18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Atalanta - Lazio

Infokamp
Match center
24. juni 2020 kl. 21:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Gewiss Stadium    Daniele Orsato
24. jun. 2020 kl. 10:32 (Opdateret 24. jun. 2020 kl. 23:39) 24/06
171
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (6)
Det ligner et tæt og jævnbyrdigt opgør mellem to formstærke mandskaber i denne sæson, men frygten for nederlag kan gøre opgøret taktisk, Atalanta er favoritter i Bergamo, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Nordicbet og Bethard er i odds 2,15 på en Atalanta sejr, mens Bethard og Cashpoint er i odds 3,85 på uafgjort, og 888sport er i odds 3,35 på en Lazio sejr.

DET TALER FOR ATALANTA:

 • Norditalienerne har gang i en super sæson, hvor man er placeret som nummer fire i Serie A og har yderligere spillet sig videre i Champions League fra gruppespillet, og man startede ud med at vinde weekendens hjemmekamp uden de store problemer mod Sassuolo med 4-1.
 • Det seneste indbyrdes opgør i Rom tilbage i oktober sluttede 3-3 mellem de to mandskaber, men hvor Atalanta havde Lazio i knæ i den første time og var foran med 3-0, men en god slutspurt af romerne gjorde at opgøret sluttede 3-3.
 • De to mandskaber minder meget om hinanden i spillestilen med offensivt angrebsspil og er de to mest scorende mandskaber i Serie A i denne sæson, men Atalanta har hentet syv point i de seneste tre indbyrdes opgør i Serie A.
 • Lazio har endnu ikke været i kamp efter coronapausen, og det taler en smule til hjemmeholdets fordel.
 • Atalanta er kendt for at spille på fysikken, og det kan slå Lazios spil i stykker som det var tilfældet tilbage i oktober, hvor romerne havde svært ved at holde norditalienerne væk fra spil og chancer.
 • Offensivt har man i colombianske Duvan Zapata som kan gøre ondt på Lazios defensiv, han scorede to mål senest mod Sassuolo og virker brændvarm efter coronapausen.
 • Hjemmeholdet må til opgøret kun undvære Mario Pasalic på midtbanen som er i karantæne, men ellers kan man stille i noget som ligner stærkeste opstilling.
 • Lazio må undvære Luis Felipe i midterforsvaret, Lucas Leiva på midtbanen og til sidst Senad Lulic på venstrekanten og det svækker dem en smule.

DET TALER FOR LAZIO:

 • Romerne er placeret som nummer to i tabellen og er kun fire point efter Juventus på førstepladsen, men med et opgør mindre, og kan Lazio forsætte de gode takter så kan de spille med om årets scudetto helt til sidst, men det kræver tre point i Bergamo i aften, og Atalanta har tabt fire hjemmekampe i denne sæson.
 • Coronapause eller ej så har Lazio kun tabt et opgør i 2020 og det var i pokalen på udebane mod Napoli.
 • Lazio har gjort det rigtig godt på udebane i denne sæson, og har ikke tabt ude siden 25 september i Serie A, A, hvor det blev til et 1-0 nederlag i Milano mod Inter.
 • Skal Lazio have tre point med hjem fra aftens opgør så skal de især have lukket ned for Zapata og Gomez i Atalantas offensiv, og ikke mindst få overtaget på midtbanen som kan blive meget afgørende især med tanke på Atalantas hurtige omstillinger.
 • Lazio har i Ciro Immobile den nok farligste angriber i Serie A i øjeblikket, og med 27 mål i 26 Serie A kampe i denne sæson kan han gøre ondt på hjemmeholdets defensiv.
 • Romerne har til tider haft det med at komme til kort i de store opgør, men i denne sæson har man besejret både Juventus og Inter hjemme, og har vundet på udebane mod hjemmestærke mandskaber som Sampdoria, Fiorentina og Milan.
 • Lazio er kendt for deres hårde fysiske spil, og hvor man spiller til grænsen, og netop i aftens opgør er det på fysikken at man skal bide sig fast mod Atalanta, og træner Inzaghi har sandsynligvis læst på lektien fra det første opgør tilbage i oktober.

Trupnyt: Atalanta må undvære Pasalic på midtbanen, man er dog godt garderet og derfor er det ikke en svækkelse at han ikke er med. Ilicic er tvivlsom til opgøret hos Atalanta og det kan ændre på tingene for hjemmeholdets offensiv.

Lazio må undvære Lucas Leiva(fast) på den centrale midtbane, Luiz Felipe i midterforsvaret og bosniske Senad Lulic på venstrekanten tre meget vigtige brikker på Lazio mandskabet.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-1-2: Gollini- Toloi, Palomino, Djimsiti- Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens- Gomez- Ilicic, Zapata.

Lazios forventede startopstilling: 3-5-2: Strakosha- Patric, Acerbi, Radu- Lazzari, Milinkovic Savic, Parolo, Luis Alberto, Jony- Immobile, Caicedo.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, tuttomercatoweb.com, atalanta.it, sport.sky.it, sslazio.it, lalaziosiamonoi.it

Kommentarer

Feedback