Atlético Madrid - Real Madrid: Draw no bet: 2

Match center
18. november 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio Wanda Metropolitano    David Fernández
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 43-0-57%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

El Derbi. Hadeopgøret i Madrid på det nye Atletico stadion Wanda Metropolitano. Et Real hold der for alvor skal tilbage på sporet efter en mindre krise og har desperat brug for en sejr mod et Atletico hold der har skuffet ren spillemæssigt og scorer få mål. Et sulten og skadesfri Real hold bør hive de 3 point hjem.

Det taler for spillet:

- Griezmann er ude af form og spiller rigtig skidt. Seneste 7 kampe har han ikke scoret og kun nettet 3 gange denne sæson (senest d.27 sep).

- Atletico har haft svært ved at score og skabe chancer denne sæson og snitter 1.45 mål pr. kamp

- Real vil være næsten skadesfrie efter landsholdspausen. Varane, Carvajal, Navas og Bale forventes at være tilbage, spørgsmålstegn ved Kovacic.

- Carrasco og Filipe meldes tvivlsomme til kampen.

- Vi skal helt tilbage til d. 23/9 for at finde en kamp hvor Atletico har scoret mere end 1 mål, det er altså 10 kampe siden.

- Real har haft et overtag på lillebror i de seneste sæsoner og sidst de mødtes i Champions League blev det til 4-2 sammenlagt. Real har et højere topniveau og har et større spillemateriale.

Det skal du holde øje med:

- Uskarpe Benzema, kun scoret 1 mål denne sæson og fortsætter med at brænde kæmpe chancer, senest mod Las Palmas hvor han brænder en friløber. Ronaldo stadig ikke på toppen.

- Første El derbi på Wanda, atmosfæren og et rigtig godt organiseret Atletico mandskab vil gøre alt for at ødelægge det for Real og dermed overhale dem i tabellen med en sejr.

- Atletico har ikke tabt denne sæson og har det andet bedste forsvar i ligaen, indkasseret kun 6 mål i 11 kampe. Oblak må siges at være den bedste målmand i ligaen. 

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer.

Trupnyt: 

Atletico Madrid: Skader/karantæner: Uvist om Carrasco og Filipe når at blive klar, begge er skadet. Ingen karantæner.

Forventet startopstilling: Oblak - Juanfran, Godin, Savic, Lucas - Fernandez, Thomas, Gabi, Saul - Correa, Griezmann

Real Madrid: Skader/karantæner: Kovacic. Ingen karantæner

Forventet startopstilling: Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Casemiro, Kroos, Modric - Isco, Ronaldo, Benzema

Oddset:  NordicBet 1.75, Unibet 1.71, Betsafe 1.75

Jeg ser fin værdi i ren Real sejr til odds 2.50 hos bet365

CV: 43-57

Konklusion: Jeg forventer et tændt desperat Real mandskab som kan stille i stærkest opstilling gå 100% efter sejren. De 8 points forspring til Barca har sat dem under pres og der forventes 3 point i alle kampe. De præstationer Atletico har leveret indtil videre ikke været imponerede og en kriseramt Griezmann som kun har scoret 3 mål bør ikke volde de store problemer for Ramos og Varane. Jeg ser fin værdi i odds 1.80 som jeg tror falder med tiden og det er derfor jeg vælger at lave spilforslaget så tidligt. Atletico og Real har haft en del tætte kampe før og Atletico kan være fint tilfredse med 1 point, derfor vælger jeg den mere konservative Draw no bet.

Kilder: holdnyt.dk, as.com, marca.com, madridista.dk, atleticodemadrid.com

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback