Bayern München - Real Madrid: Over 2,5 mål

Match center
12. april 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Allianz Arena    Nicola Rizzoli
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (7)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 63-37%
Betvalue: 103,95%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Kvartfinale, første opgør.

 

Det er to af Europas allertungeste angrebsartillerier, der her mødes i et brag af en kvartfinale. Fælles for begge hold er, at deres offensiv producerer et hav af mål, og særligt Real Madrid er afhængige af dette, da holdet langt fra råder over noget dirkefrit forsvar.

 

Der er i den grad lagt i kakkelovnen til et opgør, hvor det offensive spil kommer til at pryde tingenes gang. Det hele styrkes af, at begge mandskaber er ramt af faste midterforsvarsspillere.

 

Derfor skal du spille den:

 • Det er to af Europas allerbedste offensiver, duellanterne råder over.
 • Bayern München har lige lammetævet rivalerne fra Dortmund med 4-1 på Allianz Arena.
 • I ovenstående kamp scorede Lewandowski to gange, og Robben og Ribéry scorede hver én pind. Det er tre af Bayerns allervigtigste offensive kort, så det tegner godt for holdet, at de har selvtilliden i top op til en kamp som denne.
 • Bayern München er næsten ustyrlige på hjemmebane i Bundesligaen. Således er det blevet til – og hold nu fast – 21 mål i de seneste fire hjemmekampe.
 • Også i Champions League har de 26-dobbelte tyske mestre scoret flittigt: 15 gange i fire CL-hjemmekampe. 5 mod Rostov, 4 mod PSV, 1 mod Atlético og 5 mod Arsenal.
 • Real Madrid er godt scorende på udebane i ligaen i denne sæson. Faktisk har holdet kun scoret ét mål færre ude end hjemme, til trods for at man har spillet to flere hjemmekampe.
 • Det er bestemt ikke kun i La Liga, at madrilenerne kan komme på tavlen, når de spiller på andre stadions end Santiago Bernabéu. I CL er det blevet til 2 mod Dortmund, 3 mod Legia, 2 mod Sporting og 3 mod Napoli.
 • Hjemmeholdet må undvære Mats Hummels i midterforsvaret (der er dog en god reserve i spanske Javi Martínez).
 • Real Madrid er uden de to spillere, der kæmper om at være Sergio Ramos’ faste makker i midterforsvaret, Pepe og Raphaël Varane.
 • Kongeklubben er i forvejen ikke kendte for at holde nullet. Således er det ni kampe siden, at de på udebane holdt nullet i ligaen.
 • I Champions League har Real Madrid endnu til gode at spille til nul i denne sæson.
 • Skader i midterforsvaret eller ej: Real ved, de ikke har holdet eller mentaliteten til at spille en hel kamp, hvor de går efter et X eller et smalt nederlag. Det kan komme på tale, hvis stillingen er sådan med 15-25 minutter igen, men inden da forventer jeg, at holdet vil benytte sig af deres allerbedste forsvar: Nemlig deres angreb.
 • Tre af holdenes seneste fire indbyrdes er endt over 2.5 mål.

Det skal du holde øje med:

 • Real Madrid fik ”kun” 1-1 i weekenden hjemme mod Atlético. Igen scorede Ronaldo ikke, hvilket vil sige, at det nu er tre Primera División-kampe i streg, hvor portugiseren ikke har scoret. Til gengæld har han i mellemtiden scoret tre mål i to landskampe for Portugal, så CR7 har måske ikke helt glemt, hvordan man scorer.
 • Ronaldo er utvivlsomt Real Madrids angrebsvåben nummer ét, og har han en offday (igen), kan det smitte af på resten af holdet. Der er dog andre stjerner, der burde have format nok til at ”samle bolden op”, hvis det er.
 • Bayern har en god defensiv hjemme på Allianz Arena. Dortmund scorede godt nok en enkelt pind i weekenden, men inden da havde mestrene holdt nullet i fem ud af de foregående seks Bundesliga-hjemmekampe.
 • Bayern München holdt Atlético Madrids ellers meget kompetente offensiv fra at score, da madrilenerne var på besøg i gruppespillet.

 

Trupnyt:

 

Bayern München

Bayern München må stille til kampen uden Mats Hummels (forsvar – fast – nyt fravær), der blev skadet i weekendens 4-1-nedsabling af Dortmund.

Lewandowski (angreb – fast – topscorer) og Thomas Müller (offensiv midtbane/angreb – fast) har efter sigende begge småproblemer, men især førstnævnte forventes at blive klar til at starte inde.

Slutteligt har Manuel Neuer (målmand - fast – anfører) døjet med en skade, men meldingerne går på, at han helt sikkert er at finde mellem stængerne onsdag aften.

Real Madrid:

Også Real Madrid må undvære en forsvarsstyrmand, i og med at Pepe (forsvar – fast/reserve – nyt fravær) brækkede et par ribben i weekendens 1-1-kamp hjemme mod Atlético Madrid. Det er dog ikke kun én, men to krumtapper i forvaret, som spanierne må undvære. Raphaël Varane (forsvar – fast/reserve), der har døjet meget med skader den seneste tid, er fortsat ukampdygtig.

Fábio Coentrão (back – reserve) kommer nok heller ikke i kamp her.

Forventede startopstillinger:

Bayern München (4-2-3-1): Neuer – Alaba, Boateng, Martínez, Lahm – Vidal, Alonso – Ribéry, Alcántara, Robben – Lewandowski

Real Madrid (4-3-3): Navas – Marcelo, Nacho, Ramos, Carvajal – Modrić, Casemiro, Kroos – Ronaldo, Benzema, Bale

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback