18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Astralis - Natus Vincere: 2

5. april 2020 kl. 18:00 - ESL Pro League Season 11 Europe
5. apr. 2020 kl. 16:07 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 05/04
121
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (7)

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (1-2): 48-52%
Betvalue: 114,40%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 1-2
Unibet Spil nu hos Unibet

2 af verdens bedste hold i følge ranglisten hvert fald, slår hovederne sammen i en forhåbentlig velspillet bo3. Astralis - Navi! 

Obs: Beklager bettet kommer op så sent, men ville lige følge oddsudviklingen.

Det taler for:

- Navi ligger lige nu nr1 og det synes jeg faktisk er fortjent. Deres 2020 har været super flot, Hvor de kun har tabt en 3-4 kampe. De har fået spillet Boombl4 godt ind. Og det kunne ligne de er ved, at få Perfecto spillet lidt bedre ind. Han må trods alt også være holdes svageste led. Men plejer dog, at kunne løfte sit spil når det kører for trioen. Som helt klart er s1mple, Boombl4 og electronic. 

- s1mple, verdens bedste CS spiller. Han kan vinde en kamp alene, og har han vist flere gange. Også mod de bedste hold. Han kan spille alle positioner, han kan flyve frem i skærmen på dem, han kan holde spots en hel runde. Han kan diregere sit hold rundt. Og samtidigt smide +30 kills afsted. Den mand har stats som ingen andre. Har en rating på 1.31 de sidste 3mdr. Impact på 1.38. Og kunne blive ved. Han kan spille Awp men samtidig rifler han også uden problemer. Han har ligget under ratio 1.0 5 gange ud af 50 maps! - det helt sindsygt. Og når han så samtidigt er begyndt, at få electronic til, at spille cs igen. Ved at ligge på ratio 1.6 og boombl4 på 1.08 - Så hjælper tingene. Selv Flamie som jeg mente lignede en træt pensionist, er begyndt, at finde lidt gejst igen og er begyndt, at ramme lidt igen. 

- Map pool, jeg mener ikke der er ET Map Astralis er stor favoritter på.  Faktisk vil jeg mene, at enten så er Navi favoritter på mappet og ellers rammer vi en 50/50. Navi vil uden tvivl ban Vertigo med det samme. Navi har det med, at vælge Dust2. Men jeg håber de går på Mirage eller Train(Astralis vil ban et af de map her) Der har de win rate på 86 & 83%

- Formen: Navi har vundet deres eneste 3 kampe men er 3/5 med dumme nederlagt til North og Big. Dog fandt de spillet igen og har spillet flot de seneste kampe. Astralis har vundet deres seneste 4 dog er 3 af de wins 3 hold de SKAL vinde i mod. Nemlig Godsent, Spirit & Ence. Før de 4 kampe fik de røvfuld til NiP. Så spændende med 2 hold der kommer ind med selvtillid. Navi har vundet de seneste 4/5 maps mod Astralis og det er i 2020 de spillet. 

- Astralis har valgt af tage en 6 mand ind på teamet. Det hed sig, at grunden til man gjorde det var for, at hæve konkurrence og man ikke skulle se sig selv som selvskrevet til holdkortet. Jeg synes det er noget ævl! Astralis er IKKE det gamle Astralis og det bliver de heller aldrig med dette lineup de har nu. De er gennemlæst og de laver ikke noget overraskende mere som de andre ikke ved. Astralis har altid være holdet, der fandt på nye tacs, nye smokes, osv osv osv. Dette er de bare gået lidt i stå i. 

- Når vi har de 2 hold her, så må vi lige have en h2h. S1mple og Device. Og jeg ved alle vil hade mig nu. Men Device er god, bare ikke så god som sidste år og forrige år. Han spiller så standart, folk ved hvor han står. Der er ikke noget overraskende i hans spil mere. Og tager du stats mellem de to ovennævnte spillere, så vinder s1mple også i alle stats. Han er bare mere eksplosiv, direkte, aggressiv - Også er han ikke bare for, at storme frem på spots hvor man normalt ikke regner med han lige pludselig er. 

Hold øje med:

- Ja, det er jo Astralis og det skal vi lige huske. De ligger 2'er i verdenen lige nu. Og er da også et top3 hold. Kan vi vel ikke komme udenom. Men det må være de danske briller der gør Astralis favorit, for jeg mener odds burde ligge omvendt. Nå nu vi lige var omkring device så lad os lige afslutte ham. Han var manden der både vandt kampen mod Spirit men ikke mindst Vitality! Han fraccede helt sindsyg og lå med ratio på 1.70 & 1.43. Så rammer han det niveau vi ved han kan ramme. Så får selv s1mple det svært, men ikke mindst Navi. Synes bare tit det er svingende med device, da han enten går helt amok eller også er han bare ikke sig selv(Det kan være de dage, hans sygdom måske påvirker ham)

- Der er ingen tvivl om Astalis Coach har forberedt sig på denne kamp, for et er en kamp de vil gøre alt for, at vinde. Men har hørt det er den mentale del der bliver arbejdet på lige nu. De har som sagt hevet en 6mand ind. Som skulle havde haft løftet det hele et par procenter. Men forventer da et knivskaprt Astralis på serveren. 

- Tager vi lige ESL kampene væk, så har Mr brain(gla1ve) ikke helt været sig selv. Man har kunne se noget frustration. Men alligevel, han er genial igl, og nok også top2 i verdenen synes jeg. Og kan Magisk og dupreeh også være på serveren samtidigt, så er det 5 mand der er bedre end navi mand for mand vil jeg mene. Spiller det for Astralis og har dupreeh lagt sin til tider dårlige attitude og er hype manden Magisk er på. Så kan det blive sjovt. Men det er bare mange "hvis og hvis" 

- Som nævnt højere oppe, så har Navi en bedre map pool, som det ser ud LIGE nu. Men tror vi skal lidt længere tilbage, for at kunne forstå det jeg skriver. Men Astralis som alle ved har en god nuke og også en god Inferno. Deres winrate procenter siger noget andet lige nu. Men det er maps de før har været verdens bedste på. Men form og den mentale del, spiller bare meget ind i Cs. De er ikke det samme Inferno eller nuke hold som de var en gang. Men finder de noget af det gamle frem. Så bliver det interessant. Jeg forestiller mig Astralis ban Mirage. Og hvad de selv vælger gider jeg ikke en gang gætte på. For jeg aner det ikke. Der er vel 3-4 maps de kan vælge imellem. Så den del kan de kloge stå for :-)

Altså med en masse pracc til begge hold, så ved man aldrig hvor holdene står. har det givet så meget til Astralis, at de har hevet en ekstra mand ind? Har han givet holdet noget? Kan han højne kvaliteten hos de andre spillere? Er device frisk og har dupreeh en god dag? 

Ja det finder vi ud af når kampen begynder! 

Er man rigtig fræk som jeg, så spiller man Navi til, at vinde 2-0! 

Derudover vil jeg ønske jer en kanon kamp! Husk nu for gud skyld den kolde Faxe kondi og agurkestængerne! 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback