18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Barcelona - Real Madrid

Infokamp
Match center
29. november 2010 kl. 21:00 - Fodbold, Spanien - Spanien Primera Division
Spotify Camp Nou
Opdateret
1
17
0
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (17)
Bookmakerne har efter min mening overvurderet Mourinho effekten i Madrid, og de har stirret sig lidt for blinde på tabel og statistik til at være opmærksomme på de problemer, som der trods alt stadig ligger under overfladen Bl.a. er det stadig et meget nyt hold, der er i gang med at finpudse deres spillestil, og derfor ofte må ”forfalde” til genialiteter fra deres individualister. Real Madrid er blevet bedre end de har været længe, men er det nok til at få noget med fra Nou Camp?

Mit umiddelbare CV på 1X2 som tingene ser ud i dag er som følger:
48-27-25 (Bedste odds 2,15 Betsafe, værdi på 103,2%)

Over / Under 2,5
57/43 (Værdi i under hos Betway til 2,4)

Disse chancevurderinger er dog afhængige af et par faktorer, som kan nå at ændre sig en del inden mandag aften. (1) Ingen skader og (2) at såvel Guardiola som Mourinho stiller med deres bedste hold med henblik på at vinde. Specielt Mourinho kan man have mistænkt for at have nogle taktiske tiltag, som er beregnet mere på at stoppe Barca end på at vinde kampen. Indtil videre giver han dog udtryk for at de vil gå efter sejren. I øvrigt siger de spillere, der har udtalt sig til pressen det samme.

Skulle Mourinho vælge at gå defensivt til værks, mener jeg godt man kan give X et par procent mere, hvilket i så fald vil skabe god værdi (ca. 107%) hos Pinnacle, med odds 3,7.

Hvorom alting er, lægger jeg dette op som infokamp (se dog C. Ronaldo-tippet), da der stadig er for mange ubekendte. Men det skal selvfølgelig ikke forhindre os i at begynde at diskutere allerede nu!

Se Cristiano Ronaldo-tippet

FC Barcelona (Nr. 2, 10-1-1; 33-8; Hjemme 4-1-1; 12-5)

Efter en sløv start på sæsonen hjemme på Nou Camp (0-2 nederlag vs. Hercules, og 1-1 mod Mallorca; 2-0 vs. FCK var heller ikke videre imponerende), har man slået Valencia, Sevilla og Villarreal i de sidste 3 hjemmekamp. Dette er immervæk 3 hold som man må forvente skal kæmpe med om Champions League pladserne når sæsonen går på hæld. Alt i alt 6 sejre i træk, og man har kun tabt én kamp i sæsonen. Weekendens sejr på 8-0 mod Almería og onsdagens 3-0 i Grækenland understøtter kun den fortræffelige form man pt. er i.

Trupnyt: Alle mand klar.

Mulig startopstilling:

Valdez – Abidal, Puyol, Pique, Alves – Xavi, Busquets, Iniesta – Villa, Messi, Pedro

Real Madrid (Nr. 1, 10-2-0; 33-6; Ude 4-2-0; 10-3)

Hvis Barcelona er startet stærkt, er Real Madrid kun startet endnu stærkere 32 point for 12 kampe (1 mere end FCB), nul nederlag og en målscorer på plus 27. Real har vundet de seneste 7 kampe og scoret helt utrolige 27 mål i disse kampe. I weekenden blev Atletic Bilbao udraderet og tirsdag var turen så kommet til Ajax. Her stillede man med et par reserver, men alligevel vandt man 4-0. Man kommer altså også til kampen med selvtilliden i orden (måske en klassisk jysk underdrivelse her..)

Trupnyt: Alle mand klar. Khediro og Higuain har dog ikke trænet med for fuld skrue i de seneste dag.

Mulig startopstilling:

Casillas – Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo – Xabi Alonso, Khedira ,Ozil - Di María, Higuain, C. Ronaldo

Cara a cara

Sæsonen indtil nu: Fordel Barca

Kigger man på modstanderne i de første 12 kampe, har Barcelona klart haft det sværeste program med de førnævnte Sevilla, Villarreal og Valencia på hjemmebane. Derudover har man været i Madrid på Calderon, hvor man slog et på det tidspunkt meget stærkt Atletico hold. Nederlaget hjemme til Hercules kan man måske til dels tilskrive træthed, efter VM, til dels manglende koncentration/respekt for modstanderen, men det er nu bare spekulation.

Madrid derimod har faktisk kun mødt Atletico af de (formodede) rigtige tophold.

Trup/Startellever: Fordel Barca

Real Madrid har købt rigtigt fornuftig ind op til denne sæson, og de ER blevet stærkere end de var, men de mangler stadig lidt for at blive det sammenspillede HOLD, som Barca er. Dette har man kunne se i de kampe hvor de har været i problemer, som f.eks mod Levante, Osasuna og senest Sporting Gijon, hvor det har været deres individualister, der har måtte afgøre til sidst.

Træner/Taktik: Fordel Madrid

Resultatmæssigt mener jeg faktisk ikke Mourinho har tilført det store siden han overtog fra Pellegrini, da man allerede i sidste sæson var uhyggelig stærke. I de sidste tyve kampe tabte man kun til Barcelona og spillede X mod Malaga i den sidste ligegyldige kamp. Men Mourinho har tilført holdet noget som de ikke havde sidste sæson – en (god) solid defensiv, og nogle taktiske finesser, som formentlig vil give Guardiola problemer. Guardiola, modsat Mourinho, har ikke de store strenge at spille på, han har en stil og den er han tro imod. Vi så Mou taktisk udklassere Guardiola med Inter i Chl. Semifinalerne.

Motivation: Uafgjort

Tror ikke det kan underdrives hvor meget de to hold hader hinanden, og på trods af at Mourinho har forsikret os om, at hvis de vinder mandag er det tirsdag dagen efter, og hvis de taber er det stadig tirsdag, kan det ikke underdrives hvor vigtig denne kamp er. Og det ved alle de involverede godt, så motivation bliver ikke et problem.

Sidst men ikke mindst, den evige diskussion,

Messi vs. C.Ronaldo: Fordel Barca

Af den simple årsag at Messi har præsteret før i denne type kampe, mens Ronaldo har for vane at forsvinde.

En lidt sjov statistik, som man spekulerer lidt i hernede er; af Cristianos 14 mål i ligaen har kun 3 af dem faktisk ”vundet” Real point:

Mål til 1-0 mod Espanyol, Deportivo og Hercules (=9 point). Resten har været uden direkte betydning for kampens resultat.

Laver man samme øvelse med Messi, har hans scoringer skaffet Barcelon hele 19 point. 1-0 mod Racing, Zaragoza, Sevilla, Getafe og Almeria (15 point). 2-1 mod Villarreal (3 point). Desuden scorede han til 1-0 mod Mallorca i 1-1 kampen (1 point)

  • Høj tilbagebetaling
  • Mange asian handicap linier
  • Tidlige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 17. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Bayern München - Arsenal: 2
2,75
Placer Bet
Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback