18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Astralis - Fnatic: (AH: +2,5 Runder første map) 2

6. april 2020 kl. 14:25 - ESL Pro League Season 11 Europe
6. apr. 2020 kl. 02:16 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 06/04
212
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (6)

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 43-0-57%
Betvalue: 108,30%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Vi vender tilbage til ESL og Astralis som man vel forventer får oprejsning mod dagens modstandere Fnatic - Men bliver det så nemt?

Obs: Spillet går på Fnatic enten vinder første map eller kun taber det med 2 runder. Andre bookies er allerede begyndt, at kalde linjen 3,5 og derved mindre odds selvfølgelig. Så synes det godt betalt. Da jeg faktisk ser Fnatic som små favoritter til, at tage første map.

Dette spil handler om første map, så det vil jeg fokusere på i analysen.

Hvad taler for:

- Jeg forventer Fnatic kører videre, på deres fantastiske spil. De har nu spillet 2 kampe. En mod NiP og en mod Faze. De sover lige et enkelt map. Også viser de hvor skabet skal stå. Og er der en modstander de gerne vil knække så det Astralis. Fnatic kommer til, at vælge map først. Og jeg har erfaring med når Astralis kommer fra et nederlagt, så plejer de lige, at skulle bruge lidt tid på, at komme igang. Forskellen på denne kamp og Navi er, at Navi kampen der var det Astralis first pick de spillede. Denne gang ligger vi ud på Fnatic's pick. Og det ser jeg absolut som en fordel. 

- Astralis teamet lignede 5 tykke bubbibjørne der havde glemt, at tage deres superdrik inden de hoppede i krig! - Der var ikke EN spiller der shinede i kampen overhovedet! Og selv med en s1mple der faktisk også slappede lidt af. Så kunne Astralis alligevel ikke komme igennem. Jeg ser Fnatic kommer til, at tage fordel af, at der er et eller andet i vejen hos Astralis, for det tror jeg faktisk der er. Ja de spillede en fin Inferno, men derfra var de helt væk fra tasteturet. 

- Fnatic havde spillere som slet ikke mødte op i går mod Faze, og de vandt alligevel. Krimz og Brollan som i min bog er klart de bedste på mandskabet og sammen med JW. Men når 2 af stjernerne ikke møder op, men man kommer sejrrigt ud af en kamp. Så har man som hold spillet godt. Jeg forventer selvfølgelig de ikke sover 2 kampe i træk og vi ser dem klar parat.

- Kunne vi se Dust2 igen, så spillede Astralis den så elendigt, at jeg faktisk ikke ser de får rettet alt op, selvfølgelig får de snakket det igennem. Men næsten alt gik galt på det map. Og det tænekr jeg ikke bare man retter op på 20 timer. Fnatic har kun tabt til Navi på dette map. Derudover har de 5/6 sejre. Så det pænt og mod gode hold. De har slået Navi, G2 og Col på mappet. Så ender vi på D2 som jeg satser og håber på. Så ser jeg også Fnatic napper mappet.

Hold øje med:

- Trods Astralis havde glemt superdrikken. Så spillede de en flot Inferno. Og kan nok tage en masse med fra det map. Derudover så skal vi lige huske det er et super hold vi har med og gøre. device spiller ikke op til niveau(Forventet? :-)) Trods en Ratio på 1.05, men man forventer mere fra ham, når man møder de bedste team. Magisk og gla1ve havde slet ikke pakket deres mus og tastetur tror jeg. For de var slet ikke til stede på serveren! - Men hvis de får pakket udstyret til denne kamp, så forventer jeg de rusker op i sig selv. For ændringer kommer til, at ske. Og jeg ved, at Coachen fra Astralis har været ude med store bogstaver! Som han plejer, at sige. Det er mentalt den er galt. Men trods det skal der jo noget ind i hovedet på drengene, så de vender skuden. For de det og kommer ud med 100 i timen. Så får et hold som Fnatic problemer.

- Jeg forestiller mig vi ender på en Dust2 som første map. Men skulle det være Inferno, som Fnatic også godt kan lide, at spille. Så, så vi at Astralis var klar og parat. Derimod ender vi på en Dust2, tror jeg vi vil se dem få problemer igen. Men nu er der ikke mange maps Astralis ikke kan spille. Så skal man være klar over. For mig handler det om stabilitet og de har styr på det mentale, for har de det. Kan de spille alle maps, udover Mirage(Som de nok vil ban)

- Astralis ligger lige nu #2 i verdenen. Derudover har Astralis vundet de sidste 6 maps mod Fnatic. Og det er på 5 forskellige maps de har været på. Så det siger lidt om hvor bredt de kan spille. Sidst Fnatic tog map fra Astralis der skal vi tilbage til Oktober sidste år. Så det er trods alt lidt måneder siden. Det ved Astralis, og er der noget bedre end, at møde et hold man plejer at have styr på? 

Måske jeg ligger for meget i kampen igår. Men det der skræmmer mig er, at jeg fik lidt ret i min forrige analyse om de bare ikke er skarpe. Formen på device skræmmer mig lidt, især hvis han ikke er i topfprm. Derudover lavede de bare så mange sindsyge fejl, som man ikke plejer, at se. Derudover har Fnatic haft et par de sidste 2 kampe hvor de bare slet ikke har været til stede! Plus det har været spillere der har steppet op fra Fnatic som man som regel ikke ser så tit. Her tænker jeg på Flusha. Krimz var slet ikke til stede hele kampen. Så stepper han op her senere, så er det selvfølgelig til fordel for Svenskerne. 

Men da Fnatic har first pick og kan vælge frit, hvor de har det godt. Så ser jeg stadigvæk Fnatic til, at være små favoritter til mappet. Nu har jeg halvgarderet mig lidt med +2,5 runde forud, så de kan tåle et smalt nederlag.


God kamp, må svensken vinde? eller...

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback