18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Atalanta - Real Madrid

Infokamp
Match center
24. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Gewiss Stadium    Tobias Stieler
23. feb. 2021 kl. 10:21 (Opdateret 24. feb. 2021 kl. 22:54) 23/02
437
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Atalanta er favoritter mod mægtige Real Madrid, men kun fordi at det spanske mandskab er ramt af et hav af skader. Italienerne er kendt for deres offensive spil og kan gøre ondt på gæsterne, men det kan blive et taktisk affære, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 2,30 på en Atalanta sejr, mens både Unibet og 888sport er i odds 3,80 på uafgjort, og både Unibet og 888sport er i odds 3,10 på en spansk sejr i Bergamo.

DET TALER FOR ATALANTA:

 • Atalanta kan ikke få større chance for at få et godt resultat med fra dette opgør da gæsterne fra Madrid er ramt markant på skadeslisten og må undvære vigtige folk som Ramos, Hazard, Marcelo, Carvajal, Benzema, Rodrygo, Militao, Valverde, og Odriozola.
 • Italienerne er inde i en fantastisk stime, og har kun tabt et opgør i de seneste tyve opgør som man har spillet, hvilket viser at Atalanta er et stærkt mandskab.
 • Real Madrid har haft problemer i denne sæson, og der har ikke være samme flow i spillet som man normalt kender fra det spanske mandskab, og man har smidt point og tabt mod mandskaber som Cadiz, Shakhtar Donetsk, Valencia, Alaves, Alcoyano og Levante for tre uger siden, alle mandskaber som ikke er på Atalantas niveau, hvis man lige ser bort fra ukrainerne.
 • Italienerne kan til onsdagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og træner Gian Piero Gasperini ser ikke ud til at ændre det store i forhold til søndagens hjemmesejr over Napoli med 4-2
 • Med de svækkelser som Real Madrid har til opgøret må man forvente at Atalanta kommer til at satse mere da man helst skal have en sejr med til det spanske, og især fordi i returopgøret må man forvente at Real Madrid er ovre de fleste af de skader som de har i øjeblikket.
 • Atalanta har bevist at de kan levere i Champions League og har spillet sig videre fra gruppespillet to år i træk, og end da i to svære grupper, så de er ikke uerfarne mere, og ved hvad det kræver i denne turnering.
 • Italienerne kommer til at have fokus på det defensive, og bør have gode muligheder for at lukke ned for et amputeret spansk mandskab i det offensive.

DET TALER FOR REAL MADRID:

 • Det spanske mandskab har mere erfaring end italienerne i Champions League og har stået et hav af gange i disse knockout opgør, og ved hvad det kræver for at spille sig videre.
 • Atalanta er kendt for deres offensive spillestil, og kommer italienerne blæsende med 120 i timen så har gæsterne bestemt et par hurtige folk i det offensive i både Vinicius og Mariano Diaz som kan give hjemmeholdets defensiv problemer.
 • På midtbanen har Real Madrid mere kvalitet med Modric, Kroos, og Casemiro end Atalanta, og en god midtbanestamme som bestemt kan stoppe italienerne især på omstillingerne, og som har spillet sammen et hav af gange, og det kan blive til gæsternes fordel.
 • Atalanta har skuffet i en del opgør i denne sæson på hjemmebane blandt andet ved at tabe mod Sampdoria, Verona, Lazio, og fik yderligere en 0-5 lussing mod Liverpool, og har spillet uafgjort mod FC Midtjylland, Genoa,og Torino så rammer de ikke dagen er de til at tale med.
 • Jeg tror ikke at man kan komme udenom at det her er nok det største opgør i historien for Atalanta, og nerverne kan spille ind hos italienerne og det kan betyde nervøsitet og usikkerhed på samtlige pladser, da man ikke har samme rutine som Real Madrid.
 • Defensivt er det spanske mandskab utroligt stærke og har vist at selvom Sergio Ramos er ude i øjeblikket så giver man ikke meget væk i forsvaret, og både Varane og Nacho har kvaliteterne til at kunne stoppe både Zapata og Ilicic hos italienerne, og kan få dem slået ud af spillet så har man bestemt gode muligheder for at få et godt resultat med hjem fra det norditalienske.

Trupnyt: Atalanta kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling, Real Madrid må undvære Ramos(fast) i midterforsvaret, Carvajal(reserve-fast) på den ene back, Benzema(fast) i angrebet, Hazard(fast) i det offensive når han er klar, Marcelo(fast-reserve) venstreback,  og ellers reservene Rodrygo, Militao, Valverde og Odriozola.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-1-2: Gollini- Toloi, Romero, Djimsiti- Mæhle, De Roon, Freuler, Gosens- Pessina- Zapata, Ilicic.

Real Madrids forventede startopstilling: 4-3-3: Courtois- Vazquez, Varane, Nacho, Mendy- Modric, Casemiro, Kroos- Asensio, Mariano Diaz, Vinicius.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, atalanta.it, today.it, realmadrid.com, as.com, tuttomercatoweb.com, sportmediaset.mediaset.it

Kommentarer

Feedback