18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Barcelona - Rubin Kazan: (AH: -1,0) 2

Match center
7. december 2010 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Camp Nou
6. dec. 2010 kl. 18:45 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 06/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 36-26-38%
Betvalue: 108,08%
Spilbar ned til odds: 1,95
Rigtig/forkert:
188bet Spil nu hos 188bet
Jeg kan ikke lade være... selvom det jo nærmest skriger til himlen, at det er selvmord at spille imod FC Barcelona i øjeblikket... Men! – FC Barcelona er sikker på førstepladsen i denne Champions League-gruppe D, de stiller med minimum et halvt reserve-hold, og så er oddsene på Barca bare faldet og faldet, mens de har været støt stigende på Rubin Kazan. Oven i det hele har Barcelona i nu tre forsøg det seneste år tid (med stærkeste opstilling) ikke formået at slå russerne.

Spil-form: Jeg tager Rubin Kazan på et Asian Handicap på netop dén linie, jeg havde i tankerne, før jeg så oddsene, +1-linien. Skulle jeg ændre det, ville det blive en endnu hårdere linie på russerne i form af +0,75 eller +0,5. Rubin Kazan på et Asian Handicap +1 betyder, at vi får pengene retur, skulle FC Barcelona vinde med et enkelt mål.

Mine procenter for 1X2:

1: 62 %

X: 24 %

2: 14 %

FCK eller Rubin Kazan?: Som beskrevet i en anden anbefaling her på BetXpert (FC København – Panathinaikos), er eneste tilbageværende spørgsmål i gruppen, om det bliver FC København eller Rubin Kazan, der skal følge den allerede kårede gruppe-vinder FC Barcelona frem til forårets ottendedelsfinaler, og hvem af de to, der bliver spist af med den Europa League-overførende tredjeplads.

Situationen er den, at Rubin Kazan skal have mindst ét point på Camp Nou, ellers er det med sikkerhed exit for russerne i Champions League. Uafgjort vil imidlertid ikke række, hvis FC København samtidigt får et point mod Panathinaikos, for i så fald skal Rubin Kazan vinde. Sejr vil imidlertid heller ikke række, hvis FCK slår Panathinaikos, så det er alt i alt svære odds for russerne.

Rubin Kazan vs. Barca = to uagjorte og en russisk sejr: Spille deres chance, kan man dog være sikker på, at Rubin Kazan vil. Og hvorfor dog ikke, kan man med rette spørge. Russerne kan hente optimisme i den omstændighed, at de tre gange indenfor det seneste år har mødt FC Barcelona, og de har endnu et nederlag til gode. Sidste år i Champions League-gruppespillet chok-sejerede Rubin Kazan endda 2-1 på Camp Nou, og det var vel at mærke mod et Barcelona-hold i stærkeste opstilling og et Barca-mandskab, som godt kunne bruge pointene (nederlaget skaffede faktisk Barcelona uventede problemer i gruppen).

Barcas gruppespil: Barca-træner Josip Guardiola har uden tvivl satset på på dette tidspunkt i kalenderen allerede at være sikker på den videre kvalifikation, og det er som bekendt gået efter planen. Barcelona startede gruppespillet med hjemme at besejre Panathinaikos 5-1, hvorefter de spillede 1-1 ude mod Rubin Kazan. Derefter kom de to kampe mod FC København så med en 2-0 hjemmesejr og uafgjort 1-1 i Parken, hvorefter de senest i Athen besejrede Panathinaikos 3-0.

Barca i La Liga: Og går det godt for Barcelona i Champions League, så går det nærmest forrygende for dem i den hjemlige Primera Division.

For halvanden uge afmonterede Barca hjemme i den kataloniske højborg ingen ringere end Real Madrid, og det med monster-cifrene 5-0, og skulle nogen nu tro, at det derefter kunne blive svært at få armene ned, så vandt Barca i weekenden såmænd bare 3-0 hos Osasuna. Det skal med, at Pamplona-mandskabet var godt med i første halvleg, men efter pausen blev klasse-forskellen tydelig.

Barca topper La Liga-tabellen med 37 point for 14 kampe (statistik 12-1-1, hjemme på Camp Nou 5-1-1 - Barca har vundet samtlige udekampe), hvilket er to point flere end Real Madrid.

Målscore på 45-5...: Helt ustyrligt har Barcelona siden 1-1’eren den 3. oktober hjemme mod Mallorca kun sat point til i CL-udekampen mod FC København. I den mellemliggende periode er 12 sejre af 13 mulige sat ind på kontoen (otte kampe i Primera Division, to i Copa del Rey, og tre i Champions League) med det uafgjorte opgør mod FCK i Parken som eneste ”skuffelse”. Målscoren i de 13 kampe er 45-5...

Rubin Kazans gruppespil: Rubin Kazan har gjort det ikke prangende, men solidt i Champions League-gruppespillet. Efteråret i det europæiske blev indledt med et 0-1-nederlag i Parken hos FC København, og derefter fulgte tre uafgjorte, 1-1 hjemme mod FC Barcelona og to 0-0’ere mod Panathinaikos, inden de senest vandt 1-0 hjemme over FCK.

Rubin Kazan i Visjaja'en: Den russiske liga, som spilles efter kalender-året, lukkede ned for sæsonen for halvanden uge siden, og Rubin Kazan sluttede Visjaja’en af med 0-0 ude mod Lokomotiv Moskva og en sikker tredjeplads, som giver adgang til kval.kamp til næste sæsons Champions League-gruppespil. Rubin Kazan sluttede med 58 point for 30 kampe (statistik 15-13-2 med 6-8-1 på udebane), hvilket var 10 point færre end Zenit St. Petersborg på førstepladsen og fire færre end CSK Moskva på andenpladsen, men samtidigt med et solidt ni-point forspring til fjerde-placerede Spartak Moskva.

Defensivt sikkerheds-fodbold: Det er ikke for sjov, at Rubin Kazan har ry for at spille defensivt sikkerhed-fodbold, det afspejles af resultaterne, ikke kun i Champions League, hvor de af fem kampe har tre uafgjorte og en samlet mål-score på 2-2, men også af resultaterne i Visjaja-ligaen. Statistikken fortæller om masser af uafgjorte kampe (Rubin Kazan ér notorisk et vanskeligt hold at vinde over), og af Rubin Kazans ni seneste opgør (seks i den russiske liga og tre i Champions League) er de syv sluttet i point-deling. Når ses bort fra to scorings-vanvids-opgør mod Dinamo Moskva og Zenit St. Petersborg – begge uafgjorte med de for Rubin Kazan uvante indianer-fodbold-cifre 2-2 – så er Rubins Kazans seneste syv kampe sluttet med en samlet målscore på 4-2... det er på mange måder omsætningernes hold, der mødes tirsdag aften på Camp Nou...

Vi skal over til teamnews, og det langt mest interessante er at finde hos hjemmeholdet.

Trupnyt - Barcelona: Hos FC Barcelona er forsvareren Gabriel Milito og midtbanemanden Seydou Keita ude med skader (sidstnævnte er på vej tilbage, men bliver helt sikkert ikke risikeret), men det er ikke af den store betydning, da de begge må rubriceres som blot reserver på Barca-mandskabet.

Vigtigere er det, hvem træner Josip Guardiola vælger at spare, og skal man tro meldingerne fra Barcelona, så bliver i hvert fald højre-backen Daniel Alves, Xavi på midten, samt de to angribere David Villa og Pedro sat udenfor, så de kan få et hvil.

Dermed er det dog langfra sikkert, det stopper. Fem spillere fra Barcelonas B-hold er indlemmet i truppen mod Rubin Kazan – Andreu Fontas, Marc Bartra, Thiago Alcantara, Victor Vazquez og den mere kendte Jonathan dos Santos.

Flere af dem skal nok få spil-minutter, de spanske medier gætter endda på, at et par af dem starter inde.

I målet forventes det, at fløjte-manden José Manuel Pinto får lov at tage pladsen, mens første-keeper Victor Valdes bænkes, og det ligger til, at enten Pique eller Carles Puyol også starter på bænken, hvilket vil betyde, at vi får en af de unge, Andreu Fontas eller Marc Bartra, at se i center-forsvaret fra start. På back-pladserne ligner det Andriano Correira og Maxwell, idet Eric Abidal ligesom hans back-makker Daniel Alves også ligner at blive sparet.

På den defensive midt virker det også oplagt at give Sergi Busquets en hviledag, og lidt længere fremme på midten ligner det også, at Andres Iniesta bliver sparet, hvilket med også Xavi ude vil skaffe plads til en midtbane bestående af Thiago, Javier Mascherano og Jonathan dos Santos.

Lionel Messi lader til at kunne spille, til solen bliver sort, så det er meget tænkeligt, at Guardiola lader sin argentinske super-stjerne starte inde, det sandsynligvis sammen med Jeffren og Bojan Krkic i angrebet, men man kan ikke udelukke, at unge Victor Vazquez måske får chancen fra start.

Trupnyt - Rubin Kazan: De russiske gæster må stille uden forsvareren Vitalij Kalesjin, men det er eneste tab, og næppe super-væsentligt, da Jasja Salukvadze, som har startet inde i adskillige af Rubin Kazans kampe, og som kom på banen i seneste kamp mod FC København i stedet for netop Kalesjin, virker som en fuldgod erstatning.

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:

FC Barcelona (4-3-3): José Manuel Pinto, Adriano Correia, Carles Puyol, Andreu Fontas, Maxwell, Thiago, Javier Mascherano, Jonathan dos Santos, Jeffren, Lionel Messi og Bojan Krkic.

Rubin Kazan (4-5-1): Sergej Rizjikov; Salvatore Bocchetti, Cesar Navas, Vitalij Kalesjin, Cristian Ansaldi, Gökdeniz Karadeniz, Aleksandr Riazantsev, Christiann Noboa, Bibras Natsjo, Alan Kasajev og Sergej Kornilenko.

Offensivt? - no way!: Man kan mene, at stillingen i gruppen taget i ed, så burde Rubin Kazan-træner Kuban Berdjev satse offensivt og på sejr, men det tør jeg godt bide spids på, at det gør den russiske træner ikke! Det er hverken Rubin Kazan eller Berdjevs stil at spille risiko-betonet, og det bliver helt sikkert et Rubin Kazan-mandskab med vægten lagt på en tung defensiv, vi får at se.

Men det er der også god logik i. Dels er FC Barcelona, og især da ikke, når de er på hjemmebane, ikke lige et hold, man sådan uden videre går ud og spiller en ”åben” fodbold-kamp med, og det heller ikke, selvom Barca skulle mønstre adskilige reserver. Tværtimod vil Berdjev formentlig gentage sin vanlige defensive 4-5-1-opstilling (eneste realistiske alternativ er en endnu mere defensiv 5-4-1), som kan har haft held med at holde Barcelona stangen med tidligere.

På forhånd er jeg også ret sikker på, at Berdjev og Rubin Kazan gerne vil ”sælge” kampen for uafgjort. Og dét er der faktisk også en del logik i alt den stund, at de fleste sikkert mener, at chancen for, at FCK taber til Panathinaikos, er større end chancen for, at Rubin Kazan vinder i Barcelona (jeg er dog en kende usikker på, om jeg er enig i en sådan vurdering).  

Taktisk, så bliver det efter alt at dømme en kamp, hvor et reserve-spækket Barca-mandskab vil gå på banen for at spille spillet og glæde den altid kræsne hjemme-publik, mens Rubin Kazan vil pakke sig og tålmodigt vente på de få, men ofte ganske farlige kontra-chancer, de måtte få. Men som sagt, den taktik har i de tre kampe mod Barca det seneste år givet to uafgjorte og en sejr...

Odds-udviklingen (indtil nu og i morgen): Slutteligt lidt om odds-udviklingen. Rubin Kazan +1 startede for halvanden uge siden i et leje nede omkring odds 1,80, men har bevæget sig op i nu 2,16. Det er et hop på lige godt ”en kvart bold”, for at blive i Asian-terminologien. Og hvorfor så det? Jo, for det første, så var det forudsigeligt, at Barca-oddset ville falde, for det gør det næsten altid (masser af amatør-gamblere punter blindt på dem uanset odds), og dernæst så har Barca i mellemtiden vundet 5-0 over Real Madrid og 3-0 over Osasuna. Men hold lige hesten... har de resultater noget som helst med den forhåndenværende kamp mod Rubin Kazan at gøre,,,? Egentlig ikke, de beviser selvfølgelig, at Barcelona er i fremragende form, ingen tvivl om det, men på negativ-siden kan man jo hævde, at mange (de fleste?) af de spillere, Guardiola sender på banen tirsdag, ikke har haft det store at gøre med den seneste succes. Jeg hælder personligt mere til, at de oprindelige odds sat af bookierne i højere grad afspejler virkelighedens verden og de objektive chancer, og holder det stik, ja så er der lige nu klar værdi i et indskud russernes vej.

Spørgsmålet er så, om man bør gøre indskud med det samme, eller vente til op på kamp-dagen...? ... og det er, indeed, et godt spørgsmål. Jeg hælder mest til den formodning, at Barca-oddsene vil fortsætte med at falde (dog ikke voldsomt), men kun til det tidspunkt, hvor de store Asian-limits bliver åbnet, hvilket vil sige en fem-seks timer før kamp-start. Jeg har derfor fra egen rulle gjort indskud på Rubin Kazan nu, men kun for én unit (ud af fem mulige), og afventer så, hvad der sker på markedet i morgen tirsdag. Jeg står klar med to yderligere units til at høvle efter Rubin Kazan, og hvis udviklingen i bedste Barca-stil går helt amok, ja så bliver mit samlede indskud på russerne nok i alt fire units.

  • Høj tilbagebetaling
  • Enormt live betting udvalg

Kommentarer

Feedback