18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Avant - Airborne: Resultat: 2-0

5. april 2020 kl. 01:00 - ESL Australia & NZ Championship Season 10
4. apr. 2020 kl. 23:17 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 04/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

ESL Australia & NZ Championship Season 10

Chance: 58%
Betvalue: 116,00%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Så blev det semi finale tid i det Australske ESL. Vi har med det 3 bedste australske team mod et team der er lidt længere ned på listen :-) - Men vil miniputten kunne overraske? 

Obs: spillet går Avant napper den her kamp lynhurtigt i en 2-0. Jeg ser alt odds 2, som igen. Sat for højt. Vi har et map pool der taler for meget til 1-tallet, vi har et team der taler til 1-tallet og ikke mindst Niceau - Men nu kigger vi på det! 

Det taler for:

- VI har med det 3 bedste hold, at gøre nemlig Avant. Vel egentlig kun overgået af Renegades & Order. Avant ligger lige nu #67 i verdenen og vinder 76% af deres kampe. De taber som regel kun når de møder Order. Derudover har de vidst kun en 2-3 nederlag i år 2020 hvor det ikke er til Order. Dette er imponerende.

- Avant kommer til, at ban Vertigo til dagens kamp. Dette map spiller de ikke. Derudover er Avant stærkest på Dust2, Mirage, Inferno & Train(Som AB nok vil ban) - Så har vi Overpass og Nuke. begge maps ville jeg sige Avant er favorit. Men det er ikke med meget. Derimod forventer jeg, at Avant løber over AB på deres eget map pick. AB er enorm ringe på de 3 første ovenstående maps jeg nævnte. 

- Mand for mand, der vil jeg sige, at Avant er stærkest på 4/5 positioner. Sterling som er deres store stjerne. Ligger med 1.27 i ratio og 1.25 i impact. De stats kan man bare ikke komme udenom. de er fantastisk. Så har de HaZR & ofnu til, at følge op. De ligger på hhv. 1.13 og 1.12. Det er bestemt et team i balance når man ser dem spille. Aftalerne er på plads, de har det med at skifte mellem offensive plays og defensive spil. Det et hold der er svært, at læse for en igl på modstander holdet. Derudover har de spillet super længe sammen. Det giver selvfølgelig også en masse til holdet.

- Dette Avant hold, er et hold man bare ser forbedres for hver kamp de har sammen. Nogle måneder siden var det meget op til en måske 2 mand. At der kom runder ind. Men nu er Blitz også begyndt at fracce. Og ligger også på flotte stats og ikke mindst kommet med. Så det er blevet et godt homogent hold. Som bare præsterer når der skal ske noget.

Hold øje med:

AB er faktisk begyndt, at spille noget super lækkert Cs. Der er ikke så meget pjat med dem. Det er frem over stepperne. Også rammer de headshot samtidigt. Det er som regel gode kombinationer. Vælger AB, at spille som de gjorde mod Gz(Som de mødte 2 kampe i træk, først en Bo3 som de vandt og derefter en Bo5 de tabte) Så vil Avant få problemer. Eller de skal hvert fald være klar. For de spillede flot. 

- AB har de seneste 5 kampe flotte resultater. Vi har en tæt BO5 de godt nok tabte, men spillede flot. Så vandt de en Bo3 - Måske mod et halvdårligt spillede GZ - men de vandt, og spillede flot. Så har de slået Rooster 2-0(som efter min mening var en total overraskelse) - Så de kommer ind til denne kamp med selvtilliden på plads og ikke mindst motivationen i top! 

- AB har fået en ny mand, som ikke har super mange kampe med dem. Det ville jeg normalt(Og har sagt) ville være en negativ ting. Men han er kommet ind med et eller andet til dette team. For de spiller bedre. Som om der er kommet gejst på holdet, og de igen tror på de kan vinde. De ligger lige nu kun #170 i verdenen, men måske de ændringer der har været kan gøre noget positivt ved den rangering. Nu har jeg set de sidste 5-6 kampe med AB, og en ændring er der kommet. De har ændret positioner, og er begyndt at tro lidt mere på egne evner. Dog er de mod en svær modstander i aften

- Jeg har og vil altid sige, at AB bedste mand er og bliver smooth_criminal. Han er en en-mands-hær! og vil nok altid være holdest stjerne. han snitter 1.16 i ratio og har en impact på 1.13. Det flotte tal når man har været vant til, at skulle gøre det meste alene. Men nu er folk som JD & swede begyndt at ramme lidt igen. Jeg tror et hold med tro på tingene kan blive farlige.

- Nu har jeg været lidt rundt om map pool, Avant map pick der vil jeg skyde AB til at have en 20-25% for, at vinde deres pick. De er sindsyg ringe på så mange picks endnu. Der skal pracc og en masse timers sammenspil til, før de har de maps på plads. Når det så er sagt. Kommer Ab til at vælge Nuke, så kan jeg sagtens se dem have en chance. dette vil de også have på Overpass. Dog spiller Avant en flot Overpass trods de ikke spiller den meget. Dog ved jeg de praccer den. Så den er farlig. Men Nuke og Overpass er maps AB sagtens kan være med. Så hold øje med det.

Overblik: Som oddset også siger, så er Avant kæmpe favorit til denne kamp. Og det skal de også være når vi snakker Bo3 - Men hoppe fra ren sejr til 2-0 er for høj i min bog. Alt for høj. For efter bans, så vil Avant stadigvæk være favorit til 2-0 i min bog. Så spænd stylterne og lad os rende på jagt! 

God kamp! ;-)

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback