Barcelona - Sevilla: Under 3,5 mål

Match center
4. november 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Spanien - Primera División
Camp Nou    José González
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 52-48%
Betvalue: 119,04%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Simon Kjær, Michael Krohn-Dehli og resten af Sevilla FC gæster på lørdag Camp Nou hvor La Liga's førerhold har hjemme, midt i al dramaet om Cataloniens inkludering i den spanske stat.

To hold med flere skader, især på offensive positioner mødes i en kamp, som bookmakerne vurderer til at indeholde en masse mål. Jeg er dog lidt i tvivl om, hvor ret de har i denne antagelse.

Barcelona og Sevilla kender hinanden ganske godt og har spillet mange kampe mod hinanden de sidste 3-4 år, da begge normalt gør det godt i diverse cup-turneringer. Majoriteten af disse kampe er da også gået under linjen på 3,5 mål.

Sidste sæsons to møder i La Liga vandt Barcelona med 2-1 på udebane og 3-0 hjemme på Camp Nou.

I Super Cuppens to kampe i august 2016 vandt Barcelona igen 3-0 og 2-0.

Copa Del Rey finalen i maj 2016 endte 0-0 efter ordinær spilletid (dog var to røde kort en begrænsende faktor for de to holds opbyggende spil).

Barcelona på hjemmebane har scoret 18 mål og lukket et enkelt ind, hvor 11 af målene kom imod Eibar, hvor Messi kørte sit eget show med 4 mål (3 mål i den sidste halve time) og mod Espanyol (igen et hattrick af den argentinske troldmand og to mål i de sidste fem minutter).

Sevilla har været mere medgørlige på udebane, hvor man har vundet to og tabt tre, overordnet set med 1-0 og 2-0, hvor kun 4-0 nederlaget til Valencia stikker ud fra normen.

Barcelona har otte point ned til titelrivalerne i hovedstaden og en målscore, der er 15 mål bedre, så jeg ser ingen grund til at catalanerne skal ud og jagte en storsejr. Dog er det på hjemmebane foran et forvant publikum, samt med en Lionel Messi i flyvende form med 1,2 mål pr. kamp, hvilket man selvfølgelig skal holde for øje.

Trupnyt:

Barcelona er stadig uden O. Dembele (mid) og Rafinha (mid), mens A. Iniesta (mid) er på vej tilbage fra en lårskade og ikke ventes klar til dette opgør.

Sevilla mangler J. Mena (mid), N. Pareja (for) og D. Carrico (mid), mens W. Montoya (mid) er usikker med en lyskenskade.

Begge hold har en Champions League kamp her i midtugen, hvor Barcelona skal en tur til Olympiakos (undtagen G. Pigue, der har karantæne og kan blive hjemme og være 100 % klar til Sevilla kampen) og Sevilla er vært for Spartak Moskva og slipper for en lang rejse.

Oddset er i skrivende stund stigende på under-spillene, så hvis man ikke er enig i chancevurderingen kan man evt. vente og se om oddset når op og skaber værdi. For min chancevurdering og eget syn på kampen ser jeg dog allerede masser af værdi nu til odds 2,48 hos Unibet på under 3,5 mål.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback