18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Astralis - OG: 2

13. april 2021 kl. 12:30 - BLAST Premier Spring Showdown 2021
12. apr. 2021 kl. 18:51 (Opdateret 13. apr. 2021 kl. 15:12) 12/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

BLAST Premier Spring Showdown 2021

Chance (1-2): 70-30%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Astralis er i en zone, hvor jeg har svært ved at kalde dem inde eller ude. OG møder Astralis på det bedst tænkelige tidspunkt. Astralis er ramt på moralen. Ikke mange ting kører for dem PT. OG er et nyt lineup, som vil få hænderne fulde fra start af!
Det taler for
 • Selvom OG er et nyt lineup, først med Niko og nu Flamez, som vil få sin debut. Så har de haft nogle dage, hvor de kan gøre sig klar på Astralis. Skal OG slå de danske drenge, så det nu. Astralis kommer fra to klare nederlag. Furia kampen må havde ramt hårdt på Astrails. Det var en total nedsmeltning. Har svært ved, at se dem rejse sig allerede.
 • De sidste to kampe fra Astralis side, kan beskrive den nuværende form. To kampe, hvor alle fem spillere ender på en rating under 0.99. Det aldrig sket for Astralis. En ting er hvis kampen ender med nederlag, pga en dårlig dag eller lign. Men Astralis har nu ramt to kampe, hvor det ikke spillede, hverken individuelt eller taktisk. Det danske hold er ikke sig selv. Det kan et frisk OG hold udnytte.
 • OG har et hold med potentiale. Niko, Flamez, Valde og Mantuu er hardhitters. Deres topniveau er toppen af poppen. På dagen kan de sagtens udfordre, et ramt Astralis hold. De fire spiller snitter mellem 1.04 og 1.13. De alle har pæne stats, i forhold til hvilken form OG, for tiden er i. Som tingene er PT, vil Astralis blive udfordret på fire-power delen.
 • Nuke, Overpass, Train og Inferno er fire maps, hvor Astralis langt fra ligner sig selv. De vinder kun hhv: 33,50,33,50% delt ud på de fire maps. Som formen er lige nu, vil OG kunne udfordre dem på samtlige maps. OG er kendt for, at kunne spille alle maps undtaget af Vertigo. Ser ikke Astralis få nogle nemme maps.
 • Vi skal efterhånden en 2-3 måneder tilbage i tiden, før vi finder Astralis i den form, vi kender dem fra 2020. Astralis har tabt maps/kampe, som ingen havde forudset. AleksiB har haft rigeligt med tid til, at gøre sig klar til Astrails/fremtidige kampe. En af de bedste IGL, hvis vi kigger på den taktiske del.
 • Det er kun tre dage siden, at Astralis faldt sammen. Har svært ved, at se dem være oprejst allerede. Sådan en endefuld tager tid. Det var et 100% kollaps, som aldrig set før fra Astralis side(Spirit møde på Dust2 agtigt)
Hold øje med
 • Astralis har kniven for struben for tiden. Der bliver allerede sat spørgsmålstegn, ved holdet. Der vil komme endnu flere, hvis de taber igen. Så fortsætter dette lineup, så vil vi også se en reaktion. Et Astralis hold, som mener disse to nederlag var "en fejl" vil rejse sig. Også er de også et niveau bedre end OG .
 • OG er et lineup, hvor Flamez først lige er kommet til holdet. Derudover har Niko, også kun haft få kampe med holdet. Alt i alt, har OG ikke præsteret noget nævneværdigt i mange uger/måneder. Astralis har trods alt præsteret, at vinde mod en masse tier1 hold i 2021. OG vil få udfordringer med taktik-bogen og de individuelle aftaler. Der kender Astralis hinanden ind og ud, efter 1000 kampe sammen.
 • Qua Astralis spillerne har spillet, så længe sammen. Så skal de vise et teamplay, som er min. et niveau højere end hvad OG kan fremvise. Individuelt og fire-power, skal Astralis være i stand til, at rejse sig og vise hvem der er blandt verdens bedste hold. Fire-power delen er i min bog PT rimelig lige. Astralis skal bare stå bedre som hold overall.
 • Der hvor Astralis skal vise sig frem, er på den taktiske del. De skal kunne planlægge en gameplan, som vil udstille det nye OG lineup. Om ikke andet skal det skabe problemer, for det nye OG lineup.
 • Magisk, Dupreeh, og Device har stadigvæk, et topniveau som er noget af det bedste. De rammer 1.02, 1.11 og 1.16 i rating samt 0.98, 1.15 og 1.26 i impact. Rammer Astralis en kollektiv fremvisning. Så er de et niveau bedre end OG.
 • OG er et hold, som selv havde ramt en krise. Har fire ugers pause, kunne rette op på det. Astralis er en svær modstander, at ramme efter en lang pause. Der vil ikke blive tid til, at kunne banke rust af. Det lige på og hårdt. Det kan jeg godt tvivle på, de er klar til. Der er serveret for OG, men muligheden for at buffeten indeholder for meget mad, er der.
Oddsmarked

Oddset er desværre faldet en del, siden det blev lagt op. OG var oppe i over 4 - Men faldt hurtigt efter Astralis fik endefuld til Furia. 

Unibet - 3.33
Betfair S - 3.50

En toneangivende licensløs bookie, samt flere andre licensløse bookies har også værdi

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback