Atlanta Hawks - Houston Rockets: (AH: -8,0) 2

Match center
4. november 2017 kl. 00:30 - Basketball, USA - NBA
Philips Arena
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 40-5-55%
Betvalue: 110,05%
Spilbar ned til odds: 1,73
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet


Atlanta Hawks har fået et resultatmæssig skidt start på den nye sæson og har kun vundet en af deres første 8 kampe. Det er dog inden overraskelse at de er at finde i den tunge ende af Eastern Conferrence. Atlanta har over de sidste år skilt sig af med 3 tidligere all-star (Dwight Howard, Kyle Korver og Jeff Teague) spillere og forventes at gå full-tank mode i denne sæson, da det er et hold uden de store stjerne. Planen er at man i fremtiden vil bygge holdet op om Dennis Schröder og det handler derfor om at udnytte at man til næste års draft har tre 1. runde valg. Atlanta får i nattens kamp besøg af Houston Rockets, som har helt andre forventninger til denne sæson. Jeg havde ligeledes et tip på Houston i sidste weekend, som de vandt. Siden da har de fået alle deres spillere, bortset fra Chris Paul tilbage fra skader og ligner i mine øjne en kamp de bør vinde klart. 

Derfor skal du spille den:

 • Atlanta har ikke vundet en kamp siden deres åbningskamp. Det betyder at de har tabt 7 kampe i stræk. 5 af disse 7 kampe er tabt med mere end 8 point. Derudover tabte de med 5 point til Chicago, som også er et hold der ikke forventes det store af i år. Den sidste kamp blev tabt til Denver Nuggets 100-105, selvom Denver er et af de bedre hold, er de efter min vurdering ikke oppe på Houston's niveau. 
 • Houston har vundet 5 af sæsonens 6 udebanekampe. kun 2 af disse sejrer er vundet med en margin på minimum 8. De har dog formået at slå Golden State Warriors, som er den helt store favorit til at genvinde mesterskabet. 
 • Houston Rockets har fået spillere som Trevor Ariza og Nene tilbage fra skade siden mit spilforslag sidste weekend. Selvom de stadig mangler Chris Paul er de nu blevet styrket i rotationsdelen. 
 • Til modsætning mangler Atlanta Hawks 4 spillere og efter min vurdering 2 potentielle startere i Miles Plumlee og Ersan Ilyasova. I disse 2 spilleres fravær er de betydelig svækket i rebound- og postdelen. 
 • Det er Houston 2 udebane kamp på deres tur til østkysten. De spillede natten til d. 02 november i New York. De er dermed ikke påvirket af en lang rejse op til kampen og de har derudover haft en dags restitution. Derudover vandt de denne kamp ret suverænt og det gav træner Mike D'Antoni for at spare nogle af sine stjernespillere og de bør dermed være friske til nattens opgør. 
 • Både James Harden 26,6 pts. og 9,2 ast. og Eric Gordon 23,9 pts. har fortsat deres produktion den sidste uges tid. Derudover er Clint Capela den 7. mest reboundende spiller med 11,4 rebound pr. kamp. 
 • Atlanta Hawks er det 3. dårligst reboundende hold i ligaen målt procentuelt. De får kun fat i 46,3% af alle rebounds pr. kamp. Det er især de defensive rebounds hvor det halter. Her får de kun i 74%. Dette giver spillere som Clint Capela gode muligheder for at producere en masse second chance points. 

Det skal du holde øje med:

 • Houston er kun det 27. bedste hold fra 3-points linjen og skyder kun 31,3 %, hvorimod Atlanta skyder 37,1 % og er nr. 11. Houston forsøger sig dog også næsten dobbelt så mange gange fra 3-points linjen pr. kamp som Atlanta Hawks. Houston har 44,7 skud bag 3'eren pr. kamp overfor Atlantas 25,6 forsøg.
 • Houston spiller på udebane hvilket aldrig er en fordel og slet ikke når de har været på en længere rejse fra vest til øst. Det er dog som tidligere nævnt deres 2 kamp på turen og burde dermed have mindre indflydelse. 
 • Houston Rockets må stadigvæk se bort fra Chris Paul, som er en klar svækkelse, selvom hans afløser Eric Gordon har produceret langt over forventet. 
 • Dennis Schröder har pointmæssigt leveret ganske fornuftigt, det har dog haltet med hjælp fra holdkammeraterne i starten af den nye sæson. Hvis han kan fortsætte med at score og kreare point samt få noget mere hjælp fra resten af holdet, så ser deres chancer lysere ud. 
 • Atlanta Hawks er derudover det bedste hold fra Straffekastlinjen med 83,2%, så det handler for dem om at komme på linjen og få trukket nogle fejl. De er dog kun det 24. bedste hold i ligaen til at komme på linjen og får i gennemsnit 20,1 forsøg fra straffekastlinjen pr. kamp. Houston er lidt bedre og kommer på linjen 23 gang, hvilket er 13. bedst. 
 • Atlanta Hawks har vundet de sidste 8 indbyrdes opgør i træk. Sidste betydningsfulde opgør går dog tilbage til 03.02.2017. Det er ikke noget jeg mener ma bør ligge det store i, men stadig en imponerende statistik for Atlanta.

OBS! Hvis Houston Rockets vinder med præcis 8 point, så annulleres væddemålet og indbetalingen returneres. Derudover er væddemålet inkl. overtime, så hvis kampen ender uafgjort i ordinær spilletid, er der stadig chance for at væddemålet går hjem. 

Potentielle startende 5:

Atlanta Hawks: Dennis Schröder, Kent Bazemore, Taurean Prince, Mike Muscala og Dewayne Deadmon.

Houston Rockets: James Harden, Eric Gordon, Ryan Anderson, Trevor Ariza og Clint Capela. 

Skader:

Atlanta Hawks: Miles Plumlee, Ersan Ilyasova, DeAndre' Bembry og Malcolm Delanye (Tvivlsom).

Houston Rockets: Chris Paul. 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback