18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AVEZ - Sprout: 1

5. maj 2020 kl. 12:20 - Home Sweet Home Cup 3
5. maj. 2020 kl. 01:10 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 05/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (7)

Home Sweet Home Cup 3

Chance (1-2): 46-54%
Betvalue: 110,40%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Så vi tilbage til Home Sweet Home turneringen. Denne gang er det AVEZ mod Sprout. 

Hvad taler for:

- Sprout bedste map har forladt holdet, da Oskar ikke kunne se den "retning" som Sprout ville i. Så det blev til et break-up. Så har de hentet en halv død mand ind i Snatchie. Han har nu spillet 2 maps med holdet, de var helt igennem ringe. Det ene map værre end det andet. Snatchie har spillet 13 maps i år. Og 80% af de kampe af været sindsyge ringe maps for ham. Han har simpelthen bare ikke niveau mere. Manden er kun 22 år. Men et eller andet er der sket. For han er helt og adeles ude af rytme. Det er et klart plus for Avez, at Oskar ikke er på holdet mere.

- Sprout fik en røvfuld i går af Nordavind hvor de tabte 2-0. 5-16 - 6-16 - Det var en pinlig omgang cs de leverede. Kan virkelig ikke se hvordan de på et døgn skal ændre så meget. De kan være glade det kun er BO1. 

- Lige denne kamp, er jeg glad for det er Bo1 og det mener jeg også taler for Avez. De vil ban Dust2, Mirage & Nuke(An på hvad Sprout selvfølgelig går efter) - Jeg tror personligt Avez vil gå efter og ramme en Train eller Vertigo. Det er 2 maps de spiller pænt og som man har slået hold som: Winstrike, Havu(Vertigo) Winstrike, Havu & Skade(Train) - Så de har leveret mod hold der er på samme niveau som Sprout. 

- Trods Avez ikke har spillet en officiel kamp i 14 dage. Så har det givet dem en masse tid til, at pracce. Som de også har. Så om de har forbedre uventet maps til vetoen skal jeg ikke kunne sige. Men tror nu ikke de vil spille roulette på vetoen her senere. Men altid noget man skal have i mente, i dette BANG BANG bold. Avez tager map mod både OG & Godsent. De vinder mod LDLC & Movistar Riders. Det er bare i deres seneste 5 kampe. Så de leverer noget fin cs.

- Avez besidder et rigtig stærkt og talentfuld mandskab. De har en super god trio i Markos, Kei & Kylar. Dog er det Markos & Kei jeg bliver nød til, at pille ud. For de er noget for sig selv. De ligger på 1.10 & 1.12 i ratio de har en impact på 1.08 & 1.21. Markos bliver super vigtig i denne kamp med hans awp. Nogle en super offensiv, godt spillende og super stabil awper. Han kommer til, at få en lang dag og skal væer onpoint. Kei som er rifler elsker, at komme frem på mappet, for at finde entry frags. Han er stabil og spiller bare flot. Super ingame IQ besidder han samtidigt. Alt i alt, et super talentfuld hold med massere af raw talent.

Hold øje med:

- Sprout ligger lige nu #35 på ranklisten. Dette er næppe en placering de vil beholde, da de har haft udskiftning på holdet. Sprout har 5 mand på holdet, som har prøvet en del mere en gutterne fra Avez har. Der er simpelthen bare store erfaring. Avez har dog ikke spillet en officiel kamp i en 14 dages tid. 

- Rammer 4 ud af 5 mand niveauet fra Sprout, så er de også en klasse over deres modstander. Dette er dog ikke noget jeg forventer. Men noget man helt klart skal have med.

- Sprout har Dycha & Faven der på dagen kan gøre livet surt for Avez. De ligger lige nu på 1.10 & 1.07 i ratio, som trods alt er godkendt. 

- Snatchie som er holdet nye map, har simpelthen ikke ramt niveau i mange måneder. Han er dog normalt en rigtig god spiller med et godt aim. Han vil uden tvivl gøre alt hvad han kan, for at blive en succes på dette mandskab. Så Sprout vil have ekstra blod på tanden for, at vise de ikke er en uddød race endnu.

- Jeg forventer som sagt vi kommer til, at se Train, Vertigo eller Inferno. Jeg ser Train & Vertigo som 2 maps der kan gå begge veje, dog hælder jeg lidt til Avez. De har leveret fine resultater på de 2 maps. Inferno har Sprout vundet 89%. Dog var det med Oskar på holdet. Vil dog se Sprout som favoritter på Inferno trods alt. 

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback