18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AVANT - Skyfire: (AH: -1,5 Maps) 1

20. marts 2020 kl. 08:10 - ESEA MDL Season 33 Australia
20. mar. 2020 kl. 00:26 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 20/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

ESEA MDL Season 33 Australia

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 63-0-37%
Betvalue: 105,84%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Kænguruerne hopper lidt længere i dag, og fandt endnu et spændende opgør mellem AVANT - Skyfire. Det er Upper Bracket slutspil. Vi er blevet færdige med gruppespillet, og 8 hold er gået videre. Skyfire det dårligste af de 8 efter gruppespillets afslutning og AVANT videre på en 2 plads, dog kun med et nederlag. Værdi i 2-0? Lad os se på det!

Altid spædende, at se landsmænd møde hinanden, så lad os dykke lidt ned i sagerne, og se om vi kan finde noget godt.

Det taler for spillet: 

- AVANT sluttede 13-1 efter gruppespillet, de har en winstreak på 13-0 ud af det er det 9 bo1 kampe. 3 af dem er bo3, her smider de 2 maps. Skal dog siges det ene map er til ORDER - som lige nu er det førende hold. Med i dette regnestykke der er AVANT seneste kamp, netop mod ORDER, det var den 14/03-20 - Der smadrede de ORDER 3-0 i en bo5.

- Selvtillid og moralen er i top, dette håber jeg af se, når de møder et af de dårligste hold af de 8 der gik videre. 

- h2h der fører AVANT 3-0, og det har været hvor Skyfire ikke en gang har rundet 2 cifret rundetal. Tager vi map pool, der er 2 maps de ikke spiller tit, det er Vertigo og Overpass(#1) Men ellers ligger resten af mapsne til AVANT

- Det er et team der har god spirit, de har spillet sammen længe, og har en god ingame forståelse for hinanden. De snitter alle over 1.0 i rating, og 3 af dem et godt stykke over. Hvor stor en impact spillerne har på gamet? Der ligger alle fra AVANT Også et godt stykke over Skyfire. Så jeg tror vi kommer til, at se et godt organiseret hold, hvor aftaler vil blive holdt. Vi kommer ikke til at se et AVANT hold der løber rundt, med hovedet under armen.

- Rangering hvis den lige skal med, så ligger AVANT #72(Kun på vej fremad i min bog) og Skyfire ligger #126(Ser dem ikke meget bedre lige nu) - Så vi snakker et top80 hold mod et top130 hold, der er forskel og det kommer vi også til, at se. Skal der være, på den scene her.

Hold øje med:

- Vi er i slutspillet, alt kan ske. Der skal bare være forskel på top og bund. Når det så er sagt, så vil Skyfire selvfølgelig spille deres chance. 

- Kan de være heldige, at AVANT banner lidt anderledes end jeg forventer, det vil sige Vertigo forbliver åben(Dog kan jeg ikke se dette ske) - Så er der chance der for at hive et enkelt map, som jo er nok til, at knække dette bet.

- Kan deres one-man hero i LiKiAU gå amok og give lidt selvtillid til hans holdkammerater, så kan det måske ryste AVANT. LiKiAU er Skyfire's klart bedste mand og snitter en ratio på 1.18 og derudove ligger han højt på så mange andre stats. Så helt klart en herre man skal passe på og have lukket ned.

- Skyfire har på det seneste været ramt af nederlag, men nogle af dem var tabte efter en tæt overtid. Kan man få kanalisere noget positivt ud af de kampe og bringe det ind til kampen mod AVANT, så kan det måske tage dem lidt på sengen.

#1 - Tager vi procenterne de sidste 3mdr, så ligger Skyfire KLART bedst til både Vertigo og Overpass, men jeg tænker AVANT vil ban Vertigo, da jeg ved de ikke har noget i mod at spille en Overpass(De spiller en habil Overpass AVANT, så måske de lokker Skyfire til at picke den? Vi får se)

Fra AVANT tror jeg vi kommer til at se sterling og ofnu i fuld figur, det er AVANT's klart bedste spillere, skulle jeg sige en så det sterling, super ingame IQ, træffer fornuftige beslutninger, også er han raw talent! 

Igen alt i alt, forventer jeg AVANT kommer bragende ud, de banner Vertigo, lader resten være åbent. Også tager de den her i en hurtig og sikker 2-0. Dog er der faldgrupper (Er jo beskrevet)

Kuglerne er runde og alt kan ske! BANG BANG - Og skulle nødigt se 3 maps her, ellers må jeg på flammen og handle kænguru ind til Skyfire! God kamp! 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback