18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Astralis - NIP: 2

9. juni 2020 kl. 14:00 - DreamHack Masters Spring 2020
5. jun. 2020 kl. 06:50 (Opdateret 9. jun. 2020 kl. 19:08) 05/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (13)

CS:GO DreamHack Masters Spring 2020 - Europe

Chance (1-2): 42-58%
Betvalue: 107,30%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 1-2
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Astralis kan forståeligt nok ikke finde samme gode melodi, som de kunne med gla1ve og Xyp9x på holdet. NIP har vist at de kan slå nuværende Astralis hold uden de store problemer, hvorfor dette odds i en BO3 er helt godnat efter min mening.
Det taler for
  • Astralis spiller med to nye spillere i JUGI og Snappi, som for det første ikke har samme niveau, som dem de erstattede. Dertil har teamwork været key-word på Astralis' succes. Den er også godt gemt i forbindelse med udskiftningen.
  • NIP slog dem senest i Blast med 16-7. Ret overbevisende sejr. Her spillede de Train, som muligvis kunne blive decider, hvis vi når ud på tredje map.
  • NIP har trods udskiftning på holdet for nyligt spillet rigtig god CS og hampus falder godt ind på holdet som den nye In-Game-Leader.
Hold øje med
  • Astralis har stadig et udemærket hold og har vist i glimt, at de med dette hold kan spille fin cs.
  • device, magisk og dupreeh er de 3 tilbageværende. De har en masse rutine, som de i de næste 4 dage kan få indbygget i JUGI og Snappis spil (I hvert fald få bygget mere på)
  • Uvist om hvor Astralis står på andre maps end Nuke og Train, som er de eneste 2 de har spillet indtil videre. Kommer de ud på Inferno, så er niveauet usikkert. Kan de bare ramme lidt af det niveau, som de kunne med tidligere roster - ja så kunne det godt blive et map win. Tror dog ikke selv på, at de er i nærheden, men det skal stadig nævnes.

Jeg har meget tiltro til NIP eller mangel til samme til Astralis - tror meget på spillet. Jeg vil sågar gå så langt, at 2-0 NIP til 3,50 heller ikke skulle være et dårligt spil. Jeg regner stærtk med at oddset vil falde inden kampstart.

Astralis er bare ikke det hold de var før. Slet ikke - synes personligt ikke de er noget særligt mere. Det er trist, men de er faktum. De slår saw sikkert 16-4, men imod andre top tier1 hold har de ikke haft en chance. Spillede fint imod ENCE, men ENCE foran 7-0 og burde have lukket den før.

JUGI og Snappi er langt fra form og teamwork er der ikke med resten af holdet. De ligger heller ikke overraskende i bunden af scoreboardet. 

Vetoen er umiddelbart svært at sige noget omkring, da Astralis er et meget usikkert kort. 
Jeg forestiller mig de 3 maps kunne blive: Vertigo - Inferno - Train med NIP som førstevælger. Det er dog usikkert, men tre maps, hvor jeg ville sidde dejligt varmt i sædet med et spil på NIP.

Held og lykke!

Kilder

www.hltv.org

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback