, og at Federico Chiesa starter inde, og det er positivt da Chiesa er mere udfordrende i sit spil, og kan mere på egen hånd end Berardi.
 • Italien har alt og vinde og intet at tabe, og dette italienske mandskab er bygget op til VM2022 i Qatar og ikke til at de skulle have den store succes ved dette EM, men nu er man i en kvartfinale og så spiller man selvfølgelig sin chance for at spille sig så langt så muligt i turneringen.
 • Midtbanen har været Italiens helt store styrke ved dette EM, og ikke mindst det høje pres man så i de første tre opgør langt op på banen som stressede modstanderen, og masser af boldbesiddelse, og det kommer man med stor sandsynlighed ikke til at ændre på med at holde på bolden.
 • Belgien var heldige med at besejre Danmark efter spil og chancer, og hvor danskerne gik frisk til belgierne og uden at frygte dem, og samme billede så man senest fra portugiserne, og hvor heldet igen var på Belgiens side, ergo Italien har bestemt midlerne til at gøre ondt på Belgien, men det kræver samtidigt også at man udnytter chancerne som man først kommer frem til.
 • Midtbanen og angrebet hos Belgien er utrolig stærkt, men defensivt er de til at tale med og hvor alderen begynder at trykke hos Vertonghen på 34, Alderweireld på 32, og Vermalen på 35 år, og lidt det samme billede hos Italien med Bonucci og Chiellini, og her skal Italien ind og presse dem og ikke mindst se om de ikke kan komme ud at løbe med dem, og det vil kunne give muligheder.
 • De to mandskaber tørnede sammen ved det seneste EM i 2016 og her vandt Italien med 2-0, og hvor flere af belgierne var med i det opgør, og skal Italien have samme succes igen så kræver det at de finder tilbage til samme spil og styrke fra de første tre opgør ved dette EM, og går ud og udfordre belgierne uden at frygte dem.

Belgiens forventede startopstilling: 3-4-3: Courtois- Alderweireld, Vermalen, Verthongen- Meunier, Tielemans, Witsel, T.Hazard- Mertens, Lukaku, Carrasco.

Trupnyt: De Bruyne fast på midtbanen er tvivlsom til opgøret, og det samme er Eden Hazard i angrebet, men det så ikke godt ud efter det seneste opgør mod Portugal og en del medier mener ikke at de bliver klar, men træner Martinez udtaler at det ikke er så slemt med dem begge, så det store spørgsmål er om de spiller ej fredag aften.

Italiens forventede startopstilling: 4-3-3: Donnarumma- Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola- Barella, Jorginho, Verratti- Chiesa, Immobile, Insigne.

Trupnyt: Det tyder på at Federico Chiesa starter inde i det offensive, og at Domenico Berardi glider ud på bænken i forhold til det seneste opgør mod Østrig, og i midterforsvaret starter Giogio Chiellini inde igen sammen med Juventus makkeren Leonardo Bonucci, og det betyder at Francesco Acerbi fra Lazio starter på bænken, men ellers ændre træner Roberto Mancini ingenting i forhold til sejren mod Østrig.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, uefa.com, www.nieuwsblad.be, figc.it, rbfa.be

Kommentarer

Feedback