Annonce

Bedste kvindelige hovedrolle i dramaserie: Elisabeth Moss

18. september 2017 kl. 02:05
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 70%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
TV-serien The Handmaid’s Tale er en stor succes, og Elisabeth Moss er den primære årsag til det. Hun konkurrerer mod nogle dygtige skuespillerinder, hvor særligt Claire Foy kan overraske, men langt de fleste eksperter peger på Moss forud for showet.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Elisabeth Moss er en force i The Handmaid’s Tale. Det er hende, der bærer serien og gør den interessant som fortæller af den dystopiske historie.
 • Modsat Moss er mange af konkurrenterne ikke den primære karakter i deres serie. Det gælder for Robin Wright, Evan Rachel Wood og Keri Russell.
 • Elisabeth Moss udpeges som vinderen af langt de fleste eksperter og prediction-artikler, som jeg bruger op til årets Emmy-show. *
 • Elisabeth Moss er kendt og respekteret i Emmy-verden. Hun fik mange nomineringer for hendes rolle i Mad Men, men vandt dog aldrig for rollen. 

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Elisabeth Moss blev nomineret for Mad Men hele fem gange – sidste gang skete endda i seriens sidste sæson – men altså uden at vinde.
 • Der har været lidt ekstra fokus på Moss op til årets Emmy Awards på grund af hendes støtte til Scientology. Kan skabe negativitet omkring hende. **
 • På papiret er det ret stærke konkurrenter, såsom Viola Davis, Keri Russell, Robin Wright og Evan Rachel Wood, der sluger stemmer på navnet alene.
 • Og så er der Claire Foy. Et ret ubeskrevet blad, men hun gør det godt i Netflix-serien The Crown, og er den klare udfordrer for Moss.
 • Det var i denne kategori, at sidste års nok største overraskelse kom, da Tatiana Maslany løb af med sejren. Det havde kun meget få spået.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer som jeg mener markedet/oddssætterne især fejlvurderer

NOTE:

* = Blot fordi de fleste eksperter peger på det, betyder det ikke, at det ender sådan, men der findes et par databaser, der samler en masse vurderinger, og som kan bruges som et fornuftigt udgangspunkt.

Ét af disse er Goldderby, der specialiserer sig i at samle folks stemmer, og de har hende som storfavorit med 1280/1762 (72,6 %), der peger på hende. Blandt tv-eksperter hedder den 71 % (dog small sample: blot 18 eksperter er med i databasen).

Det står dog meget godt overens med de fleste andre medier, der beskæftiger sig med Emmy predictions, samt min egen vurdering. Dem, der stemmer til Emmy Awards er naturligvis anderledes, men det plejer at stå meget godt mål med hinanden.

** = Leah Remini har offentligt udtalt sig om Moss og hendes forhold til scientology, mens også Moss selv – der ellers aldrig kommenterer på forholdet til scientology i nyere tid – forsvarede religionen i en kommentar på Instagram.

MARKED:

1,50 – Betsafe, Nordicbet, 888sport, Unibet

Bemærk: Indsatsgrænsen er typisk ret lav ved disse underholdningsspil.

OPTAKT:

Læs gerne den store Emmy 2017-optakt, hvor du finder yderligere spilforslag, samt en gennemgang af alle de nominerede skuespillerinder i denne kategori.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app
Feedback