Astralis - NiP: (AH: -5,5) 1

14. april 2017 kl. 21:00
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 56-0-44%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

ECS Season 3 Europe

Astralis er et af verdens bedste Train-hold. Dog er de et hold, der godt kan starte langsomt og lade modstanderen vinde en del runder, men NiP er som udgangspunkt ikke noget skræmmende Train-hold, og 10 runder er meget at skulle vinde mod Astralis.

Derfor skal du følge tippet:

 • Astralis har i 2017 en imponerende win rate på 80% (8-2) på Train.
 • NiP har i 2017 en win rate på 43% (3-4) på Train.
 • NiP har kun i 1 ud af de 4 nederlag nået op på +10 runder.
 • I NiP’s 2 seneste nederlag (Fnatic og G2) er de nået op på henholdsvis 7 og 9 runder.
 • Astralis har både en stærk CT og T-side på Train. Især som CT er 'dev1ce' en farlig AWP'er, grundet hans mobilitet og kalkulerede spil.

Det skal du holde øje med:

 • Astralis er efterhånden kendt for at starte kampe langsomt og i kun 2 ud af deres 8 sejre har de formået at holde modstanderen under 11 runder.
 • Astralis er ikke et stærkt pistol runde hold. På Train har den en samlet win rate på 40%, hvor NiP’s ligger på 57%.
 • Astralis har som hold vist en tendens til at være mindre motiveret lige efter en turneringens afslutning.

Odds-afsnit:

Kampen kan spilles på Danske Spil til odds 1.85. Bettet går hjem, hvis Astralis vinder og NiP ikke får mere end 10 runder.

Noter:

Counter-Strike Global Offensive (CS:GO) er et computerspil, hvor Counter Terrorist (CT) og Terrorist (T) kæmper om først at vinde 16 runder ved at få plantet(T) eller defused(CT) en bombe. Der kan også vindes ved at eliminere det modsatte hold i en runde. Der spilles 2 halvlege, hvor hvert hold får mulighed for at spille som CT og T. Efter 15 runder byttes der side.

Kampen bliver spillet online og der spilles best of 1. Mappet er kendt på forhånd, og som nævnt bliver der spillet Train.

Analysen her bygger på, at Astralis er det bedste hold på Train. Spørgsmålet er ikke så meget om Astralis vinder mappet – det bør de gøre, men mere om, hvor stort de vinder. For at kunne gøre sig forhåbninger om at gøre kampen tæt, skal NiP håbe på at starte som CT, da Train er et map, der favoriserer CT-siden. Her skal en af grundene bag chancevurderingen også findes. Astralis er gode på Train som CT og T. Især deres in-game leader, 'gla1ve', giver dem en klar fordel, når Astralis spiller T-side, da han regnes som en af de bedste taktikere i CS:GO. Han er, hvilket han blandt andet viste ved E-League og StarLadder, bestemt ikke bange for lave modige kald på holdets T-side for at overraske modstanderen.

Det skal heller ikke overses, at Astralis i 2017 har været det bedste hold i verden, hvor NiP har leveret den ene skuffelse efter den anden. Sidst de 2 hold mødtes på Train var 1/12/2016, hvor Astralis vandt 16-2. Jeg har dog ikke taget det med som et argument i analysen, da det efterhånden er 5 måneder siden, men vil blot gøre opmærksomhed på det som en side note.

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback