18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Atalanta - Juventus

Infokamp
Match center
19. maj 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Italien - Coppa Italia
Davide Massa
17. maj. 2021 kl. 09:59 (Opdateret 19. maj. 2021 kl. 22:54) 17/05
402
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)
Atalanta er stærkt spillende i øjeblikket og er favoritter i finalen mod et Juve mandskab som også har CL at tænke på. Den Gamle Dame har masser af erfaring i disse finaler, og det dufter af et meget tæt opgør, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Betfair er i odds 2.80 på en Atalanta sejr, både Betfair og Nordicbet er i odds 3.50 på uafgjort, mens Nordicbet er i odds 2.85 på en Juventus sejr på Mapei Stadium i Reggio Emilia.

DET TALER FOR ATALANTA:

 • Bergamo mandskabet har imponeret igen i denne sæson både i Serie A, Champions League og med en finale i Coppa Italia, og mandskabet virker mere stabilt og bedre spillende end Juventus i øjeblikket.
 • Juventus har et vigtigt opgør i weekenden i Bologna i sidste spillerunde i Serie A, og det er vigtigere at komme i Champions League end at vinde Coppa Italia finalen, og det kan være til Atalantas fordel.
 • Atalanta har gjort det ganske godt når modstanderen har været Juventus i de seneste sæsoner, og har kun tabt to af de seneste ni indbyrdes opgør, og vandt senest i april med 1-0 i Bergamo.
 • Atalanta har kun tabt to opgør i 2021 mod italienske mandskaber, og har hentet fire point mod Den Gamle Dame i denne sæson, og hvor man defensivt og ikke mindst fysisk har kunne matche Juventus.
 • Bergamo mandskabet må være sulten efter at hente et trofæ efter en del succes i de seneste tre sæsoner, og er i deres anden Coppa Italia finale på tre år, og tabte i 2019 2-0 til Lazio i Rom.
 • Træner Gian Piero Gasperini kan til onsdagens Coppa Italia finale stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og ændre med stor sandsynlighed ikke det store.
 • Juventus har været til at tale med igennem hele sæsonen, og har ikke sprudlet under Andrea Pirlo, og Atalanta virker bedre sammenspillet og som et mandskab hvor tingene bare fungere, og kan de få gang i deres hurtige pasningsspil og ikke mindst deres stærke offensiv, så kan de give Den Gamle Dame store problemer, og som defensivt har været til at tale med på det seneste.

DET TALER FOR JUVENTUS:

 • Juventus er i deres sjette Coppa Italia finale på syv år, man tabte sidst år til Napoli efter forlænget spilletid og straffespark, men før det blev det til fem finale sejre.
 • Sæsonen skal glemmes hurtigst muligt i Torino, og målet er først og fremmest at slutte i Top 4 og komme med i Champions League, og kan man hive en pokalfinale i hus vil man kunne redde sæsonen en lille smule.
 • Den Gamle Dame har masser af erfaring i disse finaler i forhold til Atalanta som ikke har været kendt for at spille om pokaler før de sidste tre sæsoner, og netop den erfaring kan tale til Juves fordel.
 • Juventus har et rigtigt godt tag på Atalanta, og har siden 2001 kun tabt et opgør til Atalanta, og det var det seneste indbyrdes opgør tilbage i april i Bergamo, og et bevis på at man har det godt når modstanderen er Atalanta.
 • De seneste to indbyrdes opgør har Juventus stået stærkt defensivt, og Atalanta har ikke kun finde pladsen i det offensive til at skabe de store chancer og scorer de mange mål som man normalt er kendt for at scorer, og skal Juventus vinde titlen kvæver det at man lukker godt af defensivt, og ikke mindst lukker af for Atalanta på midtbanen, og de farlige omstillinger.
 • Juventus og træner Andrea Pirlo kan til opgøret stille i stærkeste opstilling, dog er Alex Sandro ude med karantæne.
 • Den Gamle Dame har besejret to formstærke mandskaber som Sassuolo og Inter i de seneste to opgør i Serie A, og det må have givet selvtillid og tro på at man kan slutte i Top 4 i Serie A, og at man kan hive en pokalfinale i hus onsdag aften Reggio Emilia.

 Trupnyt: Atalanta og træner Gian Piero Gasperini ser ikke ud til at ændre det store til onsdagens pokalfinale, dog er spørgsmålet er dog om danske Mæhle starter inde fra start eller om det bliver Hateboer på højremidtbane, det ser dog ud til at danskeren starter inde  fra start, mens det hos Den Gamle Dame er tvivl om Morata eller Dybala skal starte i angrebet ved siden af Ronaldo, og her ser det ud til at det bliver Morata som starter inde fra start, og til sidst tyder det på at Buffon starter i målet fra start.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-1-2: Gollini- Toloi, Romero, Djimsiti- Mæhle, De Roon, Freuler, Gosens- Pessina- Muriel, Zapata.

Juventus forventede startopstilling: 4-4-2: Buffon- Cuadrado, De Ligt, Chiellini, Danilo- Mc Kennie, Bentancur, Rabiot, Chiesa- Morata, Ronaldo.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, atalanta.it, Tuttosport.com, juventus.com, sportmediaset.mediaset.it, Tuttomercatoweb.com

Kommentarer

Feedback