Annonce

Astralis - Virtus.Pro: 2

8. marts 2017 kl. 22:15
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Kommentarer (7)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 48-52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

VP slog Astralis sidst de to hold mødtes på Nuke med cifrene 16-3 på lan. Astralis har for nyligt vundet IEM, hvor Virtus.Pro skuffede stort, men ’dev1ce’ er ikke på toppen og VP regnes som de bedste i verden på Nuke.

Derfor skal du følge tippet:

 • Set på de 2 seneste indbyrdes opgør virker Virtus.Pro til at være stærkere end Astralis på Nuke
 • Virtus.Pro regnes for verdens bedste Nuke-hold på nuværende tidspunkt.
 • 'dev1ce' har fået konstateret hiatus hernia, en form for brok, hvilket kan påvirke hans spil ekstra, når han ikke er på lan.
 • Astralis kan være udkørte, fordi de under IEM var det hold, der spillede suverænt flest runder.
 • Inden nederlaget til Heroic ved IEM havde Virtus.Pro vundet 7 kampe på Nuke i træk.

Det skal du holde øje med:

 • Virtus.Pro er notorisk kendt som et hold, der tager let på online-kampe.
 • Astralis har cementeret sig som verdens bedste hold og Nuke er et af deres favorit maps.
 • Astralis ligner lige nu et af de stærkeste pistol-hold, og i en best of 1 kan det have relativ stor betydning for kampens udfald.
 • Nuke er et map, der favoriser CT’s, og hvis Astralis starter på CT-side er de i stand til at bygge en stor føring.

Odds-afsnit:

Kampen giver størst værdi hos Unibet og 888sport til odds 2.0. Bemærk at Virtus.Pro – Astralis spiller 2 kampe i dag. En der begynder 21:20 og en der begynder 22:30. Denne analyse er af kampen, der begynder 22:30.

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

Kampen spilles som best of 1.

Der er naturligvis altid en ekstra fare ved at spille på online kampe i CS:GO. Det er aldrig helt til at vide, hvor meget de forskellige hold ligger i kampene. Det høje odds på Virtus.Pro faldt mig dog i øjne, og online eller ej, så bør Virtus.Pro var favoritter mod Astralis, når der spilles på Nuke.

Astralis vandt IEM Katowice, hvor Virtus.Pro som bekendt røg ud allerede i gruppespillet. Astralis spillede under IEM helt ekstremt mange runder (409 for at være helt præcis), hvorfor jeg tror, de ikke har spillet meget siden de kom hjem. 'dupreeh' har for nyligt udtalt, at holdet ikke vil presse sig selv for meget, og at de sågar vil fravælge turneringer.

Virtus.Pro var sammen med Astralis udråbt til favoritter ved IEM, men formåede aldrig at leve op til favoritværdigheden. Kontra Astralis spillede Virtus.Pro kun 134 runder og IEM blev afholdt i Katowice i Polen, hvor VP har hjemme. Man kan derfor forestille sig, at VP er mere oplagt til kampen, da de ikke har spillet maratonkampe og en best of 5 finale så sent som i søndags. 

'dev1ce' har de sidste 14 dage spillet med hiatus hernia, hvilket, ifølge ham selv, har påvirket ham en hel del. Han leverede, trods omstændighederne, en fin præstation. Men man kunne forestille sig, at han er mere mærket af det, når han er derhjemme og spiller en online kamp end på scenen ved en stor turnering, hvor adrenalinen for alvor pumper løs.

Jeg har Virtus.Pro som svag favorit i denne kamp, fordi Astralis muligvis er CS:GO-trætte, fordi indbydes har VP vist sig som det stærkeste Nuke-hold, og fordi 'dev1ce' tilstand kan påvirke hans spil i en negativ effekt.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform
Feedback