18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Barcelona - Ferencvaros

Infokamp
Match center
20. oktober 2020 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Camp Nou    Sandro Schärer
20. okt. 2020 kl. 08:57 (Opdateret 20. okt. 2020 kl. 22:50) 20/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)
Ferencvaros er tilbage i CL efter 25 års pause, og starter som David mod Goliat. Ferencvaros +3.0 er gået fra 1,5 til 1,75 hos MrGreen og venner. 2-tallet ligger mange steder midt i 20'erne men kan fås til 41 hos Nordicbet. Men har de en chance?
Argumenter for dette tip
  • Sidste år røg Ferencvaros i næstesidste runde mod Dinamo Zagreb, men klarede sig i EL. Her endte de 3'er i puljen mod Espanyol, Spartak Moskva og Ludogorets med en statistik på 1-4-1. Det er vel fint men langt fra imponerende. Til gengæld har det givet holdet lidt Europæisk erfaring.
  • Den erfaring fik dem i CL i år. Djurgården blev slået i første runde hjemme 2-0. Så vandt de imponerende 2-1 ude over Celtic, hvilket blev fulgt op af hævn mod Zagreb (2-1 hjemme). En hektisk 3-3 kamp ude mod Molde blev benyttet til et kynisk 0-0 resultat hjemme.
  • Ferencvaros er på et stablit stadie. Dvs. start-elleveren er nogenlunde fast, og der ikke tvivl om spillernes roller og trænerens evner (kan I huske Rebrov?). Der er 3-4 ungarere inde om startopstillingen, men ellers er der folk rundt omkring fra. Det hele virker bare stabilt.
  • Barca er ALT andet end stabilt. Barca har i stykke tid været en "syg patient", hvilket kulminerede med 8-2 katestrofen, der blev fulgt op af deciderede kaos - seneste nyt er at Messi ikke vil forlænge, så han er transferfri til sommer. Og at Braitwaite har nr. 9 siger det vist meget godt. Koeman er hentet ind, men han er vist dead-man walking efter næste præsidentvalg. Kaos.
  • I weekenden tabte Barca 0-1 ude mod Getafe. Så kunne man forvente oprejsning mod Ferencvaros, men team news går på, at der skal spares spillere, for i næste weekend venter Real Madrid. Så det er end ikke sikkert at Messi starter inde.
  • Det kunne ligne et klassisk tilfælde af et storhold, der undervurdere en upåagtet modstander. Og mindre kan også gøre det, hvis vi ser på Ferencvaros +3.0. Barca kan sagtens nøjedes med en 2-0 sejr. Job done og videre til Real. Desuden vil Ferencvaros jo nok pakke sig, selv bagud 1-0 og 2-0 for at forhindre en stor negativ målscore. Besværligt for Barca, der dog er vant til det.
Det skal du holde øje med
  • Det sagtens være at stjernerne starter alligevel, og bør være professionelle nok til ikke at undervurdere Ferencvaros
  • At Messi, Griezman og Dembele måske starter ude kan være en blessing in disguise. Bratiwaite vil arbejde hårdt, og Fati har vist meget spændende takter igen. "Reserverne" har en gylden mulighed for at overbevise Koeman om deres værd og tilkæmpe sig en plads mod Real, især ovenpå nederlaget til Getafe.
  • Jeg kender meget lidt til Ferencvaros. De kan have været sindssygt heldige på deres vej. De var foran 2-0 ude mod Molde, kom bagud 3-2 og fik så et ekstremt tvivlsomt straffe til sidst. Mere bekymrende så kombinerede Molde sig til det udlignende mål - hvis det er et tegn på de defensive evner, så kan det blive problematisk mod Barcas teknikere.

Spilovervejelser

Jeg overvejede at lave et decideret spilforslag på Ferencvaros +3.0. Men jeg ved som sagt meget lidt om Ferencvaros, og har kun set lidt af deres kampe mod Molde. Barca kender vi alle til, men jeg har heller ikke set dem spille i denne sæson. Og min fornemmelse er, at hvis Barca virkelig vil, så kan de jo godt splitte Ferencvaros af. Og de vil da være opsat på oprejsning fra Getafe-kampen. 

Indtil videre er oddset steget på Ferencvaros, så jeg har ikke travlt - så jeg vil meget gerne høre folks tanker om kampen, selvom det måske ikke er den mest sexede kamp i runden:-)

Forventede startopstilling

Barca 4-2-3-1

Neto - Firpo, Lenglet, Araujo, Dest - Puig, Pjanic - Fati, Coutinho, Trincao - Braitwaite

Fravær: ter Stegen, Umtiti, Alba

Ferencvaros 4-2-3-1

Dibusz - Heister, Kovacevic, Blazic, Lovrencsics - Kharatin, Somalia - Nguen, Isael, Zubkov - Boli

Kommentarer

Feedback