18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Atletico Madrid - Athletic Bilbao: 1

Match center
10. marts 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Estadio Wanda Metropolitano    Jesús Gil
8. mar. 2021 kl. 04:06 (Opdateret 10. mar. 2021 kl. 20:54) 08/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (30)

Atl. Madrid er langt om længe stort set fuldtallig, hvilket odds ikke tager højde for.

Chance (1-X-2): 57-27-16%
Betvalue: 108,30%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Atl. Madrid har CL-fri og dette er en kamp de skal vinde, som de stort set altid gør i deres indbyrdes opgør. 10 af deres seneste 11 hjemmekampe er vundet mod Bilbao (nummer 11 var for 6 kampe siden i 2015 og endte 0-0)

Odds synes at være begrundet i de ikke har vundet deres seneste 4 hjemmekampe. Men dette skyldes et mix af sygdom, suspenderet Trippier samt for mange gule kort. 6 spillere mod Celta Vigo hvor en sen scoring medførte 2-2 trods Suarez 2 scoringer. Mod Levante mangler igen 6 spillere 5 faste plus 1 reserve, og det var 3 dage inden Chelsea braget igen med manglede 5 spillere herunder Trippier og Carrasco. Herefter vinder de ude over Villereal stadig uden nævnte som dog er med et stort set fuldtalligt hold mod Real Madrid.

Har gjort meget ud af at fortælle hvorfor jeg ikke mener odds tager højde for de stort set er fuldtallige mod et Bilbao-hold, som er et typisk hjemmehold og har deres vigtige forsvarsspiller Inigo Martinez ude grundet rødt kort. Odds startede helt nede i 1.53 Unibet hvilket er en latterlig stigning med det fortalte in mente. Troede faktisk nogle vigtige var ude at kampen (flere).

:En must win kamp for Atl. Madrid.

:Endelig kan de stille med de spillere Simione ønsker

:Total overtag over dagens modstander, hvor de seneste 5 hjemmekampe er vundet alternativt 10 af 11 seneste hjemmekampe.

: Odds er præget af fejlvurdering (tager ikke højde for Real Madrid-kampen var den første kamp, hvor træner Simeone kunne vælge og vrage) og hvor enkelte måske dog lige manglende en kamp i benene (Carrasco eksempelvis) og holdet lukkede RM ind i kampen ved at overlade al initiativ til dem i håbet om at kunne forsvare 1-0 føringen.

Taler imod

: De har spillet 2 uafgjorte hjemmekampe hvor de har tabt føringen i de sidste minutter.

:Sidder det psykisk i spillerne at de ikke har vundet deres seneste 4 hjemmekampe.

: Bilbao har faktisk gjort det overraskende godt ude på det seneste.

Desværre er tråden fyldt af ikke brugebare ting; men læs evt. debatten efter godt input af vinder13plus samt svar herpå. Det er nok unødvendigt herinde, men nævner det for begyndere at flere bookmakere i skrivende stund har odds 1.80 ; men gå til AH-0,5 hvor de har 1.83.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback